- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi black_swan_
-
Mesaj atmış, ararsa söyle yada niye cevap vermiyosun derse ara böyle böyle, seni hiç kırmak istemem ama de sırala için rahatlayana kadar. Sonuna kadar haketmiş hiç acıma.Peki ne zaman bunlari soylemeliyim ?
Safmısın? Neyı beklıyorsun benım senın gıbı arkadadım olsa ben sover senı engellerdım ınankı 24 sayfa oldu konun hala ne yazım dıyorsjn senı sevıyorum adkım yaz bence
mugehatun'un konularına bir göz at,benzerlikleri göreceksin:)Muge kim ay ne kacirdik forumda unlu biri mi
Ama o zaman Aydın havası olur:)Safmısın? Neyı beklıyorsun benım senın gıbı arkadadım olsa ben sover senı engellerdım ınankı 24 sayfa oldu konun hala ne yazım dıyorsjn senı sevıyorum adkım yaz bence
Ay ben taktiksel ayrılamam böyle bir durumda heralde, sertçe yüzüne vurur bitiririm. Umurumda olmaz ne düşündüğü.
Ama emin misiniz sizden bahsettiğinden o da var.
Korkaksın sen netNe kadar cirkin bir yorum yapmissiniz.
O 24 sayfa yorum boyunca ben ne demisim ?sebi seviyorum askim yaz demissiniz.cok cirkin bir sey yazmissiniz.
Kukla miyim ben?siz olsaniz soverim demissiniz burda 100 kisi de benim yaptigimi yaparim demis. Herkese gore sekilleniyim o zaman.
Yorum yazarken lutfen bi empati kurun ya. Gercekten.
Ben sizi anlamadim. Ne demek istiyorsunuzAma o zaman Aydın havası olur:)
Korkaklikla ilgisi oldugunu dusunecek kadar sigsiniz.Korkaksın sen net
Ben de çok sinirlendim şuan konu sahibi intikam alınca brn rahatlayacağım ondan çok. :)Safmısın? Neyı beklıyorsun benım senın gıbı arkadadım olsa ben sover senı engellerdım ınankı 24 sayfa oldu konun hala ne yazım dıyorsjn senı sevıyorum adkım yaz bence
Hanimefendi ben oyle birini gormedim bile nickini. Gercekten ne kadar kolay etiketliyosunuz ? Pes diyorummugehatun'un konularına bir göz at,benzerlikleri göreceksin:)
Evet herkes farkli. Ben hata ettim galiba sorarak. Bazi insanlar sayfalardan dem vurup yok soyle yok boyle yaparim diyerek iyice cirkinlestirdi konuyu. Size demiyoeum yanlis anlamayin siz en azindn nazikce kendi bakis acinizi yazmissiniz.
Sığ degılım ama senın gıbı s..ta degılım sana kufret demedim oku oncekı yazdıkalrımı ama suan bu kadar akıl verıldı hala ne dıyım ne dıyım hadı gıt ısıne yaKorkaklikla ilgisi oldugunu dusunecek kadar sigsiniz.
Sığ degılım ama senın gıbı s..ta degılım sana kufret demedim oku oncekı yazdıkalrımı ama suan bu kadar akıl verıldı hala ne dıyım ne dıyım hadı gıt ısıne ya
Bak burda bana gayet güzel konuşuyorsun onada konuşsana bazı kadınlar senın gıbıdır. Malesef işine geldıgı zaman kendılerınden ıyısı yoktur ama ıslerıne gelemediği zaman karsındakı mahalle ağızlı olur. Sen nerenın gülüsün canım ? :) adam haklı cekılecek çile degılsınZaten siz soversiniz bu mahalle agziyla. Ben isimdeyim sayfamda konumda olan sizsiniz. Sizi yoneticilerin takdirine birakiyorum. Boyle hakaretler bu kadar kolay ve piskinlikle agizdan cikmamali .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?