- 25 Nisan 2018
- 4.764
- 9.167
- 158
- Konu Sahibi gulumser77
-
Burda da herkes tahsilli iş ler onu bekliyor dışarda bir ben çalışmıyorum heralde koca kadınlar kulübündeHem tahsilim hem mesleğim var Allah'a şükür. Şu an çocuk olduğu icin çalışmıyorum. Beklettigim iş teklifleri de var, yarın istesem başlarım
Düşünüyorum,Ee siz boşayın?
Öyle bir seçeneğiniz de var yani.
O zaman gece uyurken dolabinizi kitleyin ayni kader sizide bekleye bilirEşimin dolaptaki çoğu kıyafetini makasla kesip ikiye ayırdım. Çok iyi yaptım.
Valla dün ev hanımı bir arkadasla konuştum, zincir markete müdür olmuş. Demekki bir siz kalmışsınız. Ev hanımları bile müdür oldu yaniBurda da herkes tahsilli iş ler onu bekliyor dışarda bir ben çalışmıyorum heralde koca kadınlar kulübünde
İnsanın cart curt çaput yırtası geliyor demiÖyle bir anlatmışsınız ki insanın canı çekiyor. Betimleme müthiş
"İkiye ayırdım" kısmında bana bile bi rahatlama geldi.İnsanın cart curt çaput yırtası geliyor demi
İsraf ve olgunluktan uzak davranışlarEşimin dolaptaki çoğu kıyafetini makasla kesip ikiye ayırdım. Çok iyi yaptım.
İşte beni markete müdürlük için çağırmalarini bekliyorum bende. o kadın kadar şanslı değilim demek.Valla dün ev hanımı bir arkadasla konuştum, zincir markete müdür olmuş. Demekki bir siz kalmışsınız. Ev hanımları bile müdür oldu yani
Evlimisiniz bilmiyorum da, erkekler öyle çözüm arayan varlıklar değiller. Olan durumu kabullenip bir köşede hayatta kalmaya çalışan varlıklar. Öyle konuşma falan ise yaramıyor onlar üzerinde. Eskiden derlermis ya kocanın iki kaşığı varsa birini kiracaksin. Ne kadar doğru söylemişler. Adam ediyorsun mal mülk sahibi ediyorsun sonra senden kötüsü olmuyor.Normal hareketler degil bunlar ya. Hani aferim iyi yaptin demem böyle seylere. Esin dönüp senin esyalarina böyle zarar verse ne yazilirdi düsün. Sorunlariniz varsa adam gibi cözümler arayin. Maddi manevi olumsuzluklar acacak durumlardan iyidir
Ee çalış? Malum cenah gibi çalışana iş çok demek istemiyorum ama para kazanmak isteyen taştan çıkarıp yine kazanıyor 3-5 bir şeyler.Eşyalara zarar verince noldu mesela?
Sizde pek normal durmuyorsunuz. İnsana kızıp eşyadan çıkaran herkese sinir oluyorum yazık ya
iki sene kolları tutmayana kadar kasa tasidiktan sonra müdur olmuş ama , öyle armut pis ağzıma düş değil.İşte beni markete müdürlük için çağırmalarini bekliyorum bende. o kadın kadar şanslı değilim demek.
Pardon da sizene. Şurada sizden iş mi istedim veya iş fikri mi?Ee çalış? Malum cenah gibi çalışana iş çok demek istemiyorum ama para kazanan taştan çıkarıp yine kazanıyor 3-5 bir şeyler.
Sizin daha iyi işleriniz olur dolabı yenilersiniz adam susup oturacak değil hoşiki sene kolları tutmayana kadar kasa tasidiktan sonra müdur olmuş ama , öyle armut pis ağzıma düş değil.
Hem çalışmayın adam evi geçindirsin hem de eşyalarını kesin parçalayın öyle mi?Sebep mi istiyorsunuz, beni kaale almaması, ayrı yatmasi, her kavgada kuslukte benim onun ayağına gitmem. Hiç gönlümü almamasi.
Valla kimseye iş bulma gibi bir kaygım yok çok şükür. Resmen konu sahibi kariyer sahibi diye kudurmuşsunuz.Pardon da sizene. Şurada sizden iş mi istedim veya iş fikri mi?
Her konu açanın mesleğim varrr çok yüksekteyim havasına girmesine değinmek için yazmıştım ben. Siz iş bulun diye değil.
Niye ki içim soğudu sinirim geçti, terapi gibi oldu valla.Hmm,ben olsam yapmazdım şahsen. Yapardım bir bohça,koyardım kapının önüne. İstediğiniz kadar kesin biçin. Yine aynı evde yaşıyorsunuz,ne faydası var? Çözüm olmayan şeylerle vakit kaybı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?