- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi postakutusundakimizika
-
Emin olsa makyajsız goreyim demez herhaldeTesekkur ederim onerilerinize cok tatli ve acik sozlusunuzmuhabbet arasinda bu makyajin altinda ya beklemedigin bir sey cikarsa deyip gulusuyoruz, yok ya ne olabilir o kadar sacmalama her halinle cok guzelsindir eminim diyor yazik. boyle diyor daha da uzuluyorum beklentiye bak
Benimde sizin gbi bi arkadaşım var makyajsz bende taniyamiyorum ona hep derim evlenecgin adama normal tipini göster adam diger gun sabah uyandginda bu kim demesin diyeKomik gelecek sizlere belki ama benimde boyle bir derdim var. Sevgilimle 9 aydir birlikteyiz ve beni hic makyajsiz gormedi. Makyajin alâsini yapiyorum acikcasi, fondotenden tutun bronzera alliga farlara aydınlaticilara kadar. Tek sebebi kendimi oyle cok mutlu hissediyo olusum, bayiliyorum yuzumu renklendirip makyajla ugrasmayaSevgilim de hic makyajsiz gormedi hep bulusmalara suslenip puslenip gittim hastalik veya acil bi durumda yasamadigim icin hic gormedi. Dogal halimi de merak ettigini soyluyor, ki hakli ben olsam bende merak ederdim. Bir gun makyajsiz disari ciktigimda arkadasim beni tanimamisti gerisini siz dusunun simdide sevgilimin verecegi tepkiden cok cekiniyorum ve endiseleniyorum. Bariz bambaska oluyorum cunku makyajsiz gercekten guzel olmayan bi tipteyim. Sevgilimde ay ne guzelsin bugun, gozlerin cok guzel (kahverengi gozlerim ama maskarayla tabi bambaska oluyo) fistigim benim diye diye sever. Adam bi gorse altinda ne var o yuzden de mahcubum korkuyorum hic dusunmemistim bu durumu. Sizce boyle seyler sevgiyi etkiler mi? Ayrilanlar falan oluyormus cunku. Siz boyle bi durumda ne yapardiniz ya da boyle bisey yasadiniz mi? Ne yapayim ben simdi?
Eşim de sevmez makyajı, öptüğümde sanki o allığı pudrayi yiyiyormuşum gibi geliyor derdi, şimdi bebek olunca zaten 6aydir sıfır makyaj :)
Ama makyajsız göreyim denemezdi eskiden, beraber denize gidelim denirdiözellikle günübirlik gidilirdi ki sabahtan yapmışsan bile gün içinde denize gire çıka kalmasın, biz öyle gördük sevgilin açık sözlüymüş ya da aklına gelmedi
Ben genelin aksine birden makyajsız git diyeceğim, tepkisini net gözlersin, sonuçta sen osun evde göreceği gece uyansa göreceği bu yüz, niye alıştıracaksın ki... seviyorsa her türlü sevmeli.
Aynen bende ve çok da memnunum çok şükür doğal halimden.tek kullandığım mecbur güneş kremi o da olmalı sahsen..Hiçbir makyaj malzemesi kullanmıyum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?