terbiyeli köfteye bayılırım, yemişsindir umarım, ya kendini çok kısma, canım şimdiden çok az yersen, bünye alışır, daha sonra çok azaltman gerekir... ben terbiyeli köfteyle beraber, pilav bile yedim ikisi bir arada, şimdi olsa şimdide yerim, yarın yapsam mı.
ama eşim hiç sevmiyor, olsun olsun yapcam kızım çok sever...
yemeklerden önce ortasında ve sonra bol su için kızlar, çok işe yarıyor,
mahzencim, dün bekarlığımda kalma 2-3 pantolan daha vardı, bi bakayım dedim, hepsi oldu valla... gerçi göbek biraz sıktı ama olsun genede oldu...
yasimutsuz, slm canım hoşgeldin tekrar, kilolarımız hemen hemen aynı sayılır, bende 53-55 arasında olmak istiyorum inş. burada birbirimize destek vererek ideal kilomuza ulaşırız umarım...
evet canım ptesileri bildirim yapıyoruz ama biz de her gün tartılıyoruz :) saraycanın günlüğünde de salı günleri..sağolasın canım benım
inşallah gider kilocuklarımız
boyum 165 benım
sanırım kilo bildirimi haftda bir yapıyorsunuz bende öle yaparım hoş gerçi ben dayanmamda hemen hemen herdün tartılırım :)))))))))
dediğim gibi sabah saçma sapan yemiştim yanımda kahvaltılık getirmiştim açıkırsam yerim demiştim
saat 10 gibi 1 elma yedim vazgeçemiyorum :))))
saat 12 gibi 1 bardak ayran içtim
saat 13,30 gibide
1 yumurta
domates/salatalık/biber/
6 zeytin
1 kk kadar peynir
bu saate kadar 3 lt su içitm
2 fincan yeşi çay
benım sık yeme alışkanlığı önceki yapmış olduğum diyetten kaldı ama zamanla aşacağım inşallah günlük 3 öğüne indireceğim :))))))
hergün bildirim mi yapsak acababoyun gayet iyi ben 160 ım. bende hergün tartılıyorum ama salı günlerini baz alıyorum, salı günü hem kendi sayfamda hemde bilg. kayıtlı çizelgemde yazıyorum iyi oluyor. buradada pazartesi günleri bildirim yapıyoruz...pazartesi günü bildirimini merakla bekliyorum canım...
dambıl almıştım canım ama alana kadar 500ml su şisesini kullandım. o hafif geliyor, bana sorarsan al derim ama almak istemezsen 500 ml su şişelerine kum da doldurabilirsin ama dambıl rahat oluyor, jillian serisini tamamlamayı düşündüğümüze göre almanı tavsiye ederim. ben hepsiburadadan almıştım1 kg ve 2 kilo, fiyatı son derece uygundu, deltamıydı neydi markası hem evime kadar geldi..mahzencim bu arada sen dambıl almışmıydın, jillian kaç kg lıklardan kullanıyor acaba, ben evde mercimek kaplarımı kullanıyordumama level2 de zorlandım elimde tutamadım , alayım bari dambılı , ya geçen bim de vardı alsaydım keşke...
boyun gayet iyi ben 160 ım. Bende hergün tartılıyorum ama salı günlerini baz alıyorum, salı günü hem kendi sayfamda hemde bilg. Kayıtlı çizelgemde yazıyorum iyi oluyor. Buradada pazartesi günleri bildirim yapıyoruz...pazartesi günü bildirimini merakla bekliyorum canım...
jillian tavsiye ederim canım canım çok etkili, ya sabah erken herkes uyurken, yada herkes uyuyunca yap ama sabah çok daha etkili oluyor..ay canım bende bekliyorum şimdilik güzel gidiyor kendimi şimdiden hafilemiş hissediyorum
bende sabah 20 dk yürüyorum ikindi 20 dak akşam 45 dk yürüyorum
dün pazar gittim birz geçti ama çocukları eşim gelince ona bıraktım koş koş git eve gel torbaları bırak 45 dk tempolu yürü
seni yapmış olduğun jıllan bende yapmak isterim ama geçen bir yapamyım dedim on kere kapı çalıdı on kere tel çaldı bıraktım akşam belkı geç yaparım o zaman sakın oluyorum :))))))
Günaydın
mahzen ben hergün tartılıyorummmm ama gün aşırı tartılırım sonra hafta da iki gün
öğüm meselesine gelincede ben önce 3 öğüne düşüreyim sonra bakarım gariiii
dün akşam menü saat 19,00
4 yk kabak yemeği
2 adet tavuk kanat ızgara
4 yk kadar salata
eveT en kötüsüne geliyorum kaçamaklarımı sölüyorum affedin benı kızlar((((((
1 tane gofret
çeyrek kek tadına baktım sade çocuklara yapmıştımmmmmm
1 tane bir lokma armut
Mahzen canım afiyet olsun
evet dün çok kaçamak yaptım şunu anladım kaçamak yaptıkça arkası geliyor daha dikkatli olacam işte en kötüsü haftasonu inş.kazasız atlatırım
jıllıan gelince sabah 7,00 gibi zor kalkıyorum daha erkende kalkamam kı ah kalksam yürüşe gitcem de bugunlerde uyku çok seviyorummmmmmmmmmmm
ama en azında hafta 2-3 yaparsamm vucut alışır demi
öğle
fırında tavuk
ayran
ara 1 elma
ama kendimi bugun çok AÇ hissediyorum nedenı bilmiyorum ama yemicem en azında haftaya kadar 1 kg gitse ne iyi olur
bugun 3 lt su
3 fincan yeşil çay
1 fincan latte
maşallahım sünger gibiyim
slm kızlar, çok yorgunum, yol beni mahvetti, öğlen biraz (biraz mııı çoook demek istedim) abarttım ama akşam sadece 1 kase yoğurt yedim.... birazdan jillian a başlıyayımmm
yasimutsuz, jilliana devam etmelisin canım hele 2. level çok zor ama inan acayiiip iceltecek gibi, dün yaptım, sabah kendimi daha bir incelmiş gördüm, aslında şu an çok yorgunum ama genede yapmak istiyorum hazır kızımda uyumuşken yapayım :) yapmasam mı offf çok yorgunum :))) canım bende sabah yapamıyorum, akşam kızım uyuyunca yapıyorum, sabah kalkmak zor geliyor, birde ben kalkınca kızımda hemen uyanıyor, beni mi takip ediyor nebu arada menülerin gayet iyi canım 1 gofretten, azcık kekten bir şey olmaz :)
mehzenim bu gün de maşallah kaçamak yapmamışsın, artık şekerli kahvede nazar boncuğun olsun.....
buarada dambıllar sanki bana daha ağırlarmış gibi geliyor, onu bir araştırayım, 2 şer kg lık almayı düşünüyorum, saklama kaplarını zor tuttum dün...
pazartesi bakalım ne kadar kilo vereceğiz, haftasonu ben şaşnslıyım pek kaçamak yapmıyorum :))) haydin kızlar yarışalım...yasimutsuz sen geçen pazartesi tartılmış mıydın?
slm kızlar, çok yorgunum, yol beni mahvetti, öğlen biraz (biraz mııı çoook demek istedim) abarttım ama akşam sadece 1 kase yoğurt yedim.... birazdan jillian a başlıyayımmm
yasimutsuz, jilliana devam etmelisin canım hele 2. level çok zor ama inan acayiiip iceltecek gibi, dün yaptım, sabah kendimi daha bir incelmiş gördüm, aslında şu an çok yorgunum ama genede yapmak istiyorum hazır kızımda uyumuşken yapayım :) yapmasam mı offf çok yorgunum :))) canım bende sabah yapamıyorum, akşam kızım uyuyunca yapıyorum, sabah kalkmak zor geliyor, birde ben kalkınca kızımda hemen uyanıyor, beni mi takip ediyor nebu arada menülerin gayet iyi canım 1 gofretten, azcık kekten bir şey olmaz :)
mehzenim bu gün de maşallah kaçamak yapmamışsın, artık şekerli kahvede nazar boncuğun olsun.....
buarada dambıllar sanki bana daha ağırlarmış gibi geliyor, onu bir araştırayım, 2 şer kg lık almayı düşünüyorum, saklama kaplarını zor tuttum dün...
pazartesi bakalım ne kadar kilo vereceğiz, haftasonu ben şaşnslıyım pek kaçamak yapmıyorum :))) haydin kızlar yarışalım...yasimutsuz sen geçen pazartesi tartılmış mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?