merhaba canım, doğum gününü dışarda bir yerde yapamaz mısın, hem daha mutlu olur, maliyeti az olan bir cafe olabilir meselaselam canım, uğrayamadım valla, dün akşam çok ağrım vardı gece uyuyamadım pek. sabah fizik tedaviden sonra evde kahvaltı yaptım, ağrı kesici içtim, biraz dinlendim. Öğlen koştur koştur işe gittim. Sabahtan da olmayınca işler beni bekliyor gibi bişey oluyor. anca vakit buldum. dün akşam yemek yemedim, sabah da kahvaltıyı erteledim diye tedaviden sonra güzel bir kahvaltı ettim. Biraz cısslıydı ama olsun :)
birzdan çok sevdiğimiz bir arkadaşın vedası olacak. Menüde neler var bilmem ama yaş pasta olduğu kesin. Oğluma götürmeyi düşünüyorum, yarın doğum günü, evde parti istiyor arkadaşlarıyla ama ben kendime güvenip yapamıyorum sağlığım nedeniylezira ftr alırken daha da korumam gerek kendimi, bir taraftan da üzülüyorum ama ikna edebilirsem ileri bir tarihe yapmayı teklif edicem
Evet canım, burada çok güzel güneş açtı maşallah. iş çıkışı yürüycem yine inşallah
form çay içiyorum şimdi
zencefil metabolizmayi hızlandırır sanırım, gribe de iyi geliyor hem, normal çayin içine mi katiyorsun, çayı zencefil ile demliyorlar o da güzel oluyor.. taze zencefil mi kullanıyorsun?burada dün güzeldi, bugün ehhh işte, afiyet olsun, bende zencefilli limonlu çaya başladım :) ne işe yarıyor bilmiyorum ama tadı çok hoşuma gitti , iyi akşamlar
zencefil metabolizmayi hızlandırır sanırım, gribe de iyi geliyor hem, normal çayin içine mi katiyorsun, çayı zencefil ile demliyorlar o da güzel oluyor.. taze zencefil mi kullanıyorsun?
günaydın canım, sağlikli ve eksiltili günler olsun hepimizegünaydın mahzencimmm sağlıklı bir gün senin olsun
Günaydın canım, tazesi güzel oluyor, aktarda bi şansıni dene, orda mgros varsa oralarda da oluyor, yada ile gittigin zaman al bayaa gidiyor çünkügünaydın canım
bana yasemin önermişti, dün şok markette kuru zencefil gördüm ve aldım, taze zencefil var mı buralarda hiç bilmiyorum ama tazesi makbuldür..
Günaydın canım, tazesi güzel oluyor, aktarda bi şansıni dene, orda mgros varsa oralarda da oluyor, yada ile gittigin zaman al bayaa gidiyor çünkü
sarayca genellikle migrosta oluyor taze zencefil
dünkü menüm:
sabah:
karatay kahvaltısı
akşam
yoğurtlu bakla
kuru biber kavurması
bugün sabah
Karatay kahvaltısı
akşam:
mercimek yemeği olcak
Suan fizik tedavideyim eve gidince karatay kahvaltısi yapicimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?