- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Şimdi değil.. ilk konumdan bahsediyorum. Niye açtın dedi ya..hayır asls iletişim kurmayın.
aklandılar peşimizi bırakmadılar olur
Yorum yapılsın diye konu açtım tabi ama yargılayıp asacaklar nerdeyse..İlk konunuzu da yorumları da hatırlıyorumiyi ki eşinize güvenmişsiniz ve hak yerini bulmuş ,çok sevindim sizin için
Siz zaten suçlu olmadığına emindiniz, mahkemede de ispatlandı,insanların ne düşündüğüne takılmayın boşverin.Yorum yapılsın diye konu açtım tabi ama yargılayıp asacaklar nerdeyse..
İşte Pedagog teog kazanamama stresiyle böyle bişeyin arkasına sığınmış demiş. . Ama olan bize oldu. Aylardır neler yaşıyoruz. .Gecmis olsun canim iftiraya ugramak kotu bir durum, bilirim.
Insallah nasil ki esinin masum oldugu ispatlandi, insallah nice masumlarin da masumlugu ispatlanir, guzel gunler gorurler.
Ilginc olan 13 yasinda bir kiz boyle bir konuyu nasil buralara kadar getiriyor ki? O kadar istismara ugrayan cocuk var, korkudan sesleri cikmiyor ama fol yok yumurta yok bir kiz bu kadar uzatiyor konuyu.
Çok şükür. . Zaten eşimin bunu yapabilecek bi insan olduğunu düşünsem evli kalamazdım..Siz zaten suçlu olmadığına emindiniz, mahkemede de ispatlandı,insanların ne düşündüğüne takılmayın boşverin.
Öncelikle geçmiş olsun. Buradaki yorumlara dayanarak nasıl boşanılır anlamıyorum. Sizi tanımayan görmeyen hayatınızı bilmeyen insanlar. Klavyesi olan yazıyor takılmayın onlara.Geçen konumda eşimi hemen evden kovmamı, kendini aklayana kadar eve almamı, hemen boşanmamı söylediler. Zaten içimde zerre şüphem olsa bu evliliği devam ettirmezdim. Eski konularımda eşimle aramızdaki tartışmalardan, şiddet eğiliminden bahsetmiştim. Bunlara dayanarak eşimin sapık olabileceğini söylediler.
Burdaki yorumları dinleseydim şimdi boşuna yuvamı yıkmıştım. Olay olalaı 3-4 ay oldu.
Çok şükür. . Zaten eşimin bunu yapabilecek bi insan olduğunu düşünsem evli kalamazdım..
Eşinizi sizden iyi kimse bilemez.Allah mutluluğunuzu,huzurunuzu daim etsin ins. Bir daha da böyle iftira yaşatmasın.Çok şükür. . Zaten eşimin bunu yapabilecek bi insan olduğunu düşünsem evli kalamazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?