- 2 Şubat 2017
- 256
- 166
- 23
- 29
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Neyin nazari var sizce ?
Kusura bakma da ne pis bir yorum yapmışsın ya! Utanmadın değil mi? Ayıp ayıp!Asgari ücretten biraz fazla alan birinin 1500lük tel.kullanması tam bir saçmalik.bizim gelirimiz onun 5 katı telefonlarimiz 900liralik.e o telefon sizin karninizi doyursun ozaman
Nazardan ziyade mantıksız harcamalar var. Maaşın yarisini telefona yatirmak nedir allah aşkına? Gideriniz gelirinize denk olmazsa sıkıntı cekmeniz normal,biraz daha dikkatli olmanızı öneririm
Kusura bakma da ne pis bir yorum yapmışsın ya! Utanmadın değil mi? Ayıp ayıp!
İyi insanlar az para alıyor diye ölsün mü?
Geliri 5 katıymış, eee sana gelirini soran oldu mu?
Cidden sinir oluyorum şöyle yorumlara!
bu ay telefonum bozulduğu için eşim maaşını alır almaz bana telefon almış maaşının yarısıylada tel borcunun yarısını kapatmış.
eşimde asgari ücretten biraz fazla alıyor .
Bunu yazan sensin, asgari ücretten biraz fazla aldığını ve sizin elinize hiç birşey kalmadığını da söyleyen sensin.
Ben de demek istiyorum ki ama telefon ama telefon borcu , o anda acil ihtiyaç olmayan birşeylere para tamamen harcandıysa.
O zaman 1 ay gırtlagınızdan ve çoluk çocuğunuzdan sıkacaksınız. Maddi durumun el vermiyorsa telefon taksitle de alınabilecek birşey sonuçta.
Her yoruma açık değilsen konu açmayacaksın bu arada.
4200 maaş alıyorum telefonumu 900 tlye aldım,ben mi cimriyim siz mi lüks yaşıyorsunuz bilemedim.dondurucuda yemeklik var eşim bugün etli yemek istedi etin fiyatlarıda malum para yok diyorum verdimya sana diyor. verdiğide 1000 lira onunla kira faturalar mutfak masrafına ayırdım ama bize bişey kalmadı ay sonunu nasıl getircez bilmiyorum. telefonum 1.500 lira
Zahmet verdim cevap yazmanız için, alıntılamamışsınız bile, kusura bakmayın.evet verdim
E tamam işte neler yaptigimizi yaziyoruz zaten neden herşeye sinirleniyosunuzki.biz sigarada içmiyoruz pahalı telefonda kullanmiyoruz yaptigimiz tasarruf bunlar.bu kadar bize sinirlenicenize eşinize sinirlenseydinizBen artık bişey demiyorum evet lüks ama ya ben anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz kaç kere açıklama yazdım yine aynı yorumlar... Ben tavsiye istiyorum tavsiye ekonomik anlamda sizin neler yaptıklarınızı anlatabildimmi ?? Ama insanların hatalarını yüze vurmaktan hoşlandığınız için evet sizde haklısınız
Asgari ücretten biraz fazla alan birinin 1500lük tel.kullanması tam bir saçmalik.bizim gelirimiz onun 5 katı telefonlarimiz 900liralik.e o telefon sizin karninizi doyursun ozaman
Hayir o rakama alinan tel lüks sinifina giriyor.biz orta halli tek maaşli bir aileyiz zengin değil.fakat açlik sinirindada degiliz ve lüks bir telefon degil 2.el telefon kullaniyoruz. Karnini doyurmak varken böyle müsrifce telefona maaşini veren eşe çok sinirlendimKk de okuduğum en itici yorumlardan birisi. Anladık çok paranız var bunu araya sıkıştırmışsınız bir güzel de neden bu kadar acımazsız bir yorum yaptınız? Bu ne hırs. Ayrıca 1500 tl lik telefon lüks sayılmıyor orta halli sayılıyor ki maddi durumu olmayan iyi telefon kullanmasın gibi bir kural yok. Ayrıca çok sinirlisiniz. Asgari ücretin biraz fazlasının 5 katı maaşınız sizi pek bir agresif yapmış. İyi günler.
Kusura bakma da ne pis bir yorum yapmışsın ya! Utanmadın değil mi? Ayıp ayıp!
İyi insanlar az para alıyor diye ölsün mü?
Geliri 5 katıymış, eee sana gelirini soran oldu mu?
Cidden sinir oluyorum şöyle yorumlara!
Yani orta halli geliri olan insanlar lüks tüketim yapmazken asgari ücrteli tek maaş nasil yapiyor hayretler içinde kaliyorum.biz 2.el kullaniyoruz çoğu şeyi.belki yanliş üslup kullanmiş olabilirim kusurabakmaCok cok ayip. Gercekten hayretler ici de kaldim okurken o son cumleyi, bu nasil bir uslup?
Cok kaba ve dusuncesizsiniz.
Kusura bakma diyeceğin kişi konu sahibi. Ayrıca bu insanların ekmek parasını sen vermiyorsun. Maaşınızı da sormadı hic kimse . Biraz uslubunuza dikat edin.Yani orta halli geliri olan insanlar lüks tüketim yapmazken asgari ücrteli tek maaş nasil yapiyor hayretler içinde kaliyorum.biz 2.el kullaniyoruz çoğu şeyi.belki yanliş üslup kullanmiş olabilirim kusurabakma
Adam çocugunun rızkını erzak parasini lüks tüketime yatirmiş onaBelki bu siteden atılacağım ama gerçekten umrumda değil, siz nasıl bir insansınız ya?
Benim telimde 2.el eşiminde anneminde 2.el.çogu elektronik tüketim aletini 2.el aliriz boğazimizdan kismamak için.o eş öyle bir ďüşüncesizlik yapmışki acımasız olan çocugunun rızkından kısan eştir.o yüzden otursun etli yemek yerine telefondan resimlerine bakip doyursun karniniEşi yapmış bir hata haklısınız benim telefonum max 200 liradır isteyene markasini modelini söylerim annemin telefonundan yazıyorum buraya. Ama ortada küçük çocuklar var son cümleniz çok acımasız kayıtsız kalamadım
Ben artık bişey demiyorum evet lüks ama ya ben anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz kaç kere açıklama yazdım yine aynı yorumlar... Ben tavsiye istiyorum tavsiye ekonomik anlamda sizin neler yaptıklarınızı anlatabildimmi ?? Ama insanların hatalarını yüze vurmaktan hoşlandığınız için evet sizde haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?