Mağazadaki görevli....

Bazilari çok dengesiz oluyor.esiniz iyi yapmis

Kaldı ki bazı çocuklar çekilmez oluyor o yüzden yerli yersiz bütün çocukları azarlayalım...
Düzgün olan çocukları hayır azarlamayalım ama başka birini rahatsız ediliyorlarsa ve aileleri uyarmıyorsa o zaman uyarılmayı göze alacaklar. Kaldı ki uyarma dedim. Azarlama ayrı uyarı ayrı. İkisi arasında çok ince bir çizgi var. O çizgiyi iyi bilmek lazım. Tabii ki kimse kimsenin çoçuğunda karışmamalı ama bazı çocuklar insanın tahammül sınırlarını zorluyor. Bunu kabul etmek lazım. Geçenlerde çocuğun biri camdan gelip geçene tükürüyordu. Farketmeseydim benim de başıma aynı şey gelecekti. Böyle şeyler oluyor. Böyle çocuklar aileler var maalesef.

Ben sizin uyarmanızı hassas davranmanızı doğru buldum. Açıkça 4-5 yaşlarındayken hic unutmam halam'ın komşusu 2 avuc dolusu seker aldım masanın üzerinden diye annemin yanında azarlamıştı hemde halam'ın evinde.. 22 yaşıma gelmişim hala unutmuyorum uzun zaman gidememiştim evlerineO yaştaki çocuklar bu tür şeylerden çok etkileniyor, ben olsam bende sizin gibi tepkimi verirdim.

İyi etmişsinAnne baba çocuğun dilinden daha iyi anlar tabii ki ama o an nasıl şok olduğunu tahmin edebiliyorum.

Ben sizi anladım çocuğunuz adına incinmissiniz sanırım.Muhtemelen bende incinir,icerlerdim sonuçta küçücük cocuk ve üzülerek gelmiş yanınıza.Fakat bu bizim açımızdan yaşananlar karşı taraftan bakınca işler değişiyor maalesef.O da kendi acisindan hakli aslinda.neyse.Fazla takmayın bence geçmiş gitmiş arkadasim..

Sanki sesi duymuş gibisiniz de

Bence haklısınız
Dokunulmaması ve yakından bakılmaması gereken tokalarsa cam vıtrının ıcınde saklasınlar ozaman
Cocuk dokunadabılır bakadabılır zarar vermedıgı surece yanlıs bırsey yapmadıgı surece
Bellıkı gorevlı tembel tenekenın tekı tokanın yerı degısır dagılırsa toplamaya usenmıs

Ben olsam bır sorun mu var derdım
Belkı cocugumda farketmedıgım bırseyı gormustur uyarmıstır dıye anlamak ıcın ona fırsat verırdım
Gercekden sadece uyarmak için uyarmıssa bırdaha buraya gelmek ıcın once sızın ıznınızı alalım en ıyısı derdım gayet duyulacak bı ses tonuyla

Mesajları okuyunca ben kendimden şüphe ettim İnan mesela yanlış anlamayın konu sahibi sizi eleştirmiyorum ama kızım reyon başına gitse ben kızım sakın dokunma onlara diye bin kere uyarıp sizin kızdığınız mağaza görevlisinin tavrını ben uygulardım çocuğa sanırım . Acaba ben çok baskıcı mı yetiştiriyorum çocuğumu

Valla benim oğlum da aynen markette ayrı bir tavır içine giriyor. Ben de sizin dediğiniz gibi dur dokunma koşma modundayım.
Ama konu sahibinin dediği gibi küçük bir yerde çocuğu uyarmaya gerek bir durum oluşabileceğine ben ihtimal vermiyorum o yüzden iyi niyetli yaklaşamıyorum.

4 yaşındaki en mukemmel çocuk bile nerde ne yapması gerektiğini tam olarak bilemez. Öyle olsa idi evde yalnız bırakıp, kısa süreli de olsa cikabilirdik. Ama 2 dkligina bile çıkamıyoruz. Çocuk aklı, belli mi olur? Kadın sasirmakta haklı. Gayet kibar bir şekilde tedbir almış, kimbilir patronları nasıl ayar veriyor önceden? Bunu da düşünmeniz gerekir.

Azarlar gibi söylediyse haklısınız.
Değilse normal.. Sonuçta sizin çocuğunuzun huyunu bilemez, uyarmayan dikkat etmeyen anneler de var, e ekmek parası ona da üsleri dikkat et uyar falan diyordur.

Tabiki ben zaten konu sahibini eleştirmedim görevlinin tavrı biraz yersiz olmuş fevri bi çıkış yapmış ben kendi düşüncemi eleştirdim biraz bu konuda

Öğrencilerime ödev verdiğimde bulamadıklarını söylediklerinde gidin google teyzeye sorun diyorum...şaşırıp teyze mi ??? Neden teyze diyorlar....ben de " bir şey sorduğunuz zaman çok fazla konuşuyor bir sürü şey söylüyor size doğruyu gösteriyor fakat bir o kadar da gereksiz konuşup konuyu dallandırıp budaklandırıp olmadık yerlere taşıyor ki...bu yüzden google mutlaka kadındır....ve ya abladır ya teyzedir" diyorum....şimdi de konuya kendimce nihai noktayı koyuyorum....

siz fazla hassassınız ve çocuğunuzu da fazla hassas yetiştirmişsiniz.

ben de çok meraklı bir çocuktum her şeyi incelerdim çocukken bu lafı "dokunma" lafını çok duydum hiç de bu lafı duyunca ağlamaklı koşmadım anneme.

çocuğu bilinçli yetiştirmek içinde kırılgan olmamasını sağlamak da var ve bu konuda yetersizsiniz anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…