Canım gayet iyi aksam yemeğin. Meyveden birsey olmaz 3-4 çilek nedirki :) ben öğlen aksam yemegimide pilavimida ( bulgur pirinc hatta makarna bile :)) hep yedim. Halada yerim. Sende korkmadan ye bence. Zaten ekmeği kesmek yetiyor. Kuruyemiste tuketsen hiç bir şey olmaz. Yemeklerden once bol su içmeyi ihmal etme derim. Ben bol su içip doyana kadar yemegimi yiyorum. Kendimi diyette gibi hissetmiyorum yani :)
Yedin değil mi? Cok geç kaldım. ..
karatay daha çok badem, ceviz, fındığa izin veriyor, çekirdeği bilmiyorum... ama sorun değil ya arada olacak tabiki... iyi uykular canımmmm..sabah en güzel gün bizimle olsun...
Cok iyi yediklerin canım. Ptesi tartilcan unutma..
Başlangıç tarihi:22/05/2013
Başlangıç kg:82
Geçen hafta:82
Bu hafta:80.5
Fark:1.5
Toplam fark:1.5
Beden:44
Spor:4 gün 1 saat yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:70
Yüzde:1.8 umarım yanlış hesaplamamışımdır :)
aa süper yaa sen de 1 kilo vermişsin değilmi alkış alkış alkış sana bide tü tü maşallah.. :)
evet spor çok güzel yaaa.. bide bırakmasak, yaşam tarzı haline getirsek daha da süper olacak inşallah..
kızlar süpersiniz bende bi değişiklik yok henüz o yüzden yazamadım( bugünden itibaren sıkı tutacağım bakalım neler olacak
1 kuru incir
1 kuru kayısı
1 ceviz
1.5 saat kadar suda beklettim, suyunu da içtim ama epeydir tatlı yemediğimden midir çok tatlı geldi baydı yani :) Diyetisyenler tatlı ihtiyacınızı kuru meyveden karşılayın derlerdi de gülerdim :) meğer karşılanabiliyomuş..
sonrasında;
2 yumurta
1 dilim peynir
3-4 zeytin
3 ceviz
domates, salatalık, biber
şekersiz açık çay
Şimdi form çay..
1 kase cacık
yarım porsiyon tas kebabı (patateslerini yemedim)
1 kaşık tarhana çorbası (tadına baktım sonra da yemek istemedim)
doymadım şimdi yeşil çay içiyorum yanında 1 kuru incir, 1 kuru kayısı, 5 kadar badem, 5 kadar fındık yiyorum..
Merhaba canım, yediklerine bakıyorum da bana çok az geldi. Pilav vs da yesen iyi olur. Valla ben bu yediklerinle doymam herhalde :) gerçi kahvaltı güzel, gün boyu tok tutmustur. Ben aksam kendimi tutamadim çikolata yedim, hem de çok büyüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?