canım ben buradaki arkadaşların sayfalarında kendi aramızda yarışma yapıyorduk öyle katıldım, diğer büyük gruplar bana pek cazip gelmedi, kendi günlüğümde yazmak beni daha çok mutlu ediyordu, zaten diyetinde kararlı olursan sayfan kişilerle dolup taşacak kendi grubunu kendin oluşturacaksın,
EKMEĞİ KESMEK BENDEDE MİLAT OLMUŞTU,ilk kendi kendime, nasıl ya ekmeksiz bir hayat demiştim veeee 2-3 günde alışmıştım... şimdi ise kaçamaklarımda bile (simit hariç) unlu gıda bulunmuyor, unlu gıdaları (özelliklede kurabiye, kek tarzı) zehir gibi görüyorum, gazlı içecekleri ağzıma sürmüyorum, hatta ve hatta meyve sularını bile içmiyorum, benim içeceğim su, çay (her çeşidi ve şekersizi) vede ayran...canım ptesiyi bende iple çekiyorum çok merak ediyorum kaç kilosun diye ama iddia ediyorum 79 lu bir şey çıkacaksın.... hadi bakalım... p.tesiye az kaldı....
haaa ayrıca, canım bizim gibi düzenli yaşantısı olanlar için karatay birebir. sabah öğlen akşam zaten düzenli yemeğimizi yiyoruz, şahsen ben hiç zorlanmıyorum, evde ne yemek yapacaksam herzamanki gibi yapıyorum, kendime özel hiç bir şey yapma gereğini duymuyorum bile....
haaa bu arada her hafta tartılmayı sevmediğini yazmışsın ya, öyle güzel kilolar vereceksin ki, sende ben gibi her gün tartılmaya başlayacaksın, zira hergün 200-300 hatta 500 gr. kaybettiğini görmek seni ziyadesiyle mutlu edecek :))))))
kısır falan vardır diye umut etmiştim, varsa yerim diye düşünmüştüm ama patates salatası olmadı... saraycam bir anlığına aklımdan geçmedi değil azıcık yesem hem ayıp olmasın diye ama sonra dedim ki daha 3. günümde fire verirsem sonunu getiremem, zaten karatayın avantajı olarak aç da değildim o yüzden gerek yok dedim.. o an midem kazınıyor olsaydı belki ucundan azıcık alırdım ama, öğle yemeğini 1 saat geç yemem de hayrıma oldu :)Mahzencim azmine hayran kaldim. Ilerleyen zamanlarda zaten reddedeceksin zararli gidalarida, henüz yeni basladin bir seferden bir sey olmaz dememiş sin.
kısır falan vardır diye umut etmiştim, varsa yerim diye düşünmüştüm ama patates salatası olmadı... saraycam bir anlığına aklımdan geçmedi değil azıcık yesem hem ayıp olmasın diye ama sonra dedim ki daha 3. günümde fire verirsem sonunu getiremem, zaten karatayın avantajı olarak aç da değildim o yüzden gerek yok dedim.. o an midem kazınıyor olsaydı belki ucundan azıcık alırdım ama, öğle yemeğini 1 saat geç yemem de hayrıma oldu :)
bugün sabah tartılmaya karar vedim, bi bakayım dedim nasıl acaba verdim mi diye aç da kalmadım ama .. ve 80.4 çıktım.. yaklaşık bir haftalık sağlıklı yaşam serüvenimde, son 3 günü Karatay olmak üzere 1.5 kilo vermişim ve son derece güzel bir rakam, çok mutluyum o yüzden, yaşasın Karatay ve sağlıklı yaşam... bakalım ptesi kaç çıkıcam?
Bu arada sabah menüm
2 yumurta ile tereyağlı sebzeli lorlu omlet yaptım kendime (ve bitiremedim tamamını)
Ceviz kırmaya vaktim olmadı, 10 çiğ tuzsuz badem yedim
4-5 zeytin
ve gayet tokum :)
yaaa süper yaaa çok mutlu oldum iddayı kazanacam sanırııııımm....
gayet iyi gidiyorsun, seninle gurur duyuyorum... bu gidişle çok kısa zamanda fit bir hatun olacaksın...eşin sana her baktığında gözleri kamaşacak, oğluşun seninle her daim gurur duyacak (zaten şimdide duyuyordurda neyse ağzımdan çıktı işte)... 1 ay sonra 75 e falan inince jilliana da beraber devam ederiz inşallah..
blackangel80 merhaba, canım arada kaçamaklar illaki olur, ama sadece arada olsun :)), sabah sadece kahve içmişsin, kahvaltını ihmal etme derim ben kahvaltımı ne zamanki düzenli yaptım o zaman kilo vermeye başladım... çok kahvaltı, orta öğlen yemeği az akşam yemeğin olsun derim....sevgiler...
mahzencim hakketen çizelgen çok güzel ve süslü, nasıl yaptın?
ayrıca mahzencim ben 79-78 olduğumda kendimi çoook mutlu hissediyordum, aslında çok kilo vermemiştim ama azcıkta olsa özgüvenim yerine gelmeye başlamıştı... canım kilo verdikçe insan çok mutlu oluyor, karatay diyetiylede kendini diyetteymişin gibi hissetmiyorsun, yürüyüş spor da zaten hep yapmamız gereken bir şey (sağlığımız için) çok iyi ettin canım karataya başlayarak... haftada bir gün özelliklede pazartesi tartılmanada sevindim, haftasonu daha dikkatli olursun, zaten abur cubur yemedikten sonra haftasonu sorun olmuyor....
canım o pizzanın hamurunu yeseydin zaten pizza 3-4 hatta 5-6 dilime kadar çıkardı ve sen hala doymamış olurdun... örnek; benim sabahki simit olsun...
öğlen
1 por. kuru fasülye
1 por. pirinç pilavı
1 kase yoğurt yedim.
akşam
gene dolma var 1 tane yemeyi düşünüyorum birde 1 kase yoğurt yerim başkada bir şey yememeye özen göstereceğim...
afiyet olsun canım, hadi bakalım akşamı bir dolmayla kapat, dün akşam 4 dolma vardı bugün daha az olsun, bişey sorcam regl öncesi misin? benim o dönemler iştahım fırlar da :)
canım benimde var çizelgem ama buraya eklemeyi bilmiyorum, bir ara sen anlatırsan sevinirim... bu gün bir arkadaşta artık kıyafetlerin içinde kaybolduğumu söyledi çok mutlu oldum, bir arkadaşta çok kilo almak istiyor sabah beni gördü, bendende zayıf olmuşsun dedi, offff allahım nasıl mutlu oluyorum bunları duyunca....jillian lada iyice pekiştireyim , ohhhh ohhhh kimse tutmasın beniiii,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?