- 11 Şubat 2021
- 103
- 128
- 53
- 31
- Konu Sahibi kardelen3176
-
Size göre öyle ama yaşadıklarımı Allah biliyor ben herşeyi kendim yaptım bu yaşıma kadar kimse bana bakmadı düğünümde bile çeyizini herşeyimi ben yaptım neden o adama kalsın buna hakkım yokmuÖncelikle şunu kabul edin o mal sizin değil annenizin malı. Kadın ister atar ister satar isterse bağışlar. Annenizin akli.sağlığı yerindeyse istediğini yapabilir.hiçbirşey yapamazsınız. Kadın ölmeden miras peşindesiniz, adama kızıyorsunuz ama sizde ondan farklı değilsiniz.
Bazı haklar ilahi adalete kalıyor ne yazık ki bende bıraktım Allah’a onu bekliyorum çünkü verdiklerimize şahit yok aile diye kayıt yok sözleşme yok hiç sinirlenip boşuna üzülmeyin ne yazıkki kanunen de bi sonuç alamayacaksınız gibi duruyorSize göre öyle ama yaşadıklarımı Allah biliyor ben herşeyi kendim yaptım bu yaşıma kadar kimse bana bakmadı düğünümde bile çeyizini herşeyimi ben yaptım neden o adama kalsın buna hakkım yokmu
Çok haklısınız ben bu tarz olaylara çok şahit oldum.Ben artık görüşüyorum
Ben artık görüşmuyorum bende anneyim evlat bambaşka ama inanın gözüm tarlada değil bana bu yaptıklarının hesabını sormak istiyorum
Bazı haklar ilahi adalete kalıyor ne yazık ki bende bıraktım Allah’a onu bekliyorum çünkü verdiklerimize şahit yok aile diye kayıt yok sözleşme yok hiç sinirlenip boşuna üzülmeyin ne yazıkki kanunen de bi sonuç alamayacaksınız gibi duruyor
Hanfendi anlamağınız şu anneniz ölmedi ve gayet sağlıklı anladığım kadarı ile. Sizin onun malı hakkında söz hakkınızın olması için ölmesi gerekiyