Mal kaçırma acil yardim

kardelen3176

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
103
128
53
31
Merhabalar arkadaşlar annem bir başkasıyla evli üvey babam var annemin tek çocuğuyum annemin birtane arsası var adam ben hak sahibi olmayayım diye arsayı satmış kuzenime dava açabilir miyim annemin annesinden kalan mal adamla evliyken almadı bu malı ne yapabilirim bana akıl verin

Anneniz neden izin vermiş böyle bir şeye?

Anneniz sağ ve mevcut malı ile ilgili istediğini yapabilir.

Anneniz , adamın kendisini kandırdığını ve malını zorla sattırdığını söylüyorsa bununla ilgili yapılabilecek bir şey var mı bilmiyorum.

Kuzeniniz ne alaka?

Hayır açamasınız.

Sadece annenize vasi aranacak kadar sağlık sorunu olup bu arsayı sattılarsa dava açabilirsiniz.
Kuzenime gizliden satmış bende yeni öğrendim adam bana benim çocuklarim varken sana bu tarladab hicbirsey kalmayacak demişti ki oldu benimde dava açmam lazım

Bu durumda anneniz sizden yana olmaz ki.
Evet beni zaten hiç sevmedi ben 5 yaşındayken babama verdi 28 yaşında eşim tekrar barıştırdı babam öldükten sonra annem kaldı dedim oda hain çıktı çok ofkeliyim tek çocuğum ama hickimse yanında değil

Kuzenime gizliden satmış bende yeni öğrendim adam bana benim çocuklarim varken sana bu tarladab hicbirsey kalmayacak demişti ki oldu benimde dava açmam lazım
Açamazsınız bu aklı size kim verdi.

Annenize annesinden kalmış ister satar ister satmaz.

Babanızdan size ve annenize kalan ortak bir mal değil ki.

Anneniz de maaşallah ne anneymiş,evladını düşünen bir anne olsaydı, kızına böyle konuşan bir adamı sepet havası yapması gerekirdi.

Annenize tavır koyun.

Sanırım ben olsam annemle şu durum karşısında bir daha asla görüşmezdim.

Bu durumda yapacak pek bir şey yok gibi, yaşı kaç annenizin? Akıl sağlığı?

Ben artık görüşüyorum
Ben artık görüşmuyorum bende anneyim evlat bambaşka ama inanın gözüm tarlada değil bana bu yaptıklarının hesabını sormak istiyorum

Öncelikle şunu kabul edin o mal sizin değil annenizin malı. Kadın ister atar ister satar isterse bağışlar. Annenizin akli.sağlığı yerindeyse istediğini yapabilir.hiçbirşey yapamazsınız. Kadın ölmeden miras peşindesiniz, adama kızıyorsunuz ama sizde ondan farklı değilsiniz.

İnat ettim bu durumu malda gözüm yok adam benim evlatlarının annenin malı dedi diye bu inadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…