- 16 Şubat 2023
- 77
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi Kardelen96
-
İyi akşamlar herkese bir şey danışmak istiyorum, üniversitede tanışıp sevgili olduğumuz erkek arkadaşımla iş yavaş yavaş ciddiye biniyor. Durum şu ki ailemin durumu bayağı iyi onunkinin pek değil. Çalşıyor çalışkan da ama eski hayatım olmayacak gibi gerçi benimkiler desteğini de esirgemez ama. Çevremdekiler zengin biriyle evlenmemin daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım?
Gönüller bir olsun önemli olan.Oldugu kadar yaparsınız.İyi akşamlar herkese bir şey danışmak istiyorum, üniversitede tanışıp sevgili olduğumuz erkek arkadaşımla iş yavaş yavaş ciddiye biniyor. Durum şu ki ailemin durumu bayağı iyi onunkinin pek değil. Çalşıyor çalışkan da ama eski hayatım olmayacak gibi gerçi benimkiler desteğini de esirgemez ama. Çevremdekiler zengin biriyle evlenmemin daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım?
İyi akşamlar herkese bir şey danışmak istiyorum, üniversitede tanışıp sevgili olduğumuz erkek arkadaşımla iş yavaş yavaş ciddiye biniyor. Durum şu ki ailemin durumu bayağı iyi onunkinin pek değil. Çalşıyor çalışkan da ama eski hayatım olmayacak gibi gerçi benimkiler desteğini de esirgemez ama. Çevremdekiler zengin biriyle evlenmemin daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım?
Sevgi bana göre her şey demek değildir. Sizin alıştığınız yaşam tarzı, eşiniz tarafından tekrar yaşatılmadığında hem siz kötü olursunuz hem eşiniz mahçup. Aile desteği bir erkek için bir noktaya kadar kabul edilse de sınır aşılırsa erkeklik gururu adı altında gücenmeler olabilir. İyi düşününİyi akşamlar herkese bir şey danışmak istiyorum, üniversitede tanışıp sevgili olduğumuz erkek arkadaşımla iş yavaş yavaş ciddiye biniyor. Durum şu ki ailemin durumu bayağı iyi onunkinin pek değil. Çalşıyor çalışkan da ama eski hayatım olmayacak gibi gerçi benimkiler desteğini de esirgemez ama. Çevremdekiler zengin biriyle evlenmemin daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım?
Hayatınızın standardını kendiniz kazanarak sağlamalısınız. Ananız babanız kocanızla değil.İyi akşamlar herkese bir şey danışmak istiyorum, üniversitede tanışıp sevgili olduğumuz erkek arkadaşımla iş yavaş yavaş ciddiye biniyor. Durum şu ki ailemin durumu bayağı iyi onunkinin pek değil. Çalşıyor çalışkan da ama eski hayatım olmayacak gibi gerçi benimkiler desteğini de esirgemez ama. Çevremdekiler zengin biriyle evlenmemin daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım?
Aklınızda böyle bir soru işareti varsa bu yola girmeniz ikiniz için de pek doğru gözükmüyor. Yalnız benzer bir durumu yakın bir arkadaşım yaşadı. Arkadaşımın durumu çok çok iyi. Erkek arkadaşının durumu ortalamaydı. Ama hem çok çalışkan bir insandı hem de gerçekten çok düzgün bir insandı. Ailesi arkadaşımın aklına girdi, "bize layık değil" diye tutturdular ve sonunda ayrıldılar. Adam 2 yıl sonra evlendi, çocuğu oldu, şimdi çok mutlu. Yani maddi denklik her şey değildir.
Adam bir başkasıyla mı evlendi, arkadaşınızla mı ?
Başkasıyla evlendi.
Arkadaşınız kararından pişman mı ? Adam yine maddi olarak kendisine denk olmayan biriyle mi evlendi ? Örneğinizi netleştirmek için soruyorum.
Üniversitede hangi bölüm okuyor sevgiliniz? Son senenizmi? Gelecek vadeden bi mesleği olacaksa sorun olmazİyi akşamlar herkese bir şey danışmak istiyorum, üniversitede tanışıp sevgili olduğumuz erkek arkadaşımla iş yavaş yavaş ciddiye biniyor. Durum şu ki ailemin durumu bayağı iyi onunkinin pek değil. Çalşıyor çalışkan da ama eski hayatım olmayacak gibi gerçi benimkiler desteğini de esirgemez ama. Çevremdekiler zengin biriyle evlenmemin daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?