- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
böyle bayanları takdir ediyorum her zman bene yapabilirmiyim kndime güvenemiyormBen 34 yaşındayım, ilk çocuğuma hamileyim. Yaşınıza çok takılmayın bence. Ayrıca çocuğum doğunca da çalışacağım ve çalışmak zorunda da değilim,kişisel tercihim. Çalışırken çocuk sahibi olmak o kadar kötü - zor bir şey değil.
maşşlhh size allah tammına erdirsinBen 34 yaşındayım, ilk çocuğuma hamileyim. Yaşınıza çok takılmayın bence. Ayrıca çocuğum doğunca da çalışacağım ve çalışmak zorunda da değilim,kişisel tercihim. Çalışırken çocuk sahibi olmak o kadar kötü - zor bir şey değil.
kızım öglenci karsı komsumun ogluda sabahcı aynı okula gidiyorlar sabahhları kızımı alıyor kahvaltı yapıyorlar.öglende kızımı okula götürüyor ve oglunu alıyor bir miktar para veriyorm cüzzi bir(200) miktar bunun için.
akşamda okul cıkısında alıyor bende yarım saat sonra evde oluyrum alıyorm kızımı.toplamda 3 saat falan kalıyor orda
O zmn bekliceksin borclarin bitmesini.böyle bayanları takdir ediyorum her zman bene yapabilirmiyim kndime güvenemiyorm
bu konuda cesaretsizim
allah bagıslasın sizinkinide
bana bir cesaret geldi sagolun hepiniz
birde dogum sonrası maas nasıl alınıyor her ay yatıyormu toplumu
çok moral oldun bana pelin sagolbu durumda ya 2. çocuğa öncelik verip yine cüzi bir miktarla kabtıracak birini bulmanız ya da ertelemeniz gerekiyor. aynı yaştayız benim de bir kızım var 2. yi düşünmüyorum, ama gecikmiş olduğumuzu da düşünmüyorum, benim arkadaşlarımın çoğu yeni evlendi ya da bekarlar, yeni yeni anne oluyorlar.
bilgiler için tsk ler iyi oldu ögrendiğim112 gün raporun oluyor. (16 hafta) Rapor bitiş tarihinden itibaren 2 hafta kadar sonra aldım ben. toplu. ziraat bankasından.
2.çocuk için de ayrıca 400 lira doğum parası + 112 lira emzirme ödeneği alınıyor. bunlar canlı doğum gerçekleştikten hemen sonra.(bilgi)
böyle bayanları takdir ediyorum her zman bene yapabilirmiyim kndime güvenemiyorm
bu konuda cesaretsizim
Canım sen bu hamilelik işini fazla mı abartıyorsun acaba? Sürekli iyi uyumalıyım diyorsun- mesela kaç saat iyi uyku? 7 saat ortalama yetmiyor mu? Hamileyim diye durmadan yatacak musın? -iyi beslenmeliyim diyorsun- çalışan insan aç gezmiyor sonuçta. Kaldı ki önemli olan kaliteli beslenmen, yanında taşırsın yemeğini- iyi zaman geçirmeliyim diyorsun yani 2 hamileliğimde de çalışıyorum ve Hale'n de çalışıyorum hayır yani biz kötü zaman mı geçiriyoruz. Biraz kendini serbest bırak. Şimdiye kadar çalışmamış olabilirsin ama artık çalışan bir annesin, çocuğunda çalışan bir annenin çocuğu. Önce bunu kabullenyok cıt kırıldım nerde
evine işine gücüne cok cabalayn eş dost akraba tarfından hamaratlıgıyla bilinen yetenekli bir bayanım aslında :)) zeymuran
kızımın dogum günü pastalarını asla dısardan almam kendim butik pasta yaparım
ev işleri hep bendedir
dısarı market alışverişi giyim kusam alısverişi bende
daha dahavar işte zeymuş usta:)) böyle biri cıt kırıldım degildir sanırım
ama evladım konusunda hassasım işte
bide hamilelik benim için çok özel bir dönem her hamile bayandaönemli benim için işte bu konuda hassasım ona hiçbir sekilde zarar gelmmemi iyi beslen meli iyi uyumalu ve iyi zaman geçirmeliyim canım un için calısırken bana zor geliyor
32 haftalik hamileyim dun gece sadece 3 saat uyuyabildim. Sabah da 6.30da kalkip pasa pasa isime gittim.Canım sen bu hamilelik işini fazla mı abartıyorsun acaba? Sürekli iyi uyumalıyım diyorsun- mesela kaç saat iyi uyku? 7 saat ortalama yetmiyor mu? Hamileyim diye durmadan yatacak musın? -iyi beslenmeliyim diyorsun- çalışan insan aç gezmiyor sonuçta. Kaldı ki önemli olan kaliteli beslenmen, yanında taşırsın yemeğini- iyi zaman geçirmeliyim diyorsun yani 2 hamileliğimde de çalışıyorum ve Hale'n de çalışıyorum hayır yani biz kötü zaman mı geçiriyoruz. Biraz kendini serbest bırak. Şimdiye kadar çalışmamış olabilirsin ama artık çalışan bir annesin, çocuğunda çalışan bir annenin çocuğu. Önce bunu kabullen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?