• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAĞDURUMM..

MAKE UP_

Baslangic:65/güncel:62,55/hedef/55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
7.188
33.913
548
Kızlar dün kredi kartımla 250 tl lik bi harcama yapılmış iki internet faturası bide bi alışveriş işin kötüsü kart bilgilerim elinde heralde çünkü kartım cüzdanımda birazda sıkışık bi dönemdeyiz kartlar şişmişti biz kullanmaya çekinirken elin oğlu harcamalar yapmış aslında içimden neler diyorum ama buraya yazamıyorum.
Şimdi sorum şu biz bu parayı ödicez el mahkum ama bu harcamanın bize ait olmadığını ispatlayabilirmiyiz ve geri alabilirmiyiz,yoksa bi bardak soğuk su içip önümüzdeki ekstralaramı bakalım.Bu arada kartı hemen iptal ettirdik kullanıma kapalı okuyan ve cevap yazanlara teşekkürler...

ispat edersenız ödedıgınız tutar gerı verılıyor yada odemenız ıptal edılebılıyor
bunun ıcın savcılıga verıceksınız o kart bılgısıyle nerde kullanılmıs tespıt edılecek ancak oyle olur
gecmıs olsun

Benim bildiğim ispat ederseniz iptal edilebiliyor.
Ödemek zorunda kalmayacağınızı düşünüyorum.
Neden hemen iptal ettirmediniz Kartı?
Hemen iptal ettirdik harcamalar yapılırken eşime bildirim gitmiş o bana ulaşana kadar harcamışlar zaten ben kullandım sanmış önce neyseki daha fazla harcamadan kapattık peki internetten alışverişi yaptıysa onuda ıspatlayabilirmiyiz

ben yurt disindayim , bahsettginiz durum için sigortam var
kartla ilgili herhangi bi dolandiricilikda parami iade edecekler
TR de de vardir belki
ama bi an once bankya bildirin, aslinda kartimi kaybettim deseniz daha mantikli olurdu bankaya

Çok geçmiş olsun kesinşikle peşine düşüp savcılığa gidin.bir de hangi siteden oldu bilgilendirir misini? Ben de internetten bazen alışveriş yapıyprum en azından o sitelerden yapmayız:110:

Çok geçmiş olsun kesinşikle peşine düşüp savcılığa gidin.bir de hangi siteden oldu bilgilendirir misini? Ben de internetten bazen alışveriş yapıyprum en azından o sitelerden yapmayız:110:
Ben bilmiyorum eşim biliyodur .

Hemen iptal ettirdik harcamalar yapılırken eşime bildirim gitmiş o bana ulaşana kadar harcamışlar zaten ben kullandım sanmış önce neyseki daha fazla harcamadan kapattık peki internetten alışverişi yaptıysa onuda ıspatlayabilirmiyiz
Sitenin mğşteri hizmetlerine mail attırın alışveriş yapıldığına dair

İspatlayabilirsiniz alışveriş yapılan bilgisayarın ıp numarasını tespit ederler o saatler de o bilgisayarda olmadığınızı kanıtlarsınız eğer bankamatikten para çekildiyse de bankamatik kamerasından kimin çektiği anlaşılır.

Önce hangi site olduğunu öğrenmek lazım iki harcamada internet faturası bir alış veriş var
Ah şimdi anladım mesela site yerine şöyle yazıyor demi Kalem Bilmemne hizmetleri adına kesilmiş fatura.Onu bi nete yazsanjz çıkabilir aslında.brn mesela recete.com diye bi siteden alışveriş yapınca faturası Çevre Bilmemne Hizmetleri A.Ş. Diye çıkkıyor

İspatlayabilirsiniz alışveriş yapılan bilgisayarın ıp numarasını tespit ederler o saatler de o bilgisayarda olmadığınızı kanıtlarsınız eğer bankamatikten para çekildiyse de bankamatik kamerasından kimin çektiği anlaşılır.
Yok bankamatikten çekilmemiş fatura ödenmiş iki tane birde 8€ bişey alınmış

Ah şimdi anladım mesela site yerine şöyle yazıyor demi Kalem Bilmemne hizmetleri adına kesilmiş fatura.Onu bi nete yazsanjz çıkabilir aslında.brn mesela recete.com diye bi siteden alışveriş yapınca faturası Çevre Bilmemne Hizmetleri A.Ş. Diye çıkkıyor
Evet olabilir ama inan ben bakamadım kart eşimin adına ben kullanıyodum bilgiler ona geliyo sinirlendi canı çok sıkkın durumlarda malum.
İtiraz etmek hiç aklına gelmedi, bende acaba dedim belki bi yolu vardır yada böyle bişeyle karşılaşan bi yol gösterir diye açtım konuyu

Bankanızı arayıp Konuşun derim.
Bu konularda Detaylı bilgim yok.
Umarım ödemek zorunda kalmazsınız.

benim de aldığım 50tl lik ürün için 750tl çekmişlerdi ama eşim ödemişti.

Back
X