• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi sorunlar

Ne biçim bir erkek bu ya.
Şöyle bir zihniyetle evli falan kalınmaz.
Kalıyorsanız, gördüğünüz muameleyi kabul etmiş olursunuz.
Adam resmen karısına besleme muamelesi yapıyor. Kadında hala çalıştığımı vereyim ben mi savurganım bilmem ne diyor şaka gibi konu

Eski konularınıza baktım.
Bu adam sizi sevmiyor.
Her şeyiniz de batıyor kendisine.
Kendisinden size geçecek nir kuruş parayı fa istemiyor.
Aşağılıyor, küçük görüyor hem de insanların yanında.
Evli kalma motivasyonunuz ne tam olarak?
Beni manipüle edip değişik bir psikolojiye soktu. Zayıf güçsüz olup onsuz hayatta kalamayacagima inandırdı

Harcamalarını gösteriyor evet .Ama birikiminin görmedim henüz ben hiç bir şeyi merak edip didiklemiyorum belki de burada hata yapıyorum
O benden yaklaşık yüzde 40 daha fazla kazanıyor. Söylediği rakam bu şekilde.

O benden yaklaşık yüzde 40 daha fazla kazanıyor. Söylediği rakam bu şekilde. Meslek gruplarımız farklı olduğu için tam rakamı bilemiyorum

Birikim yapıyor ev için maaşına neredeyse hiç dokunmuyor zorunlu giderler dışında
Maaşını net olarak bilmiyorsunuz, birikim yapıyor ama ne kadar birikim var bilmiyorsunuz.
Üstelik eski konularınızı da okudum, af buyurun ama daha kibar nasıl yazılır bilemedim 🤷‍♀️ eşiniz kalbi ve karakteri çirkin birisi, dış görünüşünüzü aşağılıyor, arkadaşlarınız yanında rencide ediyor, ki arkadaşlarınız bile size davranışlarına sözlerine katlanamamış eşli görüşmek istemiyorlarmış artık, adam sizden 2 gün önce izne çıkıyor kendisi arabayla memlekete gidiyor size trenle gelirsin diyor, seviyorum diyor ama bu nasıl sevgi, size zerre saygısı yok.

Sizin bu evlilikte tek sıkıntınız para biriktirme değil, eşiniz komple sıkıntı.

Uyarsınız uymazsınız siz bilirsiniz ama benden size tavsiye, birikim yapsın diye asla para vermeyin, evin toplam gideri ne kadar? Atıyorum aylık 70 bin lira gider var, atın hesabına 20 bin benden bu kadar çıkar gerisini harcayacağım deyin, maaşınızın kalan kısmının belli bir miktarını kendi adınıza açtığınız bir hesapta biriktirin döviz veya altın cinsinde, geri kalanı da çatır çatır harcayın, harcamalarınızın hesabını da vermeyin.

Ben seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor
inanamıyorum. ben ev hanımıyım. asla böyle bir durum yok. erkek eve bakmak zorunda. eşin seni sevmiyor bacım. sevilmiyorsun neden bunu anlamıyorsun.

Cogu erkek artik gecinmek icin evleniyor. Resmi ev arkadasi. Hem toplum onunde evli barkli duruyorlar hem ev duzenleri oluyor boylece. Evli olmasalar ayri eve kiraya cikamayacak tipler evlenip karilarina kredi karti gibi davranip ev almaya calisiyor. Igrenc tek kelimeyle. Ben cok net bosanirdim. Bunu da sanirim burada ilk kez yaziyorum. Kalsin tek basina da gorsun bakalim gecinmeyi. Hele ki sana soyledigi laflar... yok bosanmazsan da adam aynen devam eder ve bi sey denmez artik cunku sen izin vermis oluyorsun.

Maaşını net olarak bilmiyorsunuz, birikim yapıyor ama ne kadar birikim var bilmiyorsunuz.
Üstelik eski konularınızı da okudum, af buyurun ama daha kibar nasıl yazılır bilemedim 🤷‍♀️ eşiniz kalbi ve karakteri çirkin birisi, dış görünüşünüzü aşağılıyor, arkadaşlarınız yanında rencide ediyor, ki arkadaşlarınız bile size davranışlarına sözlerine katlanamamış eşli görüşmek istemiyorlarmış artık, adam sizden 2 gün önce izne çıkıyor kendisi arabayla memlekete gidiyor size trenle gelirsin diyor, seviyorum diyor ama bu nasıl sevgi, size zerre saygısı yok.

Sizin bu evlilikte tek sıkıntınız para biriktirme değil, eşiniz komple sıkıntı.

