- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Tamam anlıyoruz üzülmüşsünüz ama annesini arayıp oğlunuz benim bakireliğimi aldı demek ne oluyor?Annesi sizi zorla evlendirecek miydi yani ne yapacaktı? İsteyerek bir şeyler yaşanmış evet. Ama erkek arkadaşınız başından beri doğru bir insan olmadığını göstermiş. El bile kaldırmış adam daha ne yapsın yahu vazgeçmeniz için?
Lütfen kendinize değer verin kendinizi bir zardan ibaret görmeyin. Bunca olaya bekaret için katlanılmaz. Olan olmuş artık. Bunları düşünmeden en azından anneniz için hayatınıza dört elle sarılmalısınız. Allah yardımcınız olsun.
evet zorlayacakti oglunu kendisi de oyle dedi bana. nerdeyse evlatliktan red edecekti oglu kabul etmeseydi oyle dedi bna telefondon. Ama is yuzunde oyle yapmadi aradigimda acmadi oglu gelince.Suanda onunla evlenmedim diye uzulmuyorum, Kandirlip yuzustu birakildigim icin aileminde uzulmesine ben guzel bir yolda giderken karsima cikip beni o yoldan sasirtmasi offf bunca zaman bos bos sabrimin bosa gitmesi... Arkadaslarim hepsi evlenip mutlu mesut iken birtek bnm boyle sap gibi icimde birsuru aciyla kalmam herkesin bana aciyarak bakmasi agrima gidiyor. Onun mutlu olmasi agrima gidiyor. ne derseniz diyor bunlar agrima gidiyor. benim ailem uzgunken onun ailesinin.mutlu mutlu gelin alip dans etmesi agrima gitti. Gun gelip ahim tuttugunda o ve onun ailesine huzun cokmesini istiyorum Ailesinin sucu ne derseniz? benim ailemin sucu neydi???? umrumda degil bizden 100 kat fazla uzulup yikilsinlar. Iste o zaman beni hatirlasin o ve onun ailesi.
Eee şimdi X kişi (eski nişanlınız) gelip hadi evlenelim dese evlenekcek misiniz?
Lütfen kırılma yazacaklarıma.evet zorlayacakti oglunu kendisi de oyle dedi bana. nerdeyse evlatliktan red edecekti oglu kabul etmeseydi oyle dedi bna telefondon. Ama is yuzunde oyle yapmadi aradigimda acmadi oglu gelince.Suanda onunla evlenmedim diye uzulmuyorum, Kandirlip yuzustu birakildigim icin aileminde uzulmesine ben guzel bir yolda giderken karsima cikip beni o yoldan sasirtmasi offf bunca zaman bos bos sabrimin bosa gitmesi... Arkadaslarim hepsi evlenip mutlu mesut iken birtek bnm boyle sap gibi icimde birsuru aciyla kalmam herkesin bana aciyarak bakmasi agrima gidiyor. Onun mutlu olmasi agrima gidiyor. ne derseniz diyor bunlar agrima gidiyor. benim ailem uzgunken onun ailesinin.mutlu mutlu gelin alip dans etmesi agrima gitti. Gun gelip ahim tuttugunda o ve onun ailesine huzun cokmesini istiyorum Ailesinin sucu ne derseniz? benim ailemin sucu neydi???? umrumda degil bizden 100 kat fazla uzulup yikilsinlar. Iste o zaman beni hatirlasin o ve onun ailesi.
hayir tabiikide.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mutluluktan vazgecmistim zaten. Yani anlatmak zor nicin annesini arayip yardim istemem son care olarak bunu gordum o zaman. bn bu adamla mutlu oluyum diye evlencek degildim zaten. Merak etmiyin namusuma sahip cikmadigim icin cezami fazlasiyla aldim. Gunahlarimin kefaretini oduyorum zaten suan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
acaba diyorum hiç böyle büyük aşk acıları çekmediğimden mi anlamıyorum sizin halinizden ama hayır, sizi anlamak imkansız. sadece siz değil tabi ki böyle çok hemcinsim var, üzülüyorum. kaç yıl geçmiş hala ben şu kadar para verdim, ben bunu yaptım. bitttiii, gitti. daha ne. bugünleri yaşamak varken hala geriye hayıflanmak size ne kazandıracak? işe girdim çalışamadım, neye başlasam olmadı diyorsunuz. e bunları bu duruma getiren sizsiniz. eminim zordur büyük umutlarla sevip, sevişip sonra ortada kalmak ama azıcık silkelenin. bekaret, bekaret takılıp durmayın. tövbe edin, işe güce verin kendinizi. yazık size, geçip giden sizin yıllarınız.
Lütfen kırılma yazacaklarıma.
Ailenin üzülmesine sebep maalesef ki nişanlının ailesi değil.
Üzgünsün ama lütfen objektif bakmaya çalış.
Sap gibi kaldım diyorsun,o zaman birşeyler yap.
İş bul,kendine acımaktan vazgeç.
Kusura bakmayın da bakireliği mi aldı diye annesini aramanız ne demek yaayrıca aldı değil bilerek ve isteyerek vermişsiniz zaten hayatınıza bakın unutun.
Canım çok zor şeyler yaşamışsın seni anlıyorum ama bundan sonra önüne bakmak zorundasın hep geçmişte yaşarsan önündeki güzellikleri göremezsin..
Şimdi daha erken bekle..
Gün gelecek öyle birine aşık olacaksın ki eskisini hatırlamayacaksın bile..
Tercübe ile sabittir..
Aldığı ahıda ödeyecek RABBİM eninde sonunda verir cezasını hiç ummadığın anda.
Sen hiç merak etme..
Şimdi önüne bak güzelliklere hayata açık ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?