Maddi sıkıntılardan bıktım artik

Sende çocuklarına iyi bir anne ol yeter ben başlarında duramıyor isim nedeniyle yılın yarısı rapor ve izinle geçiyor maalesef

Ayağını yorganına göre uzat, araba lüks, memur açsa işçi ne yapsın?..... Halk yetinsin, idare etsin, kıssın kessin, lükse hakkı olmasın. Çünkü o halk! Çözüm bunkar değil. Bu üslupla konuşanları da şahsen kınıyorum. 1 ayda ülke çapında memurlara ödenecek maaş gideri kadar rüşvetin verildiği durumlar var. Damadı, dünürü kazansın diye halkın cebinden çalınan milyon dolarlar var. Ayağını sarayına göre uzatamayan liderlerimiz var. Var da var... Ama ey halk; sen idare etmelisin, şükretmelisin, katlanmalısın!

Bir ayakabi mız varken ikincisini almak bile lüks olmuş coluk çocuğumuz ne yapacak onları zor doyurur hale gelmiş bir hale gelmişiz artık kısalım biz aç kalsakta olurda bebeklerin ne suçu var

Bir ayakabi mız varken ikincisini almak bile lüks olmuş coluk çocuğumuz ne yapacak onları zor doyurur hale gelmiş bir hale gelmişiz artık kısalım biz aç kalsakta olurda bebeklerin ne suçu var

bırak ayakkabıyı burda çerezi, kıymayı, hatta bildiğimiz sebzeyi lüks bulup, çok lükse kaçıyorsunuz ondan geçinemiyorsunuz diyenleri gördü bu gözler nefes almayı yaşamak sanıyorlar

amin, herkesin başında aynı dertler...

Bin lira alan da on bin alan da aynı durumda.... allah yardimcimiz olsun. Daha geçen gün eşimle konuşuyoruz arabanın kaskosu arti zorunlu trafik sigortası 4 bin é yakın tutuyor birde yağı frenler degisecek mis en az bin lira da o.. Sırf 5 bin bu var mesela iki üç aya halletmemiz gereken. Ben memurum eşim yazilimci. Sadece memur maasiyla insanca yaşamak imkansız...

bırak ayakkabıyı burda çerezi, kıymayı, hatta bildiğimiz sebzeyi lüks bulup, çok lükse kaçıyorsunuz ondan geçinemiyorsunuz diyenleri gördü bu gözler nefes almayı yaşamak sanıyorlar

Bi de çocuk yapıyorlar. Acaba ne verebilecekler o çocuğa ? Cidden merak ediyorum.

Lafın gelişi öyle ne et yemeye ne gezmeye ne de temel ıhtıyaclarımı zi karşılamaya hakkımız kalmamış .

İnsanca yaşamak komik geliyor bu laf artik

Çocuk dogurmayincada oğlum kısır mi diye soruyorlar ahh ahh

Sizi kast etmedim yanlış anlamayın ki zaten siz memursunuz iyi kötü bir işiniz var, eşinizin de mesleği. Sizden çok daha kötü durumda olup üç çocuğu yapanlara sözüm. Ülkenin çoğu bu mantıkta. Ama rızkıyla gelmiyor işte...

Ama bana sor evlat çok güzel tarifsiz fakat birdaha doğurmam ki hayat bozuk düzen bozuk bu pis dunyayazqvalli çocukları çekmeye getiriyoruz valla.Evet aç kalacak nesil doğuruyoruz sana katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…