Mahallede fuhus?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dudi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
oncelikle konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum gerekirse tasinabilir.Konuma gelicek olursak (aslinda benim degil ablamin bi derdi diyebiliriz )Ablamin kapi komsulari (Yasli kari koca,20 li yaslarin sonunda sanirim bi kizlari ve bu kizinda bi kizi var 3-4 yaslarinda falan)mahalleye hicte Uygun olmayan bi sekilde yasiyolar hatta acik söylemek gerekirse fuhus yapiyolarsimdi gözünüzle gördünüzmu diyceksiniz birebir olayi görmedik tabiki ama eve giren cikan erkeklerin sayisi belli degil hatta kendileride yaptiklarini Kabul ediyolar gayet rahatlar ailecek acayip kufurlu pis konusuyolar ablam yaz gunu sicakta bile camini kapisini acmak istemiyo iki tane cocugu var butun mahalle olmakla birlikte ozellikle ablam cocuklarin basina bisey gelmesinden cok korkuyolar.Bazen alkollu insanlar geliyo ve bunlarin evle ablamin evin arasindan gecen daracik kestirme bi yol var cogu o yolu kullaniyo gecen ablam cam tikladi diye perdeyi aralayip baktim adamin biri bana kac göz biseyler yapiyo diyo:18:adam evi sasirmis resmen ablamin odu patlamis enistem az cok durumu biliyo ama bu boyutta degil adamlar yol falan sasirdigini bilse katil bile olabilir.Basta ablam olmak uzere nerdeyse butun mahalle polisi aradi sikayet etti ama polisin dedigi elinizde delil varmi?Ama bu isi nasil ispat edebilirler ki sonunca o isi evde yapiyolar gelen gideni butun mahalleli görüp soyledi ama kadina sorduklarinda biri kuzenim biri yegenim diyo hatta bu isi keyif icin yaptgini soylemisve bununda cezasi yokmus.Polis olay aninda yada para alisverisi yapilirken olmasi gerekir diyo aksi takdirde bana iftira atiyolar diye sizi bile sikayet edebilir sizin daha cok basiniz agrir dedilerdelirmemek icten degil gercekten ettikleri küfürleri hele o evdeki kucuk kiz cocuguna nasil davrandiklarini bi görseniz o cocuk icinde cok uzuluyoruz daha cok kucuk ve kis gunu Ciplak ayakla disarda annesinin isinin bitmesini bekliyo belki yarin obur gun onunda gunahina girecekler ve biz hicbisey yapammiyoruz.En son ablamla konusunca en iyisi bide kk ya soralim akil akildan ustundur dedim.Biz ne yapabilirizde bunlarin durumunu ispat ederiz sanki poliste olayi pek ciddiye alip ugrasmak istemiyo hatta kadina gelenler arasinda polisler bile varyani kimi kime sikayet edebiliriz?Biraz uzun oldu kusura bakmayin .Simdiden tesekkürler

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Apartmandaki komşular imza toplamış olsa ev sahibide olsa atılır apartmandan artık kiraci -ev sahibi fark etmiyor eger apartmanın huzuru bozuluyorsa şahıslar atılır.

canim maalesef apartman degil iki ayri mustakil ev ama birbirine cok yakin aradan daracik bir yok geciyor ablaminda oturma odasinin ve yatak odasinin camida bu insanlarin evine bakiyo yasli kadin yaz kis bahcede hep biseyler yikiyo ve sürekli kufurlu konusuyo o ufak cocugu dovuyo iteleyip kakaliyo kizina musteri topluyo ve bunlari cekinmeden mahalle icinde bagira bagira söylüyoda artik kime bu Kadar guveniyolarsa hic bisey olmiycani biliyo.Gecen yaz iki gece ablamda kaldik kafayi iycektik tam ablamin caminin altina kümes yapmis resmenordekler horozlar susmak bilmiyo ablam kac kere guzellikle uyardi ama anlamiyolar cok cahil Kaba insanlar pek muhattapta olmak istemedik birebir acikcasi ama poliste bisey yapmiyo.Ablam daha cok evdeki o kucuk kiz ve kendi cocuklari icin korkuyo gelen insanlar hirlimi ,hirsizmi, sapikmi bilemeyiz ki.gözü donmus sapigin biri o kucucuk cocuga bile zarar verebilir

Siz yine imzanızı toplayın direk savcılıga şikayet edin sonuçta mahallenin huzuru bozuyorlar kanunlar çok degişti artık dedigim gibi ev sahibi olsa bile atılır.