Uyarsınız uymazsınız siz bilirsiniz ama benden size tavsiye, birikim yapsın diye asla para vermeyin, evin toplam gideri ne kadar? Atıyorum aylık 70 bin lira gider var, atın hesabına 20 bin benden bu kadar çıkar gerisini harcayacağım deyin, maaşınızın kalan kısmının belli bir miktarını kendi adınıza açtığınız bir hesapta biriktirin döviz veya altın cinsinde, geri kalanı da çatır çatır harcayın, harcamalarınızın hesabını da

inanamıyorum. ben ev hanımıyım. asla böyle bir durum yok. erkek eve bakmak zorunda. eşin seni sevmiyor bacım. sevilmiyorsun neden bunu anlamıyorsun.
Defalarca boşanmayı teklif ettim bana bütün eşyaları ben aldım evden sen git diyor. Ben de inadına çıkmıyorum evden .Eşyaları onun alması bir lüksmü

Ben bu platformda gördüm eşinin maaşını bilmeyenleri veya ben kadınım eve ortak oluyorum destek oluyorum diyenleri

Bu tarz söylemleri anlayamıyorum

Çünkü bana göre evlilik müşterektir yani ortak

Ben 2 kazanırım eşim 5

Bazen ben 5 kazanırım eşim 2

Önemli olan ortak birikim ortak ev geçindirme birbirinden para saklamama vs

Ama hayat böyle akmıyor gerçekte anladığım

Beni manipüle edip değişik bir psikolojiye soktu. Zayıf güçsüz olup onsuz hayatta kalamayacagima dair .Genel olarak yalniz bir insanim .HAyatta yalnizca annem var o da hasta ..Destek alıyorum. Süreç tamamlandığında kendi yolumu çizeceğim inşallah
Onunla olunca harika bir hayat mı yaşıyorsunuz sanki?
Yine yalnızsınız, üzerine psikolojik şiddet görüyorsunuz.
Sizi soktuğu durumun farkındaysanız adım da atabilirsiniz.
Para falan göndermeyin kendisine. Evin giderlerinden üzerinize düşen kısmı direkt kendiniz ödeyin.
Süreç sonunda maddi olarak da güce ihtiyacınız var. O birikimden size kuruş vermez boşanma durumunda.
Her şeyin farkındasınız, kurban, mağdur rolünde çıkın, bir an önce kurtulun kendisinden.

Defalarca boşanmayı teklif ettim bana bütün eşyaları ben aldım evden sen git diyor. Ben de inadına çıkmıyorum evden .Eşyaları onun alması bir lüksmü
Bosanma teklif edilen bi sey degil ki. Gider acarsin davani. Davani ac, kilidi degistir, ev sahibine de bundan sonra muhatabiniz benim de bitti

Onunla olunca harika bir hayat mı yaşıyorsunuz sanki?
Yine yalnızsınız, üzerine psikolojik şiddet görüyorsunuz.
Sizi soktuğu durumun farkındaysanız adım da atabilirsiniz.
Para falan göndermeyin kendisine. Evin giderlerinden üzerinize düşen kısmı direkt kendiniz ödeyin.
Süreç sonunda maddi olarak da güce ihtiyacınız var. O birikimden size kuruş vermez boşanma durumunda.
Her şeyin farkındasınız, kurban, mağdur rolünde çıkın, bir an önce

Ben bu platformda gördüm eşinin maaşını bilmeyenleri veya ben kadınım eve ortak oluyorum destek oluyorum diyenleri

Bu tarz söylemleri anlayamıyorum

Çünkü bana göre evlilik müşterektir yani ortak

Ben 2 kazanırım eşim 5

Bazen ben 5 kazanırım eşim 2

Önemli olan ortak birikim ortak ev geçindirme birbirinden para saklamama vs

Ama hayat böyle akmıyor gerçekte anladığım
Sorun benim harcamayı seviyor olmam .Çok mecbur kalmadıkça harcamamaliyim ona göre. O zamanda ben mutsuzum. Hiç birikimim olmasa bile bana bu şekilde davranması reva mı ?

Sorun benim harcamayı seviyor olmam .Çok mecbur kalmadıkça harcamamaliyim ona göre. O zamanda ben mutsuzum. Hiç birikimim olmasa bile bana bu şekilde davranması reva mı ?
Sorun kocanızın sizi hiç sevmemesi. Para harcamanız falan değil.

Neden inat ediyorsunuz ? Kusura bakmayın ama adam sizi aşağılarken beceriksiz vs derken eşyanın ne kıymeti var? Ruh sağlığınızdan önemli mi birkaç parça eşya🤷‍♀️ kaldı ki o almış hani siz alsanız da eşyalarınızı vermese neyse.

Sevmiyorsa neden evlendi anlayamıyorum ben hep aynı bendim
Toplumsal roller, çalışan bir kadınla evlenip, maddi olarak daha rahat ederim, birikim yaparım kafası yeterli evlenmesi için.
Sevse size besleme muamelesi yapmaz, insanların yanında aşağılamaz.
Bunun idrak edecek durumda olmalısınız.
Yine söylüyorum mesele para değil, sevgisizlik.

Nickinizi görünce eski konularınızı hatırladım. Boşanın kardeşim ya eziyet görmek hoşunuza mi gidiyor...

Toplumsal roller, çalışan bir kadınla evlenip, maddi olarak daha rahat ederim, birikim yaparım kafası yeterli evlenmesi için.
Sevse size besleme muamelesi yapmaz, insanların yanında aşağılamaz.
Bunun idrak edecek durumda olmalısınız.
Yine söylüyorum mesele para değil, sevgisizlik.
Maddi olarak kayba gireceği için beni bosamadi o zaman şimdiye kadar sadece bunun için?

Back
X