Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

Tamam canım, olsun bakalım 60 olsun, ama ben hedefimi küçük parcalara bölüyorum. Haftaya da ilk hedefe ulaşmak istiyorum iinşallah

fizik tedavimin 4. gününde kontrol edildim. Ağrılarımın artıp artmadığını sordu dr. benım artmıştı zaten ve normal olduğunu tahmin ediyordum. o da öyle dedi. Dün ayağım ilk kez karıncalanmıştı, çok sevinmiştim. kıvılcım gibi bir şeydi inşallah bugün de olur..
yürüyüş yapmamda sakınca olup olmadığını sordum, o da ağrının izin verdiği sürece yap çok olursa dinlen dedi.
İnşallah ağrım müsaade eder ve yürüyüş yapabilirim

yürüyüş iyi yani, bol bol yürümeye çalış o zaman , havalar düzeleceğe benziyor

yapma yavvv, o zaman leslie ile evde yürü,
evet dışarda da yürürüm sorın değil de, ftr den sonra dışarı çıkınca soğuk zor oluyor, korumak gerek, o yuzden hoşuma gitmedi, yoksa montları hemn atmak istemiyorum üzerimden malum nedenlerden dolayı
abowwwwwwww

bu sene ne soğuk olduu

biz alışlık değiliz bu kadar soğuğa

hoş ben hep üşürümmmmmmm
aynen ya, çok soğuk olup da meyveleri vurmasa bari

Akşam is çıkışı az da olsa yürüyüş yaptım. Yolda çağla badem satılıyordu 15 tl kilosu. Yarım kilo aldım yürürken birazini yedim :)
akşam yemegim o oldu.
Eve gelince de bel egzersizlerimi yaptım, görev tamamlandi :)

canım nerelerdesin?
selam canım, uğrayamadım valla, dün akşam çok ağrım vardı gece uyuyamadım pek. sabah fizik tedaviden sonra evde kahvaltı yaptım, ağrı kesici içtim, biraz dinlendim. Öğlen koştur koştur işe gittim. Sabahtan da olmayınca işler beni bekliyor gibi bişey oluyor. anca vakit buldum. dün akşam yemek yemedim, sabah da kahvaltıyı erteledim diye tedaviden sonra güzel bir kahvaltı ettim. Biraz cısslıydı ama olsun :)
birzdan çok sevdiğimiz bir arkadaşın vedası olacak. Menüde neler var bilmem ama yaş pasta olduğu kesin. Oğluma götürmeyi düşünüyorum, yarın doğum günü, evde parti istiyor arkadaşlarıyla ama ben kendime güvenip yapamıyorum sağlığım nedeniyle zira ftr alırken daha da korumam gerek kendimi, bir taraftan da üzülüyorum ama ikna edebilirsem ileri bir tarihe yapmayı teklif edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…