canim maalesef apartman degil iki ayri mustakil ev ama birbirine cok yakin aradan daracik bir yok geciyor ablaminda oturma odasinin ve yatak odasinin camida bu insanlarin evine bakiyo yasli kadin yaz kis bahcede hep biseyler yikiyo ve sürekli kufurlu konusuyo o ufak cocugu dovuyo iteleyip kakaliyo kizina musteri topluyo ve bunlari cekinmeden mahalle icinde bagira bagira söylüyoda artik kime bu Kadar guveniyolarsa hic bisey olmiycani biliyo.Gecen yaz iki gece ablamda kaldik kafayi iycektik tam ablamin caminin altina kümes yapmis resmenordekler horozlar susmak bilmiyo ablam kac kere guzellikle uyardi ama anlamiyolar cok cahil Kaba insanlar pek muhattapta olmak istemedik birebir acikcasi ama poliste bisey yapmiyo.Ablam daha cok evdeki o kucuk kiz ve kendi cocuklari icin korkuyo gelen insanlar hirlimi ,hirsizmi, sapikmi bilemeyiz ki.gözü donmus sapigin biri o kucucuk cocuga bile zarar verebilir
Tek basına keyfi olarak,birileri kişiyi zorlamıyorsa fuhus yapmak ceza gerektirmiyor evet.
Ama siz o evde en azından kadının ailesi tarafından zorla calıstırıldığına dair ve ya bu ısı grup halınde yapıyorlar diyerek ihbarda bulunursanız polis o kişilerle musteri seklınde irtibata gecip operasyon yapmak zorundadır.ifadeden sonra serbest bırakılırlar fakat operasyon yapılan ev valilik tarafından mühürlenir.
2 gün içerisinde evi terk etmek zorunda bırakılırlar.Operasyon sırasında cocukta alınır ve haklarında gerekli işlem yapılır.
Prosedür tam olarak böyle işliyormuş.. Nişanlımın babası polis..Kendisinden bilgi aldım.
bence evin girişine kamera koyulmalı hatta evin içine böcek filan konnulup ses görüntü kayıtları olmalı ama bunu siz yapamazsınızki bir polisin müşteri kılıgıdna yapması gerek yada bütün mahalleli o evi taşlıcaksınız ama evet insanlar cesaret edemıyo korkuyo bizede bulasırlar gibisinden.evdeki cocuga üzüldüm .
Aynen oyle canim senin dediklerini ben dedim polise oyle yapin Boyle yapin yada bize yol gsterin siz bisey yapamazsaniz biz kime gidelim sikayet edelim dedikleri tek sey hic bisey olmaz para karsiligi yaptiklarini Kabul etmiyolar sizinde ispatiniz yok benmi gideyim musteri olarak ispat etmek icin hayret bisey o an Polis kiyafetiyle bile biri gidip teklif etse Kabul ederler ama Polis bisey yapmiyo iste.O cocugun durumuda icler acisi gercekten o kadinlardan kurtulmasalar bile o kizcagizi ordan kurtarsak cok iyi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?