Mahkeme sonucu

Çocuk mocuk dinlemez davamı açardım.
Lütfen sessiz kalmayın.
Bugün size yarın başkasına.
Alsınlar boylarının ölçüsünü.
Bu yaşadıklarınızın bir karşılığı olmalı
Ya ne bilim bende öyle düşünüyordum. Ama şimdi şükür kurtulduk ya bi daha bulaşmak istemiyorum. . ALLAH bilsin yeter.

Burada kadın ve çocuklar ne derse doğrudur diye düşünen, tabulara boğulmuş insanlar var evet. Ben eşin suçludur diye düşünmemiştim, yargılama sonucu benim için esastır, yok çocuk niye yalan söylesin gibi çıkarımlarım olmadı hiç.
Tam hakim olacak kişiyim aşırı tarafsızım :)
Geçmiş olsun.. Allah beteriyle sınamasın inşallah.

Çok geçmiş olsun, gerçekten çok zor bir süreç geçirmişsiniz...
Eski konunuzu bilmiyorumm..
İnsanları yargılamak ne kadar kolay..
Ve insanları suçlamak ne kadar kolay...
Allah'ım sen uzak et ...

Eşinize ve size çok büyük geçmiş olsun... Ben karşı dava açardım bu tip bir suçlama asla affedilecek hoş görülecek bir şey değil... hatta siz dava açın kendi adınıza... yıprandım, suçlandım, manevi ve psikolojik olarak evliliğim yara aldı diye...
Siz istemeseniz bile alın manevi tazminat bağışlayın bir hayır kurumuna...
Davayı açmadan evvel götürselermiş pedagoga... Plakadan arabayı bulmayı bilmişler madem...
Nasıl sinir oldum yahu....
Çocuktum. kaybolan dolma kalemimi bir arkadaşta gördüm demiştim anneme de... 100 defa sorguya çekmişti annem öğretmene söylemeden önce... Emin misin ? İyi düşün... Değilse çok ayıp olur günah olur diye... Çocukluk işte alt tarafı 3 kuruşluk dolmakalem... Şimdi olsa umurumda olmazdı... Kalem benimmiş zaten... Öyleyken bile annem ve öğretmen çocuğu rencide etmedi.
"Sınıfta mı buldun kızım, arkadaşın düşürmüş bunu vs diye..."

Son düzenleme:
çocuk mocuk dinlemez dava açardım diyenlerin vicdanı taştan yapılma galiba. hiç mi 12 yaşında olmadınız? tabi ki her 12 yaşında olan iftira atmıyor ama hangi aile yok yere böyle bişey yapar, bi düşünün o evde neler yaşanıyor. yazık günah .

Ağzı olan konuşuyor hesabı, klavyesi olan yargıç sanıyor kendini sanal alemde. İyi ki onların demesiyle bir anlığına bile olsa şüphe düşmemiş içinize.

Şimdi kimseyi takmayın ve hayatınıza devam edin.

Gözünüz aydın bu arada adınıza çok sevindim :)

Bunun çocukla ilgisi yok ki... O evde söylemiş ailede mahkemeye koşmuş. Bir sorup soruşturur insan evvela...
Nihayetinde fiziksel bir taciz yok... Çocuğunun 1 lafı ile harekete geçebilen bir ailede çocuğun başka problemleri olduğunu tahmin edebilirdi değil mi ? Çocukları bu denli sınav stresine sokup, kazanacaksın, ders çalış diye baskıya maruz bırakıp sonrasındaki trawmayı hesap edemeyen ebeveynler sorumlu çocuk değil...
Burada bedel ödeyecek olan çocuk değil ki, aile...

sizin yerinizde olsam bir dakika bile düşünmeden karşı tarafa manevi tazminat davası açardım. çok çirkin bir iftira, insanın üzerine yapışıp kalacak cinsten. bence manevi tazminat olayını bir düşünün

iyi de o bedel ödetilirken çocuk etkilenmeyecek mi?

Aile doğru olanı yapmış gerçek diye düşünmüş zira bunu söylemek bile çok zor.
Nerden bilsinler kızlarının kafasında olmayan şeyler kurduğunu

Keşke öteki konunuzu da hiç açmasaydınız bu foruma, burada tanımadığınız insanlara anlatıp zan altında kalacağınıza bir avukata danışırdınız. Böyle hassas konular aile içinde kalmalı bence, buradaki tepkilere de canınız çok sıkılmış belli, kötü olmuş sizin için de.

aynen çok acımazsız insanlar var bekliyorlar bir konu açılsın saldıralım
tanımadıkları insanların kötü olmalarına kötü hissetmelerine sebep oluyorlar
bunu bilerek isteyerek yapanlar var okuyunca niyetlerini görebiliyorum

Canım hiç kötü niyet düşünmemiştim. Tabi kimse eşimi tanımıyor içlerinde bi acaba olabilir.. benim eşimi ırmağın katili olan adamla bir tuttular. Bende kemalim yapmaz diyormuşum. Benim amacım sadece danışmaktı ve dertleşmek. Bu kadarını beklemiyordum. .

Cook geçmiş olsun. Bekara karı boşamak kolay derlerya, burasıda tıpkı öyle, aklı başında düzgün akıl veren çok az maalesef, her açılan konuya direk bosan diyorlar.
Eminim çok yipranmissinizdir, buda sizin imtahaninizmis, Allah bidaha yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…