- 3 Mart 2023
- 68
- 125
- 13
- 46
- Konu Sahibi gulumser77
-
Adamdan cikaramadigim icinÖfkenizi niye dolaptaki kıyafetlerden çıkardınız?
Ondan anlar mı Allah aşkına adam toz bezinimi takip edecekKeşke bir iki tanesinden toz bezi yapaydın gözüne soka soka toz alırdın
Normal. Insallah kesik atletlerine bakip o da sinirini senden cikarmazAdamdan cikaramadigim icin
Tamam da bakacak her şey çincik çincik olmuş sana sarmaz mı?Adamdan cikaramadigim icin
Insan giydigi kiyafeni bilmezmiOndan anlar mı Allah aşkına adam toz bezinimi takip edecek
Sararda indirim vardi koş kiz kacmasin diyecegini sanmiyorumTamam da bakacak her şey çincik çincik olmuş sana sarmaz mı?
Atletlere ilismedim. Direk değerli yeni alınmış marka tsort ve gomleklere operasyon düzenledim. Gördü dolaptaki giysi yığınını, üzerime saldirmaya kalktı ama berteraf ettim.Normal. Insallah kesik atletlerine bakip o da sinirini senden cikarmaz
Bi makas da ondan mı aldınAtletlere ilismedim. Direk değerli yeni alınmış marka tsort ve gomleklere operasyon düzenledim. Gördü dolaptaki giysi yığınını, üzerime saldirmaya kalktı ama berteraf ettim.
Acaba seher yıldızı mıydı tutku muFerhundenin geceliği kadar olmasa da adamın gri atlet ve kareli donlari da aynı hissiyatı yasatabilirdi. .
En sevdiği donu var aslında doğru onsuz uyuyamazInsan giydigi kiyafeni bilmezmimesela en sevdiği
Koysaydin zumzugu burnunun diregineAtletlere ilismedim. Direk değerli yeni alınmış marka tsort ve gomleklere operasyon düzenledim. Gördü dolaptaki giysi yığınını, üzerime saldirmaya kalktı ama berteraf ettim.
Niye ki kız hadi anlat çok merak ettimEşimin dolaptaki çoğu kıyafetini makasla kesip ikiye ayırdım. Çok iyi yaptım.
Şimdi baya anlamıştır kul köpek olmuştur ayaklarınıza kapanmıştır amma bedel ödetmişsiniz hayran kaldık valla helalOndan anlar mı Allah aşkına adam toz bezinimi takip edecek
Ay kicinin degdigi bezle temizlik olmaz. At gitsin.En sevdiği donu var aslında doğru onsuz uyuyamazonuda kestim. Güzel Toz bezi olur ondan
CıssssKoysaydin zumzugu burnunun diregineya da koyma gider darp raporu neyim alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?