canim maalesef apartman degil iki ayri mustakil ev ama birbirine cok yakin aradan daracik bir yok geciyor ablaminda oturma odasinin ve yatak odasinin camida bu insanlarin evine bakiyo yasli kadin yaz kis bahcede hep biseyler yikiyo ve sürekli kufurlu konusuyo o ufak cocugu dovuyo iteleyip kakaliyo kizina musteri topluyo ve bunlari cekinmeden mahalle icinde bagira bagira söylüyoda artik kime bu Kadar guveniyolarsa hic bisey olmiycani biliyo.Gecen yaz iki gece ablamda kaldik kafayi iycektik tam ablamin caminin altina kümes yapmis resmenordekler horozlar susmak bilmiyo ablam kac kere guzellikle uyardi ama anlamiyolar cok cahil Kaba insanlar pek muhattapta olmak istemedik birebir acikcasi ama poliste bisey yapmiyo.Ablam daha cok evdeki o kucuk kiz ve kendi cocuklari icin korkuyo gelen insanlar hirlimi ,hirsizmi, sapikmi bilemeyiz ki.gözü donmus sapigin biri o kucucuk cocuga bile zarar verebilir
Malesef ablamlarin kendi evi canim tasinma gibi bi luksu yok ne yazikki kotu olan bu insanlarda orayi satin aldilar onlarda zor gidicek gibibazi arkadaslar evi gören Kamera falan yerlestirin dsemis ama bunu biz polislede konustuk birincisi onlardan izinsiz Boyle bisey yapmak suc cunku ozel hayata giriyo ikincisi ise kamerali ispata gerek yok zaten poliste geleni gideni biliyo ispat derken gelen adamlarin kadina para odedigi ani görmeleri lazim ama buda onlar musteri kiligina girip onlara gitmeden imkansiz yani para alirken kadini nasil cekelim yada tam o saniyede baskin yapilmasi lazim.Cünku kanunlara göre bu isi para karsiligi yapmak sucmus yani kadin evet ben yatiyorum ama keyfim icin dediginde bide sikayet ediyoruz diye biz suclu oluyoruz.Evdeki kucuk cocuk icinde ablam belediyeye sikayette bulunmustu ekip gelip kapi onunde bir iki soru sorduktan sonra cekip gittiler ardindan kadin mahalleyi ayaga kaldirdi cocuk benim doverimde severimde ,(afedersiniz)sey benim istedigime veririm size ne diye Insanlar nasil katil oluyolar anliyorum devletin yapamadigini kendileri yapmak zorunda kaliyolar ,hakliyken haksiz duruma dusuyolar ianinki bu kadina gelenler arasinda lise ögrencileri bile var gunde kac erkekle yattigi belli degil belkide bulasici bi hastaligi bile var ama malesef bisey yapamiyoruz.Dedigim gibi ablamlarin yasadigi yerde cok kucuk en yakin cocuk esirgeme sanirim 2,5 Saat Kadar uzakta ama ablama aramasini söylicem yinede pek umudum yok ama belki onun icin iyi bi sonuc elde ederiz
aynı fikirdeyim. çocuğa şiddet var.görmüşler zaten dayak atıldığını. hiç olmazsa o çocuğu kurtarmak lazım. o ortamda büyümemeli bir kız çocuğuÇocuk için sosyal hizmetleri arayın mutlaka ,savcılığa mahallece suç duyurusunda bulunsunlar eninde sonunda ispat edilir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?