Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

merhaba canım, doğum gününü dışarda bir yerde yapamaz mısın, hem daha mutlu olur, maliyeti az olan bir cafe olabilir mesela

Maliyet ne kadar.bilmiyorum ama uygun olsa bile ayarlayamam ki hemen yarına

dünkü menüm:
sabah:
2 dilim ekmek
1 yumurta

öğlen:
mercimek yemeği
2 dilim ekmek

akşam:
1 kase yoğurt

bugün:
2 dilim tb ekmek
kıymalı yumurta

akşam:
çorba içerim

bugün tartı günümüz,
bu hafta çok düzgün gidemedim ama sonuç yine de fena değil
geçen hafta: 81,7 kg bu hafta:80,8 kg
fark:-0,9 kg

Eklentiler

• 25.03.2015.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 01.04.15.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 69
bence gayet iyi, tabi dahada iyi olacak inşallah, havalarda iyice güzelleşmeye başladı

Evet canım, burada çok güzel güneş açtı maşallah. iş çıkışı yürüycem yine inşallah
form çay içiyorum şimdi

Evet canım, burada çok güzel güneş açtı maşallah. iş çıkışı yürüycem yine inşallah
form çay içiyorum şimdi

burada dün güzeldi, bugün ehhh işte, afiyet olsun, bende zencefilli limonlu çaya başladım :) ne işe yarıyor bilmiyorum ama tadı çok hoşuma gitti , iyi akşamlar

burada dün güzeldi, bugün ehhh işte, afiyet olsun, bende zencefilli limonlu çaya başladım :) ne işe yarıyor bilmiyorum ama tadı çok hoşuma gitti , iyi akşamlar
zencefil metabolizmayi hızlandırır sanırım, gribe de iyi geliyor hem, normal çayin içine mi katiyorsun, çayı zencefil ile demliyorlar o da güzel oluyor.. taze zencefil mi kullanıyorsun?

günaydın canım

zencefil metabolizmayi hızlandırır sanırım, gribe de iyi geliyor hem, normal çayin içine mi katiyorsun, çayı zencefil ile demliyorlar o da güzel oluyor.. taze zencefil mi kullanıyorsun?

bana yasemin önermişti, dün şok markette kuru zencefil gördüm ve aldım, taze zencefil var mı buralarda hiç bilmiyorum ama tazesi makbuldür..

günaydın canım

bana yasemin önermişti, dün şok markette kuru zencefil gördüm ve aldım, taze zencefil var mı buralarda hiç bilmiyorum ama tazesi makbuldür..
Günaydın canım, tazesi güzel oluyor, aktarda bi şansıni dene, orda mgros varsa oralarda da oluyor, yada ile gittigin zaman al bayaa gidiyor çünkü

Günaydın canım, tazesi güzel oluyor, aktarda bi şansıni dene, orda mgros varsa oralarda da oluyor, yada ile gittigin zaman al bayaa gidiyor çünkü

migros kapandı, ama bi market var, 2 sene önce almıştım, şimdide vardır, üşenmezsem öğlen gideyim tazesini alayım :)

dünkü menüm:
sabah:
karatay kahvaltısı

akşam
yoğurtlu bakla
kuru biber kavurması

bugün sabah
Karatay kahvaltısı

akşam:
mercimek yemeği olcak

Saol cnm egzersiz değil de akım/titreşim veriliyor bele ve siyatik sinire, bide bele sıcak uygulama m3 son da atak bilegindeki güç kaybı için o bölgeye akım veriliyor, toplam 50 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…