- 15 Şubat 2013
- 25.637
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.387
- 798
- Konu Sahibi gulumser77
-
Ustune yurumus saldirmaya kalkmis nefsi mudafaa Allah AllahCıssss
Nasıl atılıyor bilmiyorumResim at
Tutkuyu nerde buluyor bacm üstünde beyaz etkitte yazan kalitesiz atlet don klasik işteAcaba seher yıldızı mıydı tutku mu
Hayır beni oyar vallaKoysaydin zumzugu burnunun diregineya da koyma gider darp raporu neyim alir
Eşimin dolaptaki çoğu kıyafetini makasla kesip ikiye ayırdım. Çok iyi yaptım.
yok yok siz adamı oyarsınız nasıl bertaraf ettin kızHayır beni oyar valla
AhHhhHhHhHh yarıldım yarıldımmmAğacın dallarına takılmış Ferhunde'nin saten gecelikleri...
Sebep mi istiyorsunuz, beni kaale almaması, ayrı yatmasi, her kavgada kuslukte benim onun ayağına gitmem. Hiç gönlümü almamasi.Hadi ama sebep?
Daha bekleyecekmiyiz?
Ah keşke boşasa da kurtulsam.Aynen böyle devam edin. Bilgileriniz doğruysa 45 yaşında yetişkin bir insansınız. Birisi 2 yaşına yaklaşan, birden fazla çocuğunuz ve 20 yıllık bir evliliğiniz var. Evinize tek maaş giriyor.
Eşinizle bir dargın bir barışık yaşıyorsunuz. Adam bu kıyafet kesme olayını boşanma sebebi olarak sunarsa sonuçlarına da "çok iyi yaptım" diyebilirsiniz umarım.
Büyük çocuklarınız kaç yaşında?Ah keşke boşasa da kurtulsam.
Yok oyamam, sinirlenince gözü birşey gormezyok yok siz adamı oyarsınız nasıl bertaraf ettin kız
Niye merak ettinizBüyük çocuklarınız kaç yaşında?
TamamSebep mi istiyorsunuz, beni kaale almaması, ayrı yatmasi, her kavgada kuslukte benim onun ayağına gitmem. Hiç gönlümü almamasi.
Ee siz boşayın?Ah keşke boşasa da kurtulsam.
Öyle bir anlatmışsınız ki insanın canı çekiyor. Betimleme müthişEşimin dolaptaki çoğu kıyafetini makasla kesip ikiye ayırdım. Çok iyi yaptım.
Hem tahsilim hem mesleğim var Allah'a şükür. Şu an çocuk olduğu icin çalışmıyorum. Beklettigim iş teklifleri de var, yarın istesem başlarımAynen böyle devam edin. Bilgileriniz doğruysa 45 yaşında yetişkin bir insansınız. Birisi 2 yaşına yaklaşan, birden fazla çocuğunuz ve 20 yıllık bir evliliğiniz var. Evinize tek maaş giriyor.
Eşinizle bir dargın bir barışık yaşıyorsunuz. Adam bu kıyafet kesme olayını boşanma sebebi olarak sunarsa sonuçlarına da "çok iyi yaptım" diyebilirsiniz umarım.
Tutku iyi abi yaaAcaba seher yıldızı mıydı tutku mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?