Maddi Sıkıntımın Verdiği Çaresizlik

Bu arada araştırdığım kadarıyla aynı üründen birden fazla satış varsa mesela buna ceza oluyor. Onun dışında tek bir tane satış varsa ikinci el ürün için geçerli değil.

Nerede satıyorsunuz letgo falan mı acaba
[/QUOTE
Aaa ben onu bilmiyordum çok şaşırdım üzüldüm su an ise girip çalışamıyorum kpss hazırlanıyorum paraya da ihtiyacım var kimseden borç isteme imkanım yok bırakayım mi internetten satışı? Satış başı site ücret kesiyor örnek 50tl satiliyorsa 5tl siteye 45 bana gibi. Çok üzüldüm eski esimden guc bela kurtulmak üzereyim buralardan sattım akmasada damlıyordu

Çok büyük para akışları olmadığı sürece inceleneceğini sanmiyorum sizin zaten kazanacağınız iki üç kuruş onada göz dikmesinler. Ama araştırdığım kadarıyla belirttim ikinci el bir tane sürekliliği olmadan satışta sorun yokmuş. Yani bir oyuncaktan sürekli satsaniz o artık ticaret algilaniyor. Rahat olun o yüzden :)

Bu arada araştırdığım kadarıyla aynı üründen birden fazla satış varsa mesela buna ceza oluyor. Onun dışında tek bir tane satış varsa ikinci el ürün için geçerli değil.
Bunu şimdi okudum içim ferahladi yok 2.el ürün kıyafet oyuncak plates malzemesi flüt tabak canak vss gibi kullanmadım öylece ne varsa iste

Cok cok tesekkur ederim maksimum400- 500tl bu ay

Hemen ezmiş olabilir de gösterseydi eziği aklın kalmazdı .

Kiyamam sana. Benzet bIr durum yasadim. Seni cok iyi anlıyorum

Nasipten öteye yol gitmez..

Kuyumcular oyle yapiyor.Cok dusuk fiyata aliyorlar.Ben birkere cok sıkısmistim sattim oyle 10.tane kuyumcuda ayni fiyati soyledi.Mecbur verdim.aldigim usretin yarisinin da yarisiydi.Yanimda ezdi buzdu kenara firlatti bozdutdugum seyi.Ciktim saatlerce aglamistim. Allah bir kapi acsin ferahlatsin sizi insallah.
Ben de diger fazla fiyata alan yeri ogrenebilirmiyim? Benimde alyansim 2.3 kupem var onlari saticam.

O da birsey mi..ben caresizlikten 10 yillik birikimimle ustune kredi cekip aldigim evi sattim 180 bin zararina odeyemiyorum diye 3 gun sonra faiz yapilandirmasi geldi kafami duvarlara vurasim geldi...haybeye gitti ev.Bir daha alabilecegimi de sanmiyorum oyle bir evi.Saglik olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…