- Konu Sahibi Kardelen96
-
benim durumum iyidi marka giyinen biriydim ve evlenirken eşimin hic birseyi yoktu birbirimizi gercekten severek evlendik ilk zamanlar cok kötü zamanlar gecirdik 2 yıl falan ama ondan sonra eşim iş yakaladi ve onun peşinden gitti cok şükür şuan durumumuz cok iyi hatta ev aliyoruz allah izin verirse arabada aldik .bu işler belli olmazki belki evleneceginiz kişinin durumu cok iyi olabilir allah ol der olur kismet bu işlerİyi akşamlar herkese bir şey danışmak istiyorum, üniversitede tanışıp sevgili olduğumuz erkek arkadaşımla iş yavaş yavaş ciddiye biniyor. Durum şu ki ailemin durumu bayağı iyi onunkinin pek değil. Çalşıyor çalışkan da ama eski hayatım olmayacak gibi gerçi benimkiler desteğini de esirgemez ama. Çevremdekiler zengin biriyle evlenmemin daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım?
Şunuda dile getirmek istiyorum .arkadaşlariniz zengin biriyle evlenmenizi söylemiş iyi hoş demişlerde .nerden biliceksiniz evlendiginiz kişi evlendikten sonra belki işleri kötü gidicek belki cok kötü yerlere geleceksiniz .bence siz kalbinizin sesini dinleyin kimseyi degilbenim durumum iyidi marka giyinen biriydim ve evlenirken eşimin hic birseyi yoktu birbirimizi gercekten severek evlendik ilk zamanlar cok kötü zamanlar gecirdik 2 yıl falan ama ondan sonra eşim iş yakaladi ve onun peşinden gitti cok şükür şuan durumumuz cok iyi hatta ev aliyoruz allah izin verirse arabada aldik .bu işler belli olmazki belki evleneceginiz kişinin durumu cok iyi olabilir allah ol der olur kismet bu işler
Şunuda dile getirmek istiyorum .arkadaşlariniz zengin biriyle evlenmenizi söylemiş iyi hoş demişlerde .nerden biliceksiniz evlendiginiz kişi evlendikten sonra belki işleri kötü gidicek belki cok kötü yerlere geleceksiniz .bence siz kalbinizin sesini dinleyin kimseyi degil
kimsede size kadar bunu yazmamış şok oldum yaHayatınızın standardını kendiniz kazanarak sağlamalısınız. Ananız babanız kocanızla değil.
Çok yakın bir arkadaşım yaşadı öncesinde bizde çok uyardık bak zor olmaz mı yapabilir misin diye. Arkadaşım Emirgan’da havuzlu villa da yaşayan birisiydi. Evlenip Bağcılar da 1+1 de oturmaya başladı. Öyle normal bir zenginlik de değil ultra zenginlerdi. Arkadaşım ilişkisinin hep arkasında durdu. Sanırım sizin gibi acabaya düşse yaşadıkları ona zor gelirdi. Ancak iyi ki düşmemiş. Mükemmel bir evliliği var çok çok mutlu Allah bozmasın. Zorlandı ama sevgisi ağır bastı. Bunu da çok nadiren başarabilen olur. İyi düşünmek gerek.
Valla ben de şok oldum. Eşimle aramızda ciddi maddi farklılık var. Hiç de standardım düşmedi. Standardımı kendim sağlıyordum ondan önce de, yine kendim sağlıyorumkimsede size kadar bunu yazmamış şok oldum ya
İyi akşamlar herkese bir şey danışmak istiyorum, üniversitede tanışıp sevgili olduğumuz erkek arkadaşımla iş yavaş yavaş ciddiye biniyor. Durum şu ki ailemin durumu bayağı iyi onunkinin pek değil. Çalşıyor çalışkan da ama eski hayatım olmayacak gibi gerçi benimkiler desteğini de esirgemez ama. Çevremdekiler zengin biriyle evlenmemin daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım
Hayatınızın standardını kendiniz kazanarak sağlamalısınız. Ananız babanız kocanızla değil.
sevgi varsa yeteri kadar her şekilde devam edilir ilişkiye ama şöyle bir şey de var ki sizin hayat standardınızın düşmesiyle eşinizin de belki bu durumdan gururunun incinmesiyle bazı problemler oluşabilir ama gerçekten seviyorsanız birbirinizi bunlar bi şekilde aşılırİyi akşamlar herkese bir şey danışmak istiyorum, üniversitede tanışıp sevgili olduğumuz erkek arkadaşımla iş yavaş yavaş ciddiye biniyor. Durum şu ki ailemin durumu bayağı iyi onunkinin pek değil. Çalşıyor çalışkan da ama eski hayatım olmayacak gibi gerçi benimkiler desteğini de esirgemez ama. Çevremdekiler zengin biriyle evlenmemin daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım?
Bencede onuda söylicektim .etrafimda cok görüyorum zeygin adamla evlenip gözü disarda olan .allah ne karşina cikarticagini bilemiyorsun zengin evlenip yoksulluk cekme .ben evlenirken hic parasi yoktu eşimin allaha şükür işleri hep ras gitti ve şuan durumumuz cok iyi ama eşim hep ailesine sadık oldu boşverin parasi olmayan la evlenin deger görürsünuzBelki zengin biriyle evlenecek ama adam şeref yoksunu çıkacak. Bence önemli olan dürüst, çalışkan, sadık biri olması.
Valla ben de şok oldum. Eşimle aramızda ciddi maddi farklılık var. Hiç de standardım düşmedi. Standardımı kendim sağlıyordum ondan önce de, yine kendim sağlıyorum
yani aslında bence para işini erkeğe birakmak çok yanlış,Bencede onuda söylicektim .etrafimda cok görüyorum zeygin adamla evlenip gözü disarda olan .allah ne karşina cikarticagini bilemiyorsun zengin evlenip yoksulluk cekme .ben evlenirken hic parasi yoktu eşimin allaha şükür işleri hep ras gitti ve şuan durumumuz cok iyi ama eşim hep ailesine sadık oldu boşverin parasi olmayan la evlenin deger görürsünuz
Çok ilginç, ne kadar zamandir evliler.
Bencede onuda söylicektim .etrafimda cok görüyorum zeygin adamla evlenip gözü disarda olan .allah ne karşina cikarticagini bilemiyorsun zengin evlenip yoksulluk cekme .ben evlenirken hic parasi yoktu eşimin allaha şükür işleri hep ras gitti ve şuan durumumuz cok iyi ama eşim hep ailesine sadık oldu boşverin parasi olmayan la evlenin deger görürsünuz
aradığım özsaygı.4 yıl oldu. Aileden yardım almıyorlar ki bence olması gereken bu. Evlenince önce kiraya çıktılar. Çok eski bir evdi. Boyadı her yerini işte dolapları ev sahibi izniyle kapladı falan. Sonra 1+1 ev aldılar. 10 yıl falan ödeyecekler sanırım. Ailesi şak diye ödeyebilir ama eşi başta zaten kabul etmeyeceğini söyledi. Arkadaşım da ısrar etmedi hiç saygı duydu. Gelirken elleri vs dolu gelirler ama kesinlikle maddi yardım yapmaz ailesi.
Tabikide öyle kadin her zaman tutumluduryani aslında bence para işini erkeğe birakmak çok yanlış,
ben x miktar kazanıyorum örneğin ve bütün standartlarımi bu şekilde sağlıyorum.
biriyle evlensem o ya da y kazansa
eve giren miktar
x+y olacak , standartlarimizi kendimiz saglarsak asla düşmez.
4 yıl oldu. Aileden yardım almıyorlar ki bence olması gereken bu. Evlenince önce kiraya çıktılar. Çok eski bir evdi. Boyadı her yerini işte dolapları ev sahibi izniyle kapladı falan. Sonra 1+1 ev aldılar. 10 yıl falan ödeyecekler sanırım. Ailesi şak diye ödeyebilir ama eşi başta zaten kabul etmeyeceğini söyledi. Arkadaşım da ısrar etmedi hiç saygı duydu. Gelirken elleri vs dolu gelirler ama kesinlikle maddi yardım yapmaz ailesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?