canım zaten jillian yoruyor arkasından da yürüyüş yapmışsın maşallah ama bence gerek yok.. sonra artırırsın sporunu..selam kızlar çok yorucu bırgundu gezmekten yoruldum :)))))))
dun jıllıan yaptım hemen arkasından 45 dk yuruş yaptım gerçekten çok terledim ama bıraz yoruldum eeee emek harcanmadan olmuyormuş
yarışa varım ama pazartesi den itibaren aranıza gireyim çünkü pazartesi 67.9 sonra 68 kg geldim pazartesı kılomu bildiririm ona göre devam ederiz
ama gun jıllıan yaparmıyım bılmem kı fakat yürüşü yapıcaam
piknikte çok yoruldum bakalım ilerleyen saatler ne göstercek :)))))))))))))))))))))))
menüm şöyle
kahvaltı
1 yumurta
avuç içim kadar peynir
domates salatalık biber
7 zeytın
ara 8 adet badem
ikindi
tavuk ızgara
salata
yakında gıdaklıyacam bu hafta tavuk oldu ama kırmızı etı fazla sevmiyorum
mahzencım hoş geldin tatlım nabersin
Canım dün sünnet vardi. Annem geldi. Derken gelemedim.
Selam kizlar
Ben resmen oluyorum ilk gun yaptigim jillian cok agri yapmamisti dun aksam yurusu cikmadim jillian yaptim sabsh kalktim resmen tum vucut curuk curuk aciyor
Mahzen menun herzamdn gibi super
Saraycim hadi bakalim gozun aydin diyelim cunku annenlerle ayni yerdemi yasiyorsun bilmem
Kahvalti
Domates salatalik biber
Sahanda yumurta
Peynir
7 zeytin
sevindimi demek çok iyi.. benim ablam biz zamanlar 2. çocuktan sonra baya diyet ,spor falan sanırım en az 15 kg vermişti. annem onu görünce pek bozuntuya vermedi ama bana gizlice sormuştu, ablanın bir derdi, bir hastalığı mı var çok zayıflamış diye.. ben de ne hastalığı, ne derdi anne kız diyet yapmış, spor yapmış öyle vermiş dedimse de ikna olmamıştı. aklıma o geldi de.. keşke anacım da bu gidişimde beni zayıf görse de kızım senin bir hastalığın falan mı var diye sorsa, sevinçten uçarım heralde :)) iki azdan az kaldı, bayramda gideriz heralde, olur mu ki?Teşekkür ederim kızlar. Mahzencim anneme tlfda zayifladigimi soyluyordum. Gorunce cok sevindi. Gecen ekimde gordugunde 88-90 civari vardım. En az 23-25 kg kg gitti son gordugunden bu yana...:))
inşallah canım ya, ağzın bal yesin :)Canım 2 ayda baya farkedersin. Bak gör 10 kg gidecek. Yürüyüş yaptığın için bu 15 kg vermis gibi gozukeceksin inşallah.
Kız bal yemiyeyim bir sürü kalori varcanim maalesef ben yedim bu gün kiraz hem de geç saatte. Annem kilo aldirtacak bana aksam geç saatte meyve yeme alışkanlığı Var.. bende yemek zorunda kaldım
kilo bildirimim
başlangıç 83.1 kg
geçen hafta 65.8 kg
bu hafta 64.8 kg
fark -1 kg
t.fark -18.3 kg
mahzencim 1. sen olacaksın inanıyorum. birde kilo bildirimini yaparken, geçen pazartesi kilon ne ise onu baz al, salı'yı baz alma ...
dün yoğundum, bu nedenle jillian kaldı...neyse 1 günlük kaslarımı dinlendireyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?