makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

ee tamammmmmm o zman ama yorum yapın sısıko halıme cok gulun hattta tammmı alınmamm cunku kucuk bı panda yavrusu gbıyımm hahahhabilmiyorumkismile

Pandam benim, yalnız değilsin, bizler kısa süreli panda yavrularıyız, sonra da çita sürüsü olacağız HAE

Pandam benim, yalnız değilsin, bizler kısa süreli panda yavrularıyız, sonra da çita sürüsü olacağız HAE

aklinialirimsmileaklinialirimsmile temam kaldırıyom o zman tesekkur ederım sısmanlık ne kotu ne kadar yaslı gozukuyorum sısman halımle dımıı

maşaallah kıız sana, bu ne güzellik, bekardın di mi sen, 10 kilo ver kaparlar kız senii:1rolleyes:

tesekkur ederım canım kız bu halımle kaptım yakısıklıyıda yakısıklının annesıne guzel gozukmem lazım 2 aya kılo verıcem

bu arada kavak yellerını ızleyen varmı ulen sapıttılar len bunlar olu adamı cıkarcaklar allam yaaa

voltranlar toparlanıyonuz bakıyom da sevorane de gelmısss ooo teodase burda jnaz yok mayaıolp sanırım hala makarna salatası pesınde hahahahh

canım benım sen sen ol kimsenin anasına falan iyi gözükücem falan diye düşünme.kimseye kendini ispat etme hayatım.ama eşine daha güzel gözükmek istersin o başka.öpüyorum seni kocaman..
bu arada bende 3ml yurudum.

Eferim kız sana, he anacığım ver kiloyu, kaynana bu belli olmaz, yağ hesabı falan yapar, bu arada sen ne kadan zamanda aldın kiloları, ee iki fota arasında çok zaman farkı yoktur, bi de önceden hiç kilo alıp verdin mi bilmiyorumkismile

aslında tam anasıda degıll ıkı gorumcem varr bırını tam bılmıyomda bırı sımıdeden gorumcelık yapıyo ay bı gor bı tafralı ama bende hemn soluyom kız kardesın ya konusmasını bılmıyo yada ayıp edıyo dıyom zaten kılo olara hepsı bendenn fazla hatta kat be kat ama ben ıste o ılk goruste muthıs olmak ıstıyom sevdıgımın annesının karsısındaa sımdıden cadı dıyomus banaa hahah adım cıktı cadıya ınmıyooo

bıde sevglımı 1 yıldır gormuyorum yurt dısında gelınce asıl ona suprız olsun derdındeyım

aslında kızlarrr kılo almamm benım tamamen talıhsızlık dızısı dıyebılırım 1 2 yıl oldu ama 1 yılını vermeye calsıtım ama beceremedım cunku bı turlu stresden uzak kalamadımm

kılolarımın tek sebebııı stres ıste bole kayın valıdem fızıksel gorunuse takmayan bırısı ımıs ee kayınbabamda halıyle ama ılk tanısma ıste prenses gıbı olmak ıstıyomm hele o begendıgım nısan elbısem ıcınnnnnnnnnnnnnn

[IMG

buda nısan elbısem kızlar sevgılım bunu alıcak banaaa HAE

Son düzenleme:

oo ozaman buyuk süpriz olacak eşine hihoyyyt görümceleride boşver sen keyfine bak güzelim.dünyanınn en güzelide olsan gelın ya adı istisnalar hariç onuda ben görmedim beğenmezler.sadece dilde beğenirler.

hımm yanaklar nasıl tombıs ole ama bene bebıse takılı kaldım masallh ne tatlı o oyleee jnazz allah uzun omur versın anaalı babalı buyuttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…