çok iyi yediklerin canım, benim bu gün hiç iyi değil, neyse yarın devam kaldığım yerden, kızım uyusunda bende jilliana başlıyayım....
olsun sıkma canını, yarın aynen devam edersin, aslında benimde pek iyi değil, öğlen lahmacun akşam dolma ayrıca sonradan 3 dolma daha yedim nasıl oldu dersen dolmalar tabakta oğlumu bekliyordu pek sevmez ama belki parktan gelince yer diye.. ama yemedi ve ben sofrayı toplarken ye beni ye beni diye eylem yaptılar 3 taneyi götürdüm.. dün de tadına bakmak için yemiştim,pişman değildim ama bu yediğim beni rahatsız etti valla.. ben de kızdım kendime ve yürüyüşe gittim, ceza olarak yatmadan önce ve yarın da erken kalkıp spor yapıcam artıkın ... sana da kolay gelsin.. yarın sabah ölçülerini bekliyorum ona göre..
merhaba canım, hoşgeldin, tabiki katılabilirsin, beraberce veririz kilocuklarımızı...
tabiki katılabilirsin canım.. hoşgeldin, çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim, sarayca ile kilonuz çok yakın, boyun kaç bilmiyorum ama benim sizin kilonuza ulaşmam için epey beklemem lazım... artık ben sizi takip ederim.. bir ara vaktin olduğunda nasıl verdiğini de anlatırsan sevinirim..günaydın kızlar
mahzen ve sarayca çok güzel gidiyorsunuz maşallah 10 gündür sizleri mercek altına almıştım bende bir zayıflama içinde bocalaşıyorum kendimce ama çokta başarılı değilim 13 ay önce 78 kg şimdi ise 67-68 kg arası gidiyorum aslında 3 ay önce 62-63 kg idim ben gerçekten zor kılo veren ama hemen alan bir motobolızmaya sahıbım
eğer kı izniniz oluursa bende bu yola sizle devam etmek istiyorum.
sevgilerimle
tabiki katılabilirsin canım.. hoşgeldin, çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim, sarayca ile kilonuz çok yakın, boyun kaç bilmiyorum ama benim sizin kilonuza ulaşmam için epey beklemem lazım... artık ben sizi takip ederim.. bir ara vaktin olduğunda nasıl verdiğini de anlatırsan sevinirim..
merhaba canım
tabi anlatırım
aslında öyle çok birşey yapmadım sadece hayatımdan abur cubur ve düzenli yemek yeme sistemini oturttum öyle
hergün 3 tl su içerim
2 fincan yeşil çay
önceleri kahvaltıda simit poğaca veya tost yerdım onların yerıne 2 dilim kepeklı ekmek az peynir yeşillik peynir yemediğim zamanlar yumurta yedim
aralarda 1 pors.meyve veya diyet biskuvilerden 3-4 veya kuru meyveler veya 1 avuç kadar leblebi badem
öğle sebze yemeği yoğurt salata veya et ayran salata veya 1 simit ayran gibi
ara yine meyve
akşam öğle sebze yediysem akşam et türü yedim
ara 1 porsiyon veya süt içerdim
ama akşam yemeğimi 19,00 bitirirdim
birde günlük olmasa bile haftada 3 gün 45 dk yürürdüm
yürüşe gitmediğim zamanlar kondisyon bisikleri çeviriridim (şimdi bisklet yok kardeşim götürdü)
yanı normal klasık diyeler yaptım ama karatay hocamızını dediği gibi insan az yiyince gerçekten mutsuz oluyor
bende 3 gündür kendimce karatay diyeti yapmaya çalışıyorum sade bugun canım kahvaltı yapmak istemedim
inşallah geri kalan yağ kütlelerimi sizlerin sayesinde veririm öyle acelem yok varsın ayda 1 kg gitsin diyorum ama bazen sabırsızlanıyorum :)))))))))))))))
terbiyeli köfteye bayılırım, yemişsindir umarım, ya kendini çok kısma, canım şimdiden çok az yersen, bünye alışır, daha sonra çok azaltman gerekir... ben terbiyeli köfteyle beraber, pilav bile yedim ikisi bir arada, şimdi olsa şimdide yerim, yarın yapsam mı.
ama eşim hiç sevmiyor, olsun olsun yapcam kızım çok sever...
yemeklerden önce ortasında ve sonra bol su için kızlar, çok işe yarıyor,
mahzencim, dün bekarlığımda kalma 2-3 pantolan daha vardı, bi bakayım dedim, hepsi oldu valla... gerçi göbek biraz sıktı ama olsun genede oldu...
yasimutsuz, slm canım hoşgeldin tekrar, kilolarımız hemen hemen aynı sayılır, bende 53-55 arasında olmak istiyorum inş. burada birbirimize destek vererek ideal kilomuza ulaşırız umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?