Malesef ablamlarin kendi evi canim tasinma gibi bi luksu yok ne yazikki kotu olan bu insanlarda orayi satin aldilar onlarda zor gidicek gibi
bazi arkadaslar evi gören Kamera falan yerlestirin dsemis ama bunu biz polislede konustuk birincisi onlardan izinsiz Boyle bisey yapmak suc cunku ozel hayata giriyo ikincisi ise kamerali ispata gerek yok zaten poliste geleni gideni biliyo ispat derken gelen adamlarin kadina para odedigi ani görmeleri lazim ama buda onlar musteri kiligina girip onlara gitmeden imkansiz yani para alirken kadini nasil cekelim yada tam o saniyede baskin yapilmasi lazim.Cünku kanunlara göre bu isi para karsiligi yapmak sucmus
yani kadin evet ben yatiyorum ama keyfim icin dediginde bide sikayet ediyoruz diye biz suclu oluyoruz.Evdeki kucuk cocuk icinde ablam belediyeye sikayette bulunmustu ekip gelip kapi onunde bir iki soru sorduktan sonra cekip gittiler ardindan kadin mahalleyi ayaga kaldirdi cocuk benim doverimde severimde ,(afedersiniz)sey benim istedigime veririm size ne diye
Insanlar nasil katil oluyolar anliyorum devletin yapamadigini kendileri yapmak zorunda kaliyolar ,hakliyken haksiz duruma dusuyolar ianinki bu kadina gelenler arasinda lise ögrencileri bile var gunde kac erkekle yattigi belli degil belkide bulasici bi hastaligi bile var ama malesef bisey yapamiyoruz.Dedigim gibi ablamlarin yasadigi yerde cok kucuk en yakin cocuk esirgeme sanirim 2,5 Saat Kadar uzakta ama ablama aramasini söylicem yinede pek umudum yok ama belki onun icin iyi bi sonuc elde ederiz