- 17 Ağustos 2011
- 24.740
- 155.845
- 798
- Konu Sahibi postakutusundakimizika
-
Aynı benim sevgilimi anlattınBir arkadasim vardi. Makyajsiz kendimi çıplak gibi hissediyirum. Bakkala bile gitsem makyaj yapmadan giderim demisti. Bir gun is egitimi icin otelde ayni odada kalmistik. Banyodaki tezgahin uzerine makyaj malzemelerini cikardiginda dis macunumu koyacak yer bulamamistim. O derece cok makyaj malzemesi vardi. Her gun tatarken sadece yuzundeki makyaji temizliyordu. Epey uzun suruyordu. Ancak makyajsiz hali o inmar etse de makyajli halinden bence cok cok guzeldi. Cildi bebek gibiydi. Ve yasi da daha kucuk gorunuyordu makyajsiz. Ama o kendini makyajli gormeye o kadar alistirmis ki makyajsiz guzel olmadigini dusunuyordu. Siz de onun gibi olabilirsiniz.
Aynı benim sevgilimi anlattın
Biz bir yere gitsek onun akne kremlerinden, maskelerinden, cilt temizleme sularından, yüz fisfislarindan kendi dış fircami koyacak yer bulamıyorum.
Arkadaşın terazi mi acaba??
Sevgilin kadın mı kız
Burcunu hatirlamiyorum. Is arkadasimdi. Ben o isten ayrilali cok oldu.Aynı benim sevgilimi anlattın
Biz bir yere gitsek onun akne kremlerinden, maskelerinden, cilt temizleme sularından, yüz fisfislarindan kendi dış fircami koyacak yer bulamıyorum.
Arkadaşın terazi mi acaba??
Yokmuş gibi makyaj yapın sizde, neydi adı no name up make up. Tavrını ölçün sonra makyajsız çıkın karşısına. Çok profesyonel makyaj yapıyorsanız afallayabilir. Aşama aşama alıştırın Önce farı sonra rimeli sonra allığı vs bırakınKomik gelecek sizlere belki ama benimde boyle bir derdim var. Sevgilimle 9 aydir birlikteyiz ve beni hic makyajsiz gormedi. Makyajin alâsini yapiyorum acikcasi, fondotenden tutun bronzera alliga farlara aydınlaticilara kadar. Tek sebebi kendimi oyle cok mutlu hissediyo olusum, bayiliyorum yuzumu renklendirip makyajla ugrasmayaSevgilim de hic makyajsiz gormedi hep bulusmalara suslenip puslenip gittim hastalik veya acil bi durumda yasamadigim icin hic gormedi. Dogal halimi de merak ettigini soyluyor, ki hakli ben olsam bende merak ederdim. Bir gun makyajsiz disari ciktigimda arkadasim beni tanimamisti gerisini siz dusunun simdide sevgilimin verecegi tepkiden cok cekiniyorum ve endiseleniyorum. Bariz bambaska oluyorum cunku makyajsiz gercekten guzel olmayan bi tipteyim. Sevgilimde ay ne guzelsin bugun, gozlerin cok guzel (kahverengi gozlerim ama maskarayla tabi bambaska oluyo) fistigim benim diye diye sever. Adam bi gorse altinda ne var o yuzden de mahcubum korkuyorum hic dusunmemistim bu durumu. Sizce boyle seyler sevgiyi etkiler mi? Ayrilanlar falan oluyormus cunku. Siz boyle bi durumda ne yapardiniz ya da boyle bisey yasadiniz mi? Ne yapayim ben simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?