Maddiyat

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
İyi geceler kızlar

Uyuyamiyorum. Ben kV ile birlikte oturuyorum.3 yaşında oğlum var. Sağolsun kV ve kp oğlumla çok ilgili. Allah razı olsun ve hiçbir şeyini eksik etmez. Ben evlenirken düğün yapmadım. Milleti eglendirmektense, yatırım yapalım dedik. Ve öyle de oldu. Dukkan aldık. Ve halende dükkanın bonosunu oluyoruz. Bende ise başladım. Ve eşime destek oluyorum. Asıl konu kaynim. ..

Kaynim evlenecek busene düğün yapıcak tamam yapsın. Dugun icin baya luks yere kapora vermis. Baya borça girdi. Şimdiden. Anlayacağınız urgani uzak atıyor. Malum ulkece ekonomik durum belli. Kv benden 2 bilezik istedi. Kafam karışık vermelimiyim vermemelİyiyim. Kaynimin borcu bize dokunur mu çok huzursuzum. Akıl verin lutfen

Konuyu eşinle konuşun ve ortak karar alın. Güzelce anlat eşine. Umarım anlayışlıdır.

O bilezikler sana asla geri donmez. Anne ozur dilerim bu dar bogazda birikimimi dagitamam de. En kotu 1 bilezik verin cok israr edersede.

aslinda dusununce eve kira vermiyorsunuz bakici parasi vermiyorsunuz belki hak goruyorlardir ama sizde onlarla yasayarak baska seyler veriyorsunuzdur. Uzatmayin hic esim olmaz dedi deyip gecin

Vermezdim

Canım o insanları tanıyan en iyi Sen varsın verip vermeyecegini de sadece sen bilirsin ama ben olsam verirdim çünkü nasıl insan olduklarını biliyorum. Ha şöylesi de var görümcem bütün bileziklerini verdi kpederine adam elinde olmasına rağmen geri vermiyordu baya aralarında tartışma cıktı küslük oldu falan (bunlara ne gerek var) 3 de 1 ini anca verdi şimdide

Ben birikim yapmak için düğün yapmayacağım,kaynımın lüks düğününe bilezik vereceğim! Yok öyle bir dünya.ben olsam açıkca söylerdim.tamam yapsın düğününü de,kesesine göre yapsın kimseye güvenmesin.

Şu ayranı yok içmeye tahterevanla gider bişey dedikleri kardeşim banamı sordu lüks mekan tutarken kayinbey guvendiyse kendine kalkan altından millet işinden gücünden oluyor ekonomik durumda ki siz düğün bile yapmamssnz yatırım için ben olsam kvnize güzel bı dille annecm bakın biz yatırım için düğün dahi yapmadm evladm var onun geleceği için çalışıyorum x de biraz ayağını yorganına göre uzatsn deyin geri verecekse düğünden sonra karısının kolundan alıp o ayrı.

İyi de düğün yapmamak senin tercihindi,dükkan aldın.onlarında tercihi düğün yapmak dükkanları olmayacak.Bunun için onları kıskanman yersiz.
İnsanların evinde yaşıyorsam,bebeğime bakılıyorsa bir huzursuzluk yoksa veririm iki bilezik için kimseyle kötü olmam.

verme

yeni gelin gelecek diye eski gelinin altinlarini istemek ne kadar sacma.
verme tabiki gelecek olan gelin hanimda damat beyde sizin gibi ayagini yorganina gore uzatsin
siz bilmiyormuydunuz luks yerde dugun yapmayi
sizin dusuneceginiz bir durum yok

Düğünde bilezik takacaksan şimdiden ver. Düğün takısı olduğunu belirt ve konuyu kapat.

Verme bence, kira ödemiyorsun çocuğa bakıyorlar diye bunu istemeye hakları yok. Geri ödenmeyeceğini tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…