Çocuk için sosyal hizmetleri arayın mutlaka ,savcılığa mahallece suç duyurusunda bulunsunlar eninde sonunda ispat edilir herhalde

bizim milletimizi biliyosunuz kizlar mahalle arasinda yakarim yikarim Polis gelince sus pus herkez bi tek ablamla olmaz ki bu is.Kac kere Polis arandi geldiler anliyoruz sizi ama kanit olmadan biz bisey yapamayiz hatta onlar sizi iftira atiyosunuz diye sikayet ederlerse siz suclu olursunuz dediler ablam imza toplamaya kalkinca hepsi tirsti tabi 3-5 kisi yürekli anca cikti .Simdi ablam savciliga bi dilekce yazsa tam olarak ne yazmali bu islem nasil yurur mahkeme falanmi acilir bide ablama sorucaklar neden rahatsiz oluyosun eve gelen sayisiz Adam var ne is yaptiklari belli ama kadin birine yegenim oburune kuzenim diyo akrabam evime gelemezmi diyo hatta Polis fuhus yapiyorum dese bile para karsiligi yaptigini ispatlamazsaniz size hakaret davasi acabilir dediHakliyken haksiz durumuna dusucez nerdeyse:44:

aynı pislikten bizim orda da vardı..evli bir adam satın aldığı gecekonduda bu pisliği yapıyorlardı..giren çıkan belli değildi ister istemez tedirgin oluyorduk korkuyorduk değişik değişik kadınlar adamlar..hatta kaç kere rüyalarıma girmişti:18: bu konuda polise şikayet etmek pek etkili olmuyor, kaç kere geldiler ama birşey yapamıyorlar.. sonra nasıl olduysa gittiler yok oldular Allah ıslah etsin mahalle muhtarıyla bir görüşün derim, belki bir fikri vardır

mahalle muhtarida bizim gibi halkin huzur ve emniyetini saglamakla görevli polise basvurdu defalarca geldiler nedir durum nerdeler kimler deyip mahallede bi tur atip gidiyolar hicbisey yapamiyolar ispatta ispat kardesim fuhus yapan kadini nasil ispat edeyim hic bi insanin bu Kadar cok ne yegeni ne kuzeni vardir yani bi turlu anlatamadik.Hatta ablama enisteme soyle musteri gibi gitsin para verirkende sende polisle baskin yap bile dedim yanicok pis insanlar agizlari pis ablamin kucuk kizi 3 yasinda ablam sinir krizleri gecirdi kucuk bebekken kadin gelip inadina camin altinda kendi kendine car car bagriniyodu kac kere insan gibi uyardilar ama karsiligi hep kufur hakaretallahim iyin insanlarla karsilastirsin diye bosuna demiyolar gercekten delinin birine denk gelirsin katil bile olursun yani

Yapacaginiz tek şey o 3-5 insanla birlikte direkt savcılıga basvurmak ayrıca komşu kadın ablanıza kufur ve hakaret ederken hiç şahit olan yok mu?Eger varsa ablanız komşu kadına hakaret davası açababilir,komşu kadının çocugu için sosyal hizmetleri arıyabilirsiniz sosyal hizmetler eve gelir ailenin yaşantısını inceler gerekirse çocugu o aileden alırlar sosyal hizmetlere şikayet ederken isim vermeden edebilirsiniz.

Tek basına keyfi olarak,birileri kişiyi zorlamıyorsa fuhus yapmak ceza gerektirmiyor evet.
Ama siz o evde en azından kadının ailesi tarafından zorla calıstırıldığına dair ve ya bu ısı grup halınde yapıyorlar diyerek ihbarda bulunursanız polis o kişilerle musteri seklınde irtibata gecip operasyon yapmak zorundadır.ifadeden sonra serbest bırakılırlar fakat operasyon yapılan ev valilik tarafından mühürlenir.
2 gün içerisinde evi terk etmek zorunda bırakılırlar.Operasyon sırasında cocukta alınır ve haklarında gerekli işlem yapılır.

