Mahkeme sonucu

Geçen konumda eşimi hemen evden kovmamı, kendini aklayana kadar eve almamı, hemen boşanmamı söylediler. Zaten içimde zerre şüphem olsa bu evliliği devam ettirmezdim. Eski konularımda eşimle aramızdaki tartışmalardan, şiddet eğiliminden bahsetmiştim. Bunlara dayanarak eşimin sapık olabileceğini söylediler.
Burdaki yorumları dinleseydim şimdi boşuna yuvamı yıkmıştım. Olay olalaı 3-4 ay oldu.

bu durumlarda aile istemesede direk kamu davası açılıyordu sanırım. benzetmiş o sanmışda olabilir. geçmiş olsun. aileyle görüşmeyin.

Çok geçmiş olsun konuyu hatırladım şimdi.Bence şikayetçi olmayın dava kapanmış gitmiş , suçsuzken suçlu duruma da düşebilir eşiniz karşı tarafı da hırslandırmayın derim.

İlk konunuzu da yorumları da hatırlıyorum iyi ki eşinize güvenmişsiniz ve hak yerini bulmuş ,çok sevindim sizin için

Gecmis olsun canim iftiraya ugramak kotu bir durum, bilirim.

Insallah nasil ki esinin masum oldugu ispatlandi, insallah nice masumlarin da masumlugu ispatlanir, guzel gunler gorurler.

Ilginc olan 13 yasinda bir kiz boyle bir konuyu nasil buralara kadar getiriyor ki? O kadar istismara ugrayan cocuk var, korkudan sesleri cikmiyor ama fol yok yumurta yok bir kiz bu kadar uzatiyor konuyu.

İşte Pedagog teog kazanamama stresiyle böyle bişeyin arkasına sığınmış demiş. . Ama olan bize oldu. Aylardır neler yaşıyoruz. .

Siz zaten suçlu olmadığına emindiniz, mahkemede de ispatlandı,insanların ne düşündüğüne takılmayın boşverin.
Çok şükür. . Zaten eşimin bunu yapabilecek bi insan olduğunu düşünsem evli kalamazdım..

Öncelikle geçmiş olsun. Buradaki yorumlara dayanarak nasıl boşanılır anlamıyorum. Sizi tanımayan görmeyen hayatınızı bilmeyen insanlar. Klavyesi olan yazıyor takılmayın onlara.

Çok şükür. . Zaten eşimin bunu yapabilecek bi insan olduğunu düşünsem evli kalamazdım..

Çocuk mocuk dinlemez davamı açardım.
Lütfen sessiz kalmayın.
Bugün size yarın başkasına.
Alsınlar boylarının ölçüsünü.
Bu yaşadıklarınızın bir karşılığı olmalı

Gecmis olsun zek. Burada konu acinca her yoruma hazirlikli olmak lazım. Yegenimin baska adamdan olduguna dair açtığım konuda çocuğun benim eşimden olma ihtimalini bile düşünen paranoyak yorumlar olmustu :) sizin mesele de gercekten hassas bir konu. Aksi ispatlanmadikca herkes sucsuzdur. Bu kaideyi unutuyor insanlar malessef.

Her aile imtihanlardan gecer. Bu da sizin imtihaniniz oldu. Çok şükür geldi gecti. Sadaka filan verin ya da kurban kesin bu beladan kurtuldugunuz icin. Rabbim bir daha yasatmasin. İftira en korkunc seylerden biri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…