Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

Eve geldim evet ama karatay olmadı çünkü çok ekmek yedim tereyağli yumurta ile, o kadar Tokum ki bugün başka bişey yiyemem

merhaba sevgili günlükçük
bu aralar seni ihmal ettiğimin farkındayım. Bu aralar Deniz Egece'nin Zayıflamada Son Söz adlı kitabını okuyorum. Kitapla birlikte diyet, spor ve kilo vermeye bakış açım değişiyor. Kitapta yazılanları uygulamaya çalışıyorum. Yediklerime değil harekete odaklanıyorum. Olmak istediğim kilodaki ideal bedenin hayalini kuruyorum. Eskiden olduğu gibi her gün tartılmıyorum, hergün tartılmadığım için de çok rahatladım diyebilirim. Aynadaki görüntümün gün gün inceldiğini farkediyorum. Aslında unutmasam da bi ara ölçü alsam iyi olacak..
bundan sonra buraya yediğimi içtiğimi değil, yaptığım sporu yazıyor olucam.

bende sana eşlik ederim, tabi spor yaparsam inşallah

Henüz çok vermişim olmasam da kilo vermeye başladığım günden beri yaşadığım değişiklikleri yazmak istedim.
Öncelikle montum daha rahat kapanıyor.
Kendimi daha enerjik hissediyorum.
Daha geç yoruluyorum.
çevremdeki insanlar inceldiğimi farkediyor.
Tüm bu etkenler benim motivasyonumu artırıyor haliyle

ne güzel haberler bunlar

25 dk spor yaptım

günaydın canm

ne kadar güzel bir yöntem

yıllardır diyet yaapan biri olarak birde bu yöntemi desene hiç fena olamz

en kısa zamanda kitabı alıcam

belkı sana eşlik ederiimmmmm

günaydın canm

ne kadar güzel bir yöntem

yıllardır diyet yaapan biri olarak birde bu yöntemi desene hiç fena olamz

en kısa zamanda kitabı alıcam

belkı sana eşlik ederiimmmmm
günaydın canım, evet bir de böyle deneyeyim değil mi?
katılmanı bekliyorum sabırsızlıkla,bu arada kitap alacak olursan canım, telkin cd li olanı vardi kitap yurdunda, görsem onu alırdım aldıktan sonra gördüm. Telkin dinleyerek çok daha etkili olur, hatta bakayım varsa hala ben de alayım. Bunu birine hediye ederim.
günaydın

5-6 kilo verince bende eşlik edebilirim :)
seni de sabırsızlıkla bekliyorum canım..

günaydın canım bana da bu kitap bir arkadaşım tarafından hediye gelmişti..şöyle bir okumayla hemen yürüyüşe çıktıgımı hatırlıyorum..sonra burda,diyet günlüklerinde saçma sapan her sayfada kitabın reklamı sahte üyelerce yapılmaya başlanınca itici gelmişti hem adam hem kitabı..sen böyle yazınca bir şans daha vermeyi düşündüm..

inşallah canım,

haklısın canım, insan böyle durumlardan rahatsız oluyor, kitap bana ilginç geldi, belki bana öyle geldi ama okunup atılası bir kitap değil bence, okurken altını çizmek, not almak istedim ama genelde uyumadan önce okuduğum için bu imkanım olmadı. Bugün iş yerine getirdim bakalım okuyabilirsem. Bence de bir şansa daha ver ama dediğim gibi telkinlisini alalım bu sefer

kaçıncı sayfadasın,belki beraber okur yorum yaparız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…