Prosedür tam olarak böyle işliyormuş.. Nişanlımın babası polis..Kendisinden bilgi aldım.

ilgilendigin icin cok sagol canim bi gun yine ben ablamdayken musteri geldi bunlara ablam polisi aradi hemen polisler eldi ama izin olmadigi icin iceri giremiyo tabi nine polisi görünce cikti keyfimin kahkasilarmi kimi istersem ona veririm diyo polise bile resmen polisle konustuk bende televizyonlarda bile görüyoruz sizden birileri musteri kiligiyla bunlarla irtibata gecebilir bundan iyi ispat mi olur diyoruz biz Boyle bisey yapamayiz diyolar bize resmen adamlar ama ablamin dedigine göre bu kadinlar agelenler arasinda polislerde var sanirim o yuzden pek umursamiyolar yada islerine gelmiyo bilemiycem artikbizim orasi kucuk bi yer herkez birbirini taniyo ablam bu pisliklerle bi tek ben tek basima ugrasmak istemiyorum butun mahalleyle konustum herkez evet haklisin diyo ama sikayete gelince herkez kenara cekiliyo yok kocam kizar yok bilmem kim ayiplar. ablaminda iki tane cocugu var aslinda bakicak kimseside yok. yok savcilik yok su bu bunlar Zaman ve sabir isteyen seyler tek basina ugrasmasida zor enistem Sabah cok erken gidip gec geliyo yanliz oluncada korkuyo haliyle .Evinde bile rahat edemiyo anliycaginizAma bu sosyal hizmetler kurumunu aramayi konusucam ablamla en azindan o kucucuk kiz cocugu ayni kaderi yasamasin

Bu arada Polis geldiginde anladik ispatimiz yok suan bisey yapamazsinin siz musteri gibi gidin yada biz baska ne yapabilirizde bu insanlari burdan uzaklastirabiliriz diye akil danistik ablam 3-5 te olsa imza toplayip sikayette bulundu adamlarin tek dedikleri siz bunlarla ugrasmayin biz kac kere onlarin ifadesini aldik tek dedikleri ya gelenler akrabam yada keyfim icin yapiyorum Polis bile bize hic bisey yapamazsiniz dedi resmen

İhbarınızı semt karakoluna degilde direkt il emniyet müdürlügüne yapsanız bu seferde sonuçta haberlerde görüyoruz ahlak masası diyorlar galiba şuraya baskın yaptı diye gösteriyorlar bu seferde öyle deneyin.

sagolun kizlar ilgilendiginiz icin ablam imza toplayip sanirim karakola sikayette bulundu bide 3-5 olsada tekrar imza toplayip savciligi yada direk il emniyet mudurlugunu denesin bakalim en kisa Zamanda konusucam

bence evin girişine kamera koyulmalı hatta evin içine böcek filan konnulup ses görüntü kayıtları olmalı ama bunu siz yapamazsınızki bir polisin müşteri kılıgıdna yapması gerek yada bütün mahalleli o evi taşlıcaksınız ama evet insanlar cesaret edemıyo korkuyo bizede bulasırlar gibisinden.evdeki cocuga üzüldüm .

Aynen oyle canim senin dediklerini ben dedim polise oyle yapin Boyle yapin yada bize yol gsterin siz bisey yapamazsaniz biz kime gidelim sikayet edelim dedikleri tek sey hic bisey olmaz para karsiligi yaptiklarini Kabul etmiyolar sizinde ispatiniz yok benmi gideyim musteri olarak ispat etmek icin hayret bisey o an Polis kiyafetiyle bile biri gidip teklif etse Kabul ederler ama Polis bisey yapmiyo iste.O cocugun durumuda icler acisi gercekten o kadinlardan kurtulmasalar bile o kizcagizi ordan kurtarsak cok iyi olucak

madem komşuları şahitlikte çekiniyor ablanızda o yöne bakan bir kamera koysun etraftan farkedilmeyen....
yalan demesi yok cayması yok, korkusu yok..kameradan güzel şahit mi olur?

Hem o çocuğu uluorta dövüyorlarsa onuda kaydetmiş olursunuz...

Benim anlamadıgım tvlerde ara sıra fuhuş baskını yapılıyor bazı mekanlara haberlerde gösteriyorlar polis müşteri kılıgında baskın yaptı diye paraları verirken baskın falan yapıyorlar haberlerde bunları gösteriyorlarsa sizin oradaki polislerinde yapması gerek yoksa tvlerde neden göstersinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…