Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

dediğim gibi sabah saçma sapan yemiştim yanımda kahvaltılık getirmiştim açıkırsam yerim demiştim

saat 10 gibi 1 elma yedim vazgeçemiyorum :))))

saat 12 gibi 1 bardak ayran içtim

saat 13,30 gibide

1 yumurta
domates/salatalık/biber/
6 zeytin
1 kk kadar peynir

bu saate kadar 3 lt su içitm
2 fincan yeşi çay

benım sık yeme alışkanlığı önceki yapmış olduğum diyetten kaldı ama zamanla aşacağım inşallah günlük 3 öğüne indireceğim :))))))

boyun gayet iyi ben 160 ım. bende hergün tartılıyorum ama salı günlerini baz alıyorum, salı günü hem kendi sayfamda hemde bilg. kayıtlı çizelgemde yazıyorum iyi oluyor. buradada pazartesi günleri bildirim yapıyoruz...pazartesi günü bildirimini merakla bekliyorum canım...

canım terbiyeli köfteyi yemedim, daha doğrusu yemeği iş yerinde yemedim. evde dolmamdan yedim.. nedenine gelince az yemek için değil de karataya uymak için yemedim.. nebileyim bozmak istemiyorum.. :) şimdilik en azından..

evet canım ptesileri bildirim yapıyoruz ama biz de her gün tartılıyoruz :) saraycanın günlüğünde de salı günleri..

Zamanla arayı açarsın canım, alışkanlık olarak bende 3 öğün yiyorum ama zamanla 2 ye indirmeyi düşünüyorum çünkü acıkmadan yiyorum gerçekten

hergün bildirim mi yapsak acaba

Canim karaya tam uymak bana zor geliyor. Yarisina uyuyorum, yetiyor bana :) Yok yok haftada 2 gün iyi tartilmak için :) offf Jillian a basliyim bari...

mahzencim bu arada sen dambıl almışmıydın, jillian kaç kg lıklardan kullanıyor acaba, ben evde mercimek kaplarımı kullanıyordum ama level2 de zorlandım elimde tutamadım , alayım bari dambılı , ya geçen bim de vardı alsaydım keşke...

dambıl almıştım canım ama alana kadar 500ml su şisesini kullandım. o hafif geliyor, bana sorarsan al derim ama almak istemezsen 500 ml su şişelerine kum da doldurabilirsin ama dambıl rahat oluyor, jillian serisini tamamlamayı düşündüğümüze göre almanı tavsiye ederim. ben hepsiburadadan almıştım1 kg ve 2 kilo, fiyatı son derece uygundu, deltamıydı neydi markası hem evime kadar geldi..

akşam menüm
yine 3 adet kuru patlıcan dolma (nihayet bitti)
1 parça tencerede kendi suyu ve buharı ile pişmiş tavuk
1 kase yoğurt

an itibariyle 20 dk kardiyo
10 dk bel egzersizi yapılmıştır. bugün de görev tamamlandı.

ay canım bende bekliyorum şimdilik güzel gidiyor kendimi şimdiden hafilemiş hissediyorum

bende sabah 20 dk yürüyorum ikindi 20 dak akşam 45 dk yürüyorum

dün pazar gittim birz geçti ama çocukları eşim gelince ona bıraktım koş koş git eve gel torbaları bırak 45 dk tempolu yürü

seni yapmış olduğun jıllan bende yapmak isterim ama geçen bir yapamyım dedim on kere kapı çalıdı on kere tel çaldı bıraktım akşam belkı geç yaparım o zaman sakın oluyorum :))))))

Günaydın

mahzen ben hergün tartılıyorummmm ama gün aşırı tartılırım sonra hafta da iki gün

öğüm meselesine gelincede ben önce 3 öğüne düşüreyim sonra bakarım gariiii

dün akşam menü saat 19,00

4 yk kabak yemeği
2 adet tavuk kanat ızgara
4 yk kadar salata

eveT en kötüsüne geliyorum kaçamaklarımı sölüyorum affedin benı kızlar((((((

1 tane gofret
çeyrek kek tadına baktım sade çocuklara yapmıştımmmmmm
1 tane bir lokma armut

Son düzenleme:
kahvaltımı bildirip ben kaçar

domates/salatalık/bbier
1 yumurta
1 lokma köy peyniri
1 kk kadar tulum peyniri
1 lokma kek cısssssssssssssssss

sonrasında 20 dk yürüş

jillian tavsiye ederim canım canım çok etkili, ya sabah erken herkes uyurken, yada herkes uyuyunca yap ama sabah çok daha etkili oluyor..

canım armutla kek için bişey demiycem ama o gofret için çanta atmam gerek üzgünümal sana

Sabah
1 yumurta (köy yumurtası bayaa iriceydi o yüzden tek yedim)
1 dilim keçi peyniri
3-4 zeytin
yerfıstığı 1 avuç
domates-salatalık

öğle:
yarım kase ezogelin çorbası
piliç topkapı (ilk kez yedim, göğüs etine kızarmış patlıcan domates patates sarmışlar, patatesleri yemedim)
1 ayran

bugün dışarıda olduğumdan suyumu ve bitki çayımı içemedim şimdi içiyorum..

Mahzen canım afiyet olsun

evet dün çok kaçamak yaptım şunu anladım kaçamak yaptıkça arkası geliyor daha dikkatli olacam işte en kötüsü haftasonu inş.kazasız atlatırım

jıllıan gelince sabah 7,00 gibi zor kalkıyorum daha erkende kalkamam kı ah kalksam yürüşe gitcem de bugunlerde uyku çok seviyorummmmmmmmmmmm

ama en azında hafta 2-3 yaparsamm vucut alışır demi

öğle
fırında tavuk
ayran

ara 1 elma

ama kendimi bugun çok AÇ hissediyorum nedenı bilmiyorum ama yemicem en azında haftaya kadar 1 kg gitse ne iyi olur

bugun 3 lt su
3 fincan yeşil çay
1 fincan latte

maşallahım sünger gibiyim

Son düzenleme:

açlığının sebebi elma olabilir canım yada elmadan önce acıkmışsan, öğle yemeğini az yemiş olabilirsin.. jilliana 4 günden sonra alıyorsun, keyif almaya başlıyorsun, zevkli yani.. 4. günden önce kas ağrısı çok oluyor o yüzden zor geliyor ama 4 günden sonra da o tatlı kas ağrıları sürekli oluyor..

iyi akşamlar

akşam menü saat 18.00

2 kepçe kuru fasulye
1 domates
2 acı biber

saat 19.00 yarım haşlama mısır

bu saatten sonra yeme işlemı bıttı

eşim gelir gelmez 45 dk yürüş yapıcam

slm kızlar, çok yorgunum, yol beni mahvetti, öğlen biraz (biraz mııı çoook demek istedim) abarttım ama akşam sadece 1 kase yoğurt yedim.... birazdan jillian a başlıyayımmm

yasimutsuz, jilliana devam etmelisin canım hele 2. level çok zor ama inan acayiiip iceltecek gibi, dün yaptım, sabah kendimi daha bir incelmiş gördüm, aslında şu an çok yorgunum ama genede yapmak istiyorum hazır kızımda uyumuşken yapayım :) yapmasam mı offf çok yorgunum :))) canım bende sabah yapamıyorum, akşam kızım uyuyunca yapıyorum, sabah kalkmak zor geliyor, birde ben kalkınca kızımda hemen uyanıyor, beni mi takip ediyor ne bu arada menülerin gayet iyi canım 1 gofretten, azcık kekten bir şey olmaz :)

mehzenim bu gün de maşallah kaçamak yapmamışsın, artık şekerli kahvede nazar boncuğun olsun.....
buarada dambıllar sanki bana daha ağırlarmış gibi geliyor, onu bir araştırayım, 2 şer kg lık almayı düşünüyorum, saklama kaplarını zor tuttum dün...

pazartesi bakalım ne kadar kilo vereceğiz, haftasonu ben şaşnslıyım pek kaçamak yapmıyorum :))) haydin kızlar yarışalım... yasimutsuz sen geçen pazartesi tartılmış mıydın?

evet canım çok şükür dünü de kaçamaksız kapattım kahve bu sefer ortaydı çok şükür, ama spor yapamadım, tek eksim buydu.. canım dambıllar daha ağır değildir, biz jillian topiğinde öyle kullanıyorduk, jillanın diğer serilerinden ripped in 30 da 1 ağır 1 hafif dambıl kullanılıyor, 1 ve 2 kilo yeter yani, ilerleyen zamanlarda görüceksin ki 1 kiloyla bile kollarının kaslandığını görecek dambılsız yapmaya başlaycaksın.. o yüzden 1 ve 2 kilo almanı tavsiye ediyor 2 kiloluk olanı 30ds de kullanmanı önermiyorum ama tercih senin.. 1 kiloluk dumbeli almamazlık etme derim canım..

evet kızlar yarışmak çok motive edici olur, süper fikir, haydi bakalım, yasim tartılmadı ise eğer ilk hafta ikimiz arasında olur, tartıldıysa 3ümüz arasında... hazırmısınız, haftasonu cıss yook ona göre..

zeytinyağında soğanlı (2) yumurta
2 dilim sucuk
2 dilim keçi peyniri
domates-salatalık
5 zeytin
1 avuçtan az yerfıstığı
şekersiz açık çay

şimdi form çay içiyorum ve oldukça tokum.. :)

selam kızlar çok yorucu bırgundu gezmekten yoruldum :)))))))

dun jıllıan yaptım hemen arkasından 45 dk yuruş yaptım gerçekten çok terledim ama bıraz yoruldum eeee emek harcanmadan olmuyormuş

yarışa varım ama pazartesi den itibaren aranıza gireyim çünkü pazartesi 67.9 sonra 68 kg geldim pazartesı kılomu bildiririm ona göre devam ederiz

ama gun jıllıan yaparmıyım bılmem kı fakat yürüşü yapıcaam

piknikte çok yoruldum bakalım ilerleyen saatler ne göstercek :)))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…