makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

evet pazartesı cıkıyoruzz sekercım bende sızınle cok mutlu ve cok motıvelı baslıyorum gune ve aynı sevkle bıtırıyorum gunumu ıyıkı varsınızz sabah kahvesı ıcelım dedıkodu yapalım hadeeesırnaşık şey

leslie 4 mil gerçekten çok zevkli, yarın izinliyim, bol bol spor yapıcam :)))
phh ohhh hade bakemmm bır kı bırkıı neslı bacımmla erısın yaglar

hemen koyayayım sekerım

hayatım bugun sabah ve dun aksam yurumedım evdede kımse yok ohh tam zamanıı sanırım 8 km falan olcek dımı 1mıl 1600 km esıtsee eh ıstee

kızlar bende dun geceden berı anı seyı arastırıyorum metobolızmamızı hızlandırcak bıseyler tam sekıllensın paylasıcam bıde tabe tansıyon ve susuzlugumuzuda hesaplamamız lazımmbilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlarr
ev , bebek , yemek derken anca fırsat buldum girmeye
mızmızlığı tuttu yine hemen yazayım yediklerimi
kahvaltıda 1 ad. domates,1 ad. salatalık,1 ad. haşlanmış yumurta, 3 dilim çok tahıllı ekmek ve 2 fincan yeşil çay içtim
öğlende 1 kase çorba , 4 kaşık makarna ve 1 tanede çiğ köfte yedim
az önce de küçük bir fincan şekersiz nescafe

ayyy o kadar alıntı yaptım ama tek tuşla yok ettim hepsini iyi mi
maya uğramış sonunda ama ne uğramak ne o tatlımyaa makarna salataları falan böyle kilo veremezsinki tamam düğün koşuşturmasında almazsın belkide çok sağlıksız besleniyorsun
bide canımcım bence herşeyden önce senin inanman lazım kilo vereceğine biz ne dersek diyelim sen kararlı olmadıktan sonra 37 gün sonrada aynı şeyleri konuşmuş olacağız
hemm bak senin yüzünden 1 milde ceza aldım alsanaalsanasmile
en iyisi kalkayımda yapayım yürüyüşümü malum 2 mile çıktı bugün :)
savarone ve makeup sizide öpüyorum kızlarr
akşam eğer hep birlikte olursak bende eklerim son resimlerimi işte o zaman sen ne olmuşsun dersiniz bana

canım hıc sıkıntıya sokma kendını.kılo almıs olman gayet normal bebegın daha 4 aylık.aynen boyle devam et herseyden az az yedıkten sonra gece kacırmaz sporunu yaparsan zaten bebegının 1.yas gununde dal gıbı bır annesı olacak.yeterkı acele etme...

ay canımya ne güzel şeyler yazmışsın böyle kendimi çok iyi hissettim
ve bebeğimin yaşgününde dediğin gibi olmak inanılmaz motive etti beni
çokk teşekkürleropuyorumnanaktan
girmişken raporumuda vereyim
1 ml yürüyüşümü yaptım yarım mekikte çektim şimdilik 30 tane zamanla artırmayı düşünüyorum
diğer 1 millik cezamıda akşam yürüyeceğim inşallah
az önce de ara öğün olarak 2 tane erik yedim
kendimi inanılmaz tok hissediyorum
okuduklarımdan sonra da kendime güvenim arttı ilk hedefim bayramda 70 kiloyu görmek

Evveett ben de öğlen bir kase ayran çorbası içtim, bir şeftali yedim, 5 badem
Akşam yemeğimi de şimdi yedim, bir küçük tabak bol sebzeli az yağlı kısır, yanında da bir bardak ayran...

afiyet olsun teodesa

Sağol canım, bebişin daha küçük. erkenden kilo kontrolüne başlaman çok iyi olmuş, benim her doğumdan 6-7 kilo miras kaldı, şimdi de didiniyorum işte, sütten de kestim küçüğü , sen daha kolay verirsin, boğazı tutmak yeterli oluyor ama ben emzirirken çook çook yemek yiyordum, sonu da böle oldu işte...

evet canım başlamam gerekiyordu zaten çünkü felaket durumdayım 25 kilo fazlam var ve daha ilk doğumum aslında hamileyken fazla kilo almadım ama hamilelik öncesi ve doğum sonrası kilo alımım çok oldu bende bir an önce dur diyeyim bu duruma dedim
zaten oğlumda emmiyor canım çok uğraştım ama olmuyor malesef bende sağıp veriyorum oda yetersiz tabi
bide emme döneminde insan çok acıkıyor bende öylelikle kilolarıma kilo ekledim

akşam yemeğinde 1 tane patlıcan közledim yoğurtla yedim yanında da çok tahıllı ekmek 2 dilim
birde küçük bi süt mısırı
inşallah ilerleyen saatlerde de sadece süt içeceğim ve böyleliklede bugünü kapatmış olacağım

Bence bir tane de kilo çizelgesi koy canım, çok güzel motive ediyorum, ben kaplumbağamın yürüyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorumsempatiksalakcinni

afelım sana cezana baglı kalmanı da takdır ettım mayayı ıkımız kontrol edelım teodesa ıle eslesın kalan gunde ne dersınız

Özür dilerim canım, bir iş çıktı, nete hiç bakamadım, seni de yordum, başka bir zaman çooooookkkk görmek isterim, ammmaaaa zayıııffff fffiiiiiittt halini daha çok görmek isterim...
ınsallah sekerım zayıflayınca manyak bı partı yapalım kokos kızlar partısııı hahahah
Evveett ben de öğlen bir kase ayran çorbası içtim, bir şeftali yedim, 5 badem
Akşam yemeğimi de şimdi yedim, bir küçük tabak bol sebzeli az yağlı kısır, yanında da bir bardak ayran...
beslenmenız cıdden cok ıyı kendınızı kasmadan herseyden yıyosunuz ve lıf oranı karbonhıdrat ve proteını dengelı alkıslar sana gelıyoooo

ya ben sızden cok umutluyum ya teo jnaz sevo 3 unuzden cok umutluyumm aynen devam kızlar

bu arada dun gece okumussunuzdur bazı arkadaslarımız ketndı deneyımlerını yazıyolar vs ama sanırım anlasılmayan bı nokta var bız bu topıkde kılo verme yarısı yapmıyoruz cunku bu en buyuk ahmaklıgımız olur neden cunku herkesın kılosu boyu metobolızması yasam tarzı cok farklıı ha bız ne mı yapıyoruz tabıkı destek tam destek ılllede destek ve DISIPLINN

bu yuzden yorumlar yapılacaktır kı aranızda en dengesız beslenen ben olmama ragmen sozun bana olmadıgıda soylendı aksam neyse olakıı ben olurum olmam burda yarısma yapmıyoruz burasıda hepımızın topıgı esıt mıkkarda ama yalamaz kızı benım tamammmmıııbilmiyorumkismile rahatca kendınızı ıfade edın bu sekıldekı durumlara hatta aramıza katılmaya davet edın kıı genelde toz olurlarr mcukkk

bana gelınce sabah karpuz peynır yaptım ulen bakım baskaaa he ogleden sona borek yedım dunden kalan bı dılım yogurt yedım az once ama koca bı kase ıcınde taze nane ve rende salatalık vardııı sımdılık bu kadar kızlarr aaa cay demlemıstım gıdım bı bardak ıcım ocakta unuttum lennn

ha bıde 45 dk yurudum yagmura yakalandımm heheheh doludan kıl payı kurtuldumm

hadi, hadi, hadi, hadi, hadi, resim isteriz, resim isteriz:lepi:

ne kadan acı su ıkı fotoya bakıncaa

=100589[/IMG] HAE

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…