- 11 Şubat 2021
- 103
- 128
- 53
- 31
- Konu Sahibi kardelen3176
-
Anneniz neden izin vermiş böyle bir şeye?Merhabalar arkadaşlar annem bir başkasıyla evli üvey babam var annemin tek çocuğuyum annemin birtane arsası var adam ben hak sahibi olmayayım diye arsayı satmış kuzenime dava açabilir miyim annemin annesinden kalan mal adamla evliyken almadı bu malı ne yapabilirim bana akıl verin
Annem adama tövbe haşa tapiyor sanki sözünden çıkmıyor adamın 3 çocuğu var adam onlara yediricek tarlamiAnneniz neden izin vermiş böyle bir şeye?
Merhabalar arkadaşlar annem bir başkasıyla evli üvey babam var annemin tek çocuğuyum annemin birtane arsası var adam ben hak sahibi olmayayım diye arsayı satmış kuzenime dava açabilir miyim annemin annesinden kalan mal adamla evliyken almadı bu malı ne yapabilirim bana akıl verin
Bu durumda anneniz sizden yana olmaz ki.Annem adama tövbe haşa tapiyor sanki sözünden çıkmıyor adamın 3 çocuğu var adam onlara yediricek tarlami
Kuzenime gizliden satmış bende yeni öğrendim adam bana benim çocuklarim varken sana bu tarladab hicbirsey kalmayacak demişti ki oldu benimde dava açmam lazımKuzeniniz ne alaka?
Hayır açamasınız.
Sadece annenize vasi aranacak kadar sağlık sorunu olup bu arsayı sattılarsa dava açabilirsiniz.
Evet beni zaten hiç sevmedi ben 5 yaşındayken babama verdi 28 yaşında eşim tekrar barıştırdı babam öldükten sonra annem kaldı dedim oda hain çıktı çok ofkeliyim tek çocuğum ama hickimse yanında değilBu durumda anneniz sizden yana olmaz ki.
Açamazsınız bu aklı size kim verdi.Kuzenime gizliden satmış bende yeni öğrendim adam bana benim çocuklarim varken sana bu tarladab hicbirsey kalmayacak demişti ki oldu benimde dava açmam lazım
Bu durumda yapacak pek bir şey yok gibi, yaşı kaç annenizin? Akıl sağlığı?Evet beni zaten hiç sevmedi ben 5 yaşındayken babama verdi 28 yaşında eşim tekrar barıştırdı babam öldükten sonra annem kaldı dedim oda hain çıktı çok ofkeliyim tek çocuğum ama hickimse yanında değil
Ben artık görüşüyorumAçamazsınız bu aklı size kim verdi.
Annenize annesinden kalmış ister satar ister satmaz.
Babanızdan size ve annenize kalan ortak bir mal değil ki.
Anneniz de maaşallah ne anneymiş,evladını düşünen bir anne olsaydı, kızına böyle konuşan bir adamı sepet havası yapması gerekirdi.
Annenize tavır koyun.
Sanırım ben olsam annemle şu durum karşısında bir daha asla görüşmezdim.
Ben artık görüşmuyorum bende anneyim evlat bambaşka ama inanın gözüm tarlada değil bana bu yaptıklarının hesabını sormak istiyorumAçamazsınız bu aklı size kim verdi.
Annenize annesinden kalmış ister satar ister satmaz.
Babanızdan size ve annenize kalan ortak bir mal değil ki.
Anneniz de maaşallah ne anneymiş,evladını düşünen bir anne olsaydı, kızına böyle konuşan bir adamı sepet havası yapması gerekirdi.
Annenize tavır koyun.
Sanırım ben olsam annemle şu durum karşısında bir daha asla görüşmezdim.
Kestim zaten Allah bildiği givi yapsin tarlayi alamiyorlardi 6 sene önce 4 altın bozdurup PTT ile attımYasadiklariniz icin uzgunum.
Ama anneniz sag iken o tarla sizin degil, yapabileceginiz tek seyin annenizle selami sabahi kesmek olur.
İnat ettim bu durumu malda gözüm yok adam benim evlatlarının annenin malı dedi diye bu inadimBenim üstümde sadece dogurmakla ilgili hakkı olan kadının mirasını niye alayım ki ? Lanet olsun onun mirasına alsın kemaliyle başına çalsın,sizde garipsiniz sizi sevmemiş , saçınızı oksamayip babaya postalayan kadının malında gözünüzün olması garip
Boşverin ya onun mirasından ne hayır gelecek ki , işte herkes ana değil ve olabilecek meziyette değil. Görüşmeyin benceİnat ettim bu durumu malda gözüm yok adam benim evlatlarının annenin malı dedi diye bu inadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?