- 1 Mayıs 2020
- 1.574
- 1.445
- 133
- Konu Sahibi postakutusundakimizika
-
Bende şuan onu yazıcaktım. Bende çok merak ettimSuan ben bile makyajli makyajsiz halinizi merak ettim
Abartma beeee vallahi göresim geldi öncesini sonrasınıHer gun makyaj yapmiyorum tabi ki hatta cogu zaman makyajsiz dolasiyorum tabi taninmiyorum cogu zaman, selam veriyorum tanidigima es geciyo beni kim bu diye afalliyolar sanirimama sevgilimle gorustugumde ayri ozendigimden yaldir yaldir susleniyorum . Keske yapmasaymisim
Makyajli halinizi çok merak ettimHer gun makyaj yapmiyorum tabi ki hatta cogu zaman makyajsiz dolasiyorum tabi taninmiyorum cogu zaman, selam veriyorum tanidigima es geciyo beni kim bu diye afalliyolar sanirimama sevgilimle gorustugumde ayri ozendigimden yaldir yaldir susleniyorum . Keske yapmasaymisim
Ben insanlar aaa seni makyajsız taniyamadim gbi bı tavirda bulununca çok kiziyorum.nitekim ben makyaj yapmayı çok seven ama bı türlü de makyajla rahat edemeyen o yüzden sadece rimel ve gözaltı kapaticisi kullanan biriyim.Komik gelecek sizlere belki ama benimde boyle bir derdim var. Sevgilimle 9 aydir birlikteyiz ve beni hic makyajsiz gormedi. Makyajin alâsini yapiyorum acikcasi, fondotenden tutun bronzera alliga farlara aydınlaticilara kadar. Tek sebebi kendimi oyle cok mutlu hissediyo olusum, bayiliyorum yuzumu renklendirip makyajla ugrasmayaSevgilim de hic makyajsiz gormedi hep bulusmalara suslenip puslenip gittim hastalik veya acil bi durumda yasamadigim icin hic gormedi. Dogal halimi de merak ettigini soyluyor, ki hakli ben olsam bende merak ederdim. Bir gun makyajsiz disari ciktigimda arkadasim beni tanimamisti gerisini siz dusunun simdide sevgilimin verecegi tepkiden cok cekiniyorum ve endiseleniyorum. Bariz bambaska oluyorum cunku makyajsiz gercekten guzel olmayan bi tipteyim. Sevgilimde ay ne guzelsin bugun, gozlerin cok guzel (kahverengi gozlerim ama maskarayla tabi bambaska oluyo) fistigim benim diye diye sever. Adam bi gorse altinda ne var o yuzden de mahcubum korkuyorum hic dusunmemistim bu durumu. Sizce boyle seyler sevgiyi etkiler mi? Ayrilanlar falan oluyormus cunku. Siz boyle bi durumda ne yapardiniz ya da boyle bisey yasadiniz mi? Ne yapayim ben simdi?
makyajın dozunu yavaş yavaş azalt.mesela hıglighter den başla zamanl farı bırak sadece dipliner kırmızı ruj rimele geç.derken sadece göze rimel yüze bb crem allık hafif ruj.derken işte adam anlamaz bile sonra tekrar istediğin gibi makyaj yapKomik gelecek sizlere belki ama benimde boyle bir derdim var. Sevgilimle 9 aydir birlikteyiz ve beni hic makyajsiz gormedi. Makyajin alâsini yapiyorum acikcasi, fondotenden tutun bronzera alliga farlara aydınlaticilara kadar. Tek sebebi kendimi oyle cok mutlu hissediyo olusum, bayiliyorum yuzumu renklendirip makyajla ugrasmayaSevgilim de hic makyajsiz gormedi hep bulusmalara suslenip puslenip gittim hastalik veya acil bi durumda yasamadigim icin hic gormedi. Dogal halimi de merak ettigini soyluyor, ki hakli ben olsam bende merak ederdim. Bir gun makyajsiz disari ciktigimda arkadasim beni tanimamisti gerisini siz dusunun simdide sevgilimin verecegi tepkiden cok cekiniyorum ve endiseleniyorum. Bariz bambaska oluyorum cunku makyajsiz gercekten guzel olmayan bi tipteyim. Sevgilimde ay ne guzelsin bugun, gozlerin cok guzel (kahverengi gozlerim ama maskarayla tabi bambaska oluyo) fistigim benim diye diye sever. Adam bi gorse altinda ne var o yuzden de mahcubum korkuyorum hic dusunmemistim bu durumu. Sizce boyle seyler sevgiyi etkiler mi? Ayrilanlar falan oluyormus cunku. Siz boyle bi durumda ne yapardiniz ya da boyle bisey yasadiniz mi? Ne yapayim ben simdi?
Her buluşmaya gittiğinde bir makyaj malzemesini eksik sür. Ta ki en sonuncuyu da silene kadar. Birden bırakma makyajı bence alıştıra alıştıra çık karşısına.Komik gelecek sizlere belki ama benimde boyle bir derdim var. Sevgilimle 9 aydir birlikteyiz ve beni hic makyajsiz gormedi. Makyajin alâsini yapiyorum acikcasi, fondotenden tutun bronzera alliga farlara aydınlaticilara kadar. Tek sebebi kendimi oyle cok mutlu hissediyo olusum, bayiliyorum yuzumu renklendirip makyajla ugrasmayaSevgilim de hic makyajsiz gormedi hep bulusmalara suslenip puslenip gittim hastalik veya acil bi durumda yasamadigim icin hic gormedi. Dogal halimi de merak ettigini soyluyor, ki hakli ben olsam bende merak ederdim. Bir gun makyajsiz disari ciktigimda arkadasim beni tanimamisti gerisini siz dusunun simdide sevgilimin verecegi tepkiden cok cekiniyorum ve endiseleniyorum. Bariz bambaska oluyorum cunku makyajsiz gercekten guzel olmayan bi tipteyim. Sevgilimde ay ne guzelsin bugun, gozlerin cok guzel (kahverengi gozlerim ama maskarayla tabi bambaska oluyo) fistigim benim diye diye sever. Adam bi gorse altinda ne var o yuzden de mahcubum korkuyorum hic dusunmemistim bu durumu. Sizce boyle seyler sevgiyi etkiler mi? Ayrilanlar falan oluyormus cunku. Siz boyle bi durumda ne yapardiniz ya da boyle bisey yasadiniz mi? Ne yapayim ben simdi?
Yavaş yavaş azaltın bunu yaparken sempatik davranın kendinize güvenin kendinizi kasıp soğutmayın mümkünse de bize bir foto atın fikir verelimHer gun makyaj yapmiyorum tabi ki hatta cogu zaman makyajsiz dolasiyorum tabi taninmiyorum cogu zaman, selam veriyorum tanidigima es geciyo beni kim bu diye afalliyolar sanirimama sevgilimle gorustugumde ayri ozendigimden yaldir yaldir susleniyorum . Keske yapmasaymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?