günaydın canım, aslında benim ilk hedef 80 son hedef 60 yazdım, arkadaşlar ortalamasını almışlar, yoksa günlüğümün başlığı da 60'a kadar
Olsun canım, sen mantıklı olanı yapmışsin, 80 i ucundan görmüşlugum var ama onu saymıyorum haftaya hedefim 80.5 :)günaydın canım
ay o ortalamayı ben yaptım, 80 zaten gelmişti,
Olsun canım, sen mantıklı olanı yapmışsin, 80 i ucundan görmüşlugum var ama onu saymıyorum haftaya hedefim 80.5 :)
Tamam canım, olsun bakalım 60 olsun, ama ben hedefimi küçük parcalara bölüyorum. Haftaya da ilk hedefe ulaşmak istiyorum iinşallah
öğle menüm dünküyle aynı sayılır
yumurtalı mantar sote
çay
tm buğday ekmeği
teşekkür ederim canım, dünkü sadeydi, buna yumurta kırdım güzel oluyorafiyet olsun, şu mantar soteyi bir de ben yapayım
fizik tedavimin 4. gününde kontrol edildim. Ağrılarımın artıp artmadığını sordu dr. benım artmıştı zaten ve normal olduğunu tahmin ediyordum. o da öyle dedi. Dün ayağım ilk kez karıncalanmıştı, çok sevinmiştim. kıvılcım gibi bir şeydi inşallah bugün de olur..
yürüyüş yapmamda sakınca olup olmadığını sordum, o da ağrının izin verdiği sürece yap çok olursa dinlen dedi.
İnşallah ağrım müsaade eder ve yürüyüş yapabilirim
ben de öle sanıyordum ama ftr de hemşireler balkanlardan soğuk hava gelecek miş dedi ve bu hiç hoşuma gitmedi,yürüyüş iyi yani, bol bol yürümeye çalış o zaman , havalar düzeleceğe benziyor
ben de öle sanıyordum ama ftr de hemşireler balkanlardan soğuk hava gelecek miş dedi ve bu hiç hoşuma gitmedi,
ben de öle sanıyordum ama ftr de hemşireler balkanlardan soğuk hava gelecek miş dedi ve bu hiç hoşuma gitmedi,
evet dışarda da yürürüm sorın değil de, ftr den sonra dışarı çıkınca soğuk zor oluyor, korumak gerek, o yuzden hoşuma gitmedi, yoksa montları hemn atmak istemiyorum üzerimden malum nedenlerden dolayıyapma yavvv, o zaman leslie ile evde yürü,
aynen ya, çok soğuk olup da meyveleri vurmasa bariabowwwwwwww
bu sene ne soğuk olduu
biz alışlık değiliz bu kadar soğuğa
hoş ben hep üşürümmmmmmm
Teşekkür ederim canım Saolasin desteğin için, inşallah cok uzun sürmez :)Canım bir süre sonra atarsin montunu inşallah. Cok iyi gidiyorsun
selam canım, uğrayamadım valla, dün akşam çok ağrım vardı gece uyuyamadım pek. sabah fizik tedaviden sonra evde kahvaltı yaptım, ağrı kesici içtim, biraz dinlendim. Öğlen koştur koştur işe gittim. Sabahtan da olmayınca işler beni bekliyor gibi bişey oluyor. anca vakit buldum. dün akşam yemek yemedim, sabah da kahvaltıyı erteledim diye tedaviden sonra güzel bir kahvaltı ettim. Biraz cısslıydı ama olsun :)canım nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?