- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
buda cok güzel bir plan sagolun cesaretlendirdinz33 yaşındayım, daha ilk çocuk için deniyoruz. İkinciyi de istiyorum. Lütfen çok geç kalınmış olarak düşünmeyin. 1 yıl çalışın öbür 1 yılı da hamile geçirirsiniz. Sonra da ücretli doğum izni üzerine ister ücretsiz alır ister işten ayrılırsınız. Ki emin olun çalışıp da çocuk doğuran bir sürü insan da var.
yok cıt kırıldım nerdeetrafında çalışan hamile yok mu hiç?
ailende veya?
yakınen bi gözlemlesen.
yaşın küçük değil.
üstesinden gelebilirsin pekala.
hayata karşı korkak durmamak lazım canım:))
kişilik olarak çok mızmız nazlı çıtkırıldım bişey değilsen pekala başarırsın.
ama eğer öyleysen de zaten 2 çocuğa da bakamazssın:))
ağzımdan aldın yaşım geçiyor nasıl bir tanımlama biz ne yapalımYaşınız neden gecio
Zaten bi evladınız var
Ben öleyim o halde 36 yasındayım ve daha hiç cocugum yok
hamilelik herkes için çok özel bir dönemdir.yok cıt kırıldım nerde
evine işine gücüne cok cabalayn eş dost akraba tarfından hamaratlıgıyla bilinen yetenekli bir bayanım aslında :)) zeymuran
kızımın dogum günü pastalarını asla dısardan almam kendim butik pasta yaparım
ev işleri hep bendedir
dısarı market alışverişi giyim kusam alısverişi bende
daha dahavar işte zeymuş usta:)) böyle biri cıt kırıldım degildir sanırım
ama evladım konusunda hassasım işte
bide hamilelik benim için çok özel bir dönem her hamile bayandaönemli benim için işte bu konuda hassasım ona hiçbir sekilde zarar gelmmemi iyi beslen meli iyi uyumalu ve iyi zaman geçirmeliyim canım un için calısırken bana zor geliyor
kırdıysam kusura bakmayın kızlarağzımdan aldın yaşım geçiyor nasıl bir tanımlama biz ne yapalım
tabiki her hamile bayan benim için özelhamilelik herkes için çok özel bir dönemdir.
bizler de hassasız canım.
çalışıyor olmak buna engel değil.
yanlış noktadan bakıyorsun:))
her zaman her anımız iyi olamaz iyi geçemez de.
çalışmakla çalışmamakla alakalı değil bu.
ama evde yatarak hamilelik geçirmek tabi çok daha kolay orası muhakkak:))
Risk ilk cocuk içinyaa riskli dönem 35 te başlıyor hanı en saglıklı dönemlerde yapmayıp böyle riske bırakmak zoruma gidiyor
siz neden düşünmedinz yada yapmadınız
bende mecburiyettten calısıyorum ihtiyacım oldugu içinBiz ölelim o zaman çalışan kadınlar olarak. neden calismayi bu kadar kötü birsey olarak düşünüyorsunuz ki? calisan kadinlar hic mi anne olmuyor? hem herkes acliktan calismiyor bu da ayri bi konu. ben esimin maasiyla da gecinebilirim ama calismak her yönden kendi tercihim.
anladım allah yardım etsin sizedeRisk ilk cocuk için
Olmuyor bizim cocugumuz tedavi göreveğiz
Amin tşk leranladım allah yardım etsin sizede
insallh en kısa sürede evlat sahibi olursunz
Çalışmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz?kızlar dün canım cok sıkıldı. daha dogrusu içime yine bir sıkıntı çöktü hüzünlendim (hiç aklımdan cıkmayan bir dert) sizle paylaşmak isterim
ben 2 yıl calışmak ZORUNDAYIM eşimin yaptıgı maddi kayıplarımız yüzünden borclar yüzünden işimde allah yüzüme baktı da rahat bir işe denk geldim kızım birinci sınıfa gidiyor sistem iyi gidip geliyorum LAKİN
BENİM YAŞIM 34 (1982) dogumlyum kızım en fazla ben de tabiki ikinci bir çocugum olsun istiyorum.o kadar zor bir durumdayımki yasım geciyor calışmamda lazım iki arada bir derede kaldım.düşün düşün başım dün catlıyordu eve gittim ki
en evimde olmam gereken dönemde çalışmam gerek.
yani inanın dün çok kötüydüm ne yapacagım sastım kaldım.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
canım calısanları ve geç anne olanları ne alakası var itham edeyim bence siz cok alıngansınızBizde anaç insanlarız merak etmeyin. Çalışıyoruz diye çocuklar ışıklarda dilenmiyor. Bence dandun konuşan bir tarzınız var. Sadece borcu olanlar aç olanlar sefil olanlar çalışmaz. Üretmek isteyenler de çalışır. Çocugun iyi bir geleceğe de ihtiyacı var. Sizin konunuz ilgimi çekmedi. Yazmamın sebebi geç anne olanları ve çalışan anneleri itham eden özensiz tarzınız. Dilerim borcunuz biter ve düzinelerce çocuk yaparsınız.
kızlar dün canım cok sıkıldı. daha dogrusu içime yine bir sıkıntı çöktü hüzünlendim (hiç aklımdan cıkmayan bir dert) sizle paylaşmak isterim
ben 2 yıl calışmak ZORUNDAYIM eşimin yaptıgı maddi kayıplarımız yüzünden borclar yüzünden işimde allah yüzüme baktı da rahat bir işe denk geldim kızım birinci sınıfa gidiyor sistem iyi gidip geliyorum LAKİN
BENİM YAŞIM 34 (1982) dogumlyum kızım en fazla ben de tabiki ikinci bir çocugum olsun istiyorum.o kadar zor bir durumdayımki yasım geciyor calışmamda lazım iki arada bir derede kaldım.düşün düşün başım dün catlıyordu eve gittim ki
en evimde olmam gereken dönemde çalışmam gerek.
yani inanın dün çok kötüydüm ne yapacagım sastım kaldım.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
kızım öglenci karsı komsumun ogluda sabahcı aynı okula gidiyorlar sabahhları kızımı alıyor kahvaltı yapıyorlar.öglende kızımı okula götürüyor ve oglunu alıyor bir miktar para veriyorm cüzzi bir(200) miktar bunun için.Ben sizi anladim asgari ucretle calisiyorsunuz ve cocugunuza bakacak kimse yok, cocuk yapsaniz butun maasi zaten bakiciya vereceksiniz, o yuzden cocuk dogunca calisamam diye dusunuyorsunuz.
Peki su an kiziniza kim bakiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?