- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi black_swan_
-
Siz niye bu kdar abarttınız ki. Hemcinsim olfuğu için ben de çok kızdım adama ama kadın hemen bizim dediğimizi yapmak zorunda değil, herkesin karakteri farklı, fikrimizi söyler geçeriz, korkak s..k falan demek ne alaka çok ayıp?Bak burda bana gayet güzel konuşuyorsun onada konuşsana bazı kadınlar senın gıbıdır. Malesef işine geldıgı zaman kendılerınden ıyısı yoktur ama ıslerıne gelemediği zaman karsındakı mahalle ağızlı olur. Sen nerenın gülüsün canım ? :) adam haklı cekılecek çile degılsın
Abarttıgım yok sabahtan berı allah askına bır sürü akıl verıldı hala bu kadar senın üstüne ne yapım demesı benı cok sınırlendırdı. Ne kendı kararını kendı alabılır nede burdakı fıkırlerden ders cıkarabılır bır sonrakı konusu kufur yedım olacak emın olunSiz niye bu kdar abarttınız ki. Hemcinsim olfuğu için ben de çok kızdım adama ama kadın hemen bizim dediğimizi yapmak zorunda değil, herkesin karakteri farklı, fikrimizi söyler geçeriz, korkak s..k falan demek ne alaka çok ayıp?
Tamam yazılacaklar yazıldı zaten seçip beğenip ne yapmak istediğine karar verir artık. Konudan sıkılan da daha yazmaz. İsterse ilişkiye devam bile edebilir. Kendi başını yakar bize bir şey olmaz. İki fikir verdik diye hakaret etme hakkı tanımaz bize buAbarttıgım yok sabahtan berı allah askına bır sürü akıl verıldı hala bu kadar senın üstüne ne yapım demesı benı cok sınırlendırdı. Ne kendı kararını kendı alabılır nede burdakı fıkırlerden ders cıkarabılır bır sonrakı konusu kufur yedım olacak emın olun
Sığ degılım ama senın gıbı s..ta degılım sana kufret demedim oku oncekı yazdıkalrımı ama suan bu kadar akıl verıldı hala ne dıyım ne dıyım hadı gıt ısıne ya
mugehatun'un konularına bir göz at,benzerlikleri göreceksin:)
İyi de zaten ortamlarda sizi rezil etmiş ve kim bilir kimlere söyledi. Duyduğunu söylememenin manası ne o zaman?
Ben olsam nereden ve nasıl duyduğumu söylemeden hakkımda böyle konuşmuşsun diyerek ayrılırım. Muhtemelen de "artistlik olsun diye söyledim" gibi yakarmalara girer ama yüz vermeyin.
Tarzınız çok saygısızca, konu sahibiyle bu şekilde konuşamazsınız, ne sizi ne konu sahibini tanımam etmem ama şu tarzınız beni bile rahatsız etti. Tanımadığınız birinin çekilecek çile olmadığı kanısına nasıl vardınız??? Yazık size...Bak burda bana gayet güzel konuşuyorsun onada konuşsana bazı kadınlar senın gıbıdır. Malesef işine geldıgı zaman kendılerınden ıyısı yoktur ama ıslerıne gelemediği zaman karsındakı mahalle ağızlı olur. Sen nerenın gülüsün canım ? :) adam haklı cekılecek çile degılsın
hicbisey demeden sesini kes o üstelerse anlatırsın aciklamasina sadece gulucuk at bi dahada bisey yazmaNe olur bana bir akil verin(((((
KesTarzınız çok saygısızca, konu sahibiyle bu şekilde konuşamazsınız, ne sizi ne konu sahibini tanımam etmem ama şu tarzınız beni bile rahatsız etti. Tanımadığınız birinin çekilecek çile olmadığı kanısına nasıl vardınız??? Yazık size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?