Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

menüm şöyle

kahvaltı
1 yumurta
avuç içim kadar peynir
domates salatalık biber
7 zeytın

ara 8 adet badem

ikindi

tavuk ızgara
salata

yakında gıdaklıyacam bu hafta tavuk oldu ama kırmızı etı fazla sevmiyorum

canım zaten jillian yoruyor arkasından da yürüyüş yapmışsın maşallah ama bence gerek yok.. sonra artırırsın sporunu..
bugün her tarafın tutulmuş olmalı.. ptesi yarış var ve sen haftaya aramızdasın ona göre...

menün güzel canım afiyet olsun..

mahzencım hoş geldin tatlım nabersin

iyiyim canım, sen piknikte misin?

Koca 1 tabak kısır :)
2 bardak ayran
domates, salatalık
közlenmiş biber turşusu

bugün suyumu içemedim maalesef

Bugün sabah 8.30 da kalktım ve yürüyüşe gittim.. 1 saat yürüdüm, çok güzeldi zaten dışarıya çıkar çıkmaz miss gibi çiçek kokuları karşıladı beni.. yürüyüş parkında da ağaçlar, çicekler, herşey çok güzeldi.. sonra eve geldim ve kahvaltı menüm şöyle:

gerçi her zamanki gibi aslında ama :)
2 haşlanmış yumurta
1 dilim keçi peyniri
5-6 badem
3-4 zeytin
3 dilim sucuk
domates salatalık
1 minik acı süs biberi

ve oldukça doyurucu idi, saat 11 de kahvaltıdan kalktım akşam 4 e kadar hiç birşey yemem.. yani saat 3 ten sonra vücudum depo yağlarımı yakacak ve ben yiyerek hafiflemenin keyfini çıkartacağım.. leptinime sağlık... :)

nerdesiniz kızlar ya, çok mu yoğunsuz merak ettim valla.. hadi gelin artıkın..

Canım dün sünnet vardi. Annem geldi. Derken gelemedim.

gözün aydın canım, çok sevindim senin adına, en son ne zaman görmüştü seni? çok zayıflamışsın dedi mİ? yoksa benim kızn bir derdi var diye üzüldü mü? anneler öyledir ya.. :)

Selam kizlar
Ben resmen oluyorum ilk gun yaptigim jillian cok agri yapmamisti dun aksam yurusu cikmadim jillian yaptim sabsh kalktim resmen tum vucut curuk curuk aciyor

Mahzen menun herzamdn gibi super

Saraycim hadi bakalim gozun aydin diyelim cunku annenlerle ayni yerdemi yasiyorsun bilmem

Kahvalti
Domates salatalik biber
Sahanda yumurta
Peynir
7 zeytin

Teşekkür ederim kızlar. Mahzencim anneme tlfda zayifladigimi soyluyordum. Gorunce cok sevindi. Gecen ekimde gordugunde 88-90 civari vardım. En az 23-25 kg kg gitti son gordugunden bu yana...:))

Kızlar nihayet geldiniz valla çok özlettiniz..

teşekkür ederim canım, senin de menün güzel, jillian mahvediyor başlarda, uyarmıştım da seni aslandı ama, demek ki önceki gün hafif yapmışsın tavsiye ettiğim gibi, dün hakkını vermişsin o yüzden tutulmuşsun merak etme herkesin başına geliyor, gün gün azalı sonrada geçer, pes etme derim...

Teşekkür ederim kızlar. Mahzencim anneme tlfda zayifladigimi soyluyordum. Gorunce cok sevindi. Gecen ekimde gordugunde 88-90 civari vardım. En az 23-25 kg kg gitti son gordugunden bu yana...:))
sevindimi demek çok iyi.. benim ablam biz zamanlar 2. çocuktan sonra baya diyet ,spor falan sanırım en az 15 kg vermişti. annem onu görünce pek bozuntuya vermedi ama bana gizlice sormuştu, ablanın bir derdi, bir hastalığı mı var çok zayıflamış diye.. ben de ne hastalığı, ne derdi anne kız diyet yapmış, spor yapmış öyle vermiş dedimse de ikna olmamıştı. aklıma o geldi de.. keşke anacım da bu gidişimde beni zayıf görse de kızım senin bir hastalığın falan mı var diye sorsa, sevinçten uçarım heralde :)) iki azdan az kaldı, bayramda gideriz heralde, olur mu ki?

kahvaltıdan 5,5 saat sonra

1 tabak dövmeli yoğurt çorbası
2 tabak kıymalı semizotu yemeği
(bir tabakla doymadım 2. yedim ama inşallah tartıya artı olarak yansımaz..)
cacık ve taze soğan

yaklaşık 3 saat ev işi yaptım, onu spora sayıcam artık, su 1,5 lire falan 2 ye tamamlıycam..

yarın tartı günü kızlar , inşallah hepimiz bol eksiltili bir sabaha uyanırız..

Canım 2 ayda baya farkedersin. Bak gör 10 kg gidecek. Yürüyüş yaptığın için bu 15 kg vermis gibi gozukeceksin inşallah.

alt kat komşumuz bahçelerinden topladıkları kirazdan getirmişler sağolsunlar.. o kadar güzel gözüküyor ki, eşime ve oğluma yıkadım, şuan yiyorlar, güzel mi diye sordum oğlum süper dedi, ama ben yemiyorum.. karşılığını da yarın tartıda almak istiyorum. allahım sen en iyisini bilirsin.. :)

Kız bal yemiyeyim bir sürü kalori var canim maalesef ben yedim bu gün kiraz hem de geç saatte. Annem kilo aldirtacak bana aksam geç saatte meyve yeme alışkanlığı Var.. bende yemek zorunda kaldım

Kız bal yemiyeyim bir sürü kalori var canim maalesef ben yedim bu gün kiraz hem de geç saatte. Annem kilo aldirtacak bana aksam geç saatte meyve yeme alışkanlığı Var.. bende yemek zorunda kaldım

bişey olmaz canım, annen gelmiş sonuçta, onun da gönlü olsun :) hem yarın yarışta benim 1. olma şansım da artar belkim

kilo bildirimim

başlangıç 83.1 kg
geçen hafta 65.8 kg
bu hafta 64.8 kg
fark -1 kg
t.fark -18.3 kg

mahzencim 1. sen olacaksın inanıyorum. birde kilo bildirimini yaparken, geçen pazartesi kilon ne ise onu baz al, salı'yı baz alma ...

dün yoğundum, bu nedenle jillian kaldı...neyse 1 günlük kaslarımı dinlendireyim :)

saraycam valla süpersin maşallah gene 1 kilo vermişsin .ben de öyle yaptım canım ptsiyi baz aldım, bildirimi yapıyorum şimdi..

Rumuz:Mahzen77
Başlangıç tarihi:27/05/2013
Başlangıç kg:82
Geçen hafta: 80.5
Bu hafta:78.8
Fark:1700
Toplam fark:3.2
Beden:44
Spor:haftada 2 gün 1 saat yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:-2.11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…