- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 44
oo ozaman buyuk süpriz olacak eşine hihoyyyt görümceleride boşver sen keyfine bak güzelim.dünyanınn en güzelide olsan gelın ya adı istisnalar hariç onuda ben görmedim beğenmezler.sadece dilde beğenirler.
masallah hım sana gelınce gobek baya bı gobek sekerımm erıtıcez dımııı hop bır kı hop bı rkıı
kız nasıl goremıyon hala ortada duruyoo allah senıı nere bakıyon sennn
amann canım sakın görümcelerine yüz vereyim deme anlattığın kadarıyla yorum yapıyorum
ben ettim sen etme diye
benimde kilolarıma takmışlardı hem görümcelerim hem kayınvaldem
bız henuz tanısmadık 2 yıldır hatta 3 e yakın bırlıkteyız sevdıgımle ama kucuk gorumcem le ıkı kz telde konustuk anam anam dıım ben sana ama dıgerlerı onun gıbı deıl
neyseee bosverın onu razaman planımızı yapalım
o zaman profılımden gormeye calıs valla gorunuyoo ama bılemedım dımdıı aaa senı arkdas olarak eklemedım tabe goremezsınn duuu
gordunmuu meraklı bıdık senıı
Kızlar yaa şu listemizi yenilesek, şu anki kilomuz, bayrama kadar hedefimiz, pazartesi tartılması listesi falan, bu arada biraz önce dayanamayıp bir simidin beşte biri kadarını yedim, iyi oldu ama karnım çok gurulduyodu, üstüne de iki bardak su, doydum mu necokacimcoook
Kızlar yaa şu listemizi yenilesek, şu anki kilomuz, bayrama kadar hedefimiz, pazartesi tartılması listesi falan, bu arada biraz önce dayanamayıp bir simidin beşte biri kadarını yedim, iyi oldu ama karnım çok gurulduyodu, üstüne de iki bardak su, doydum mu necokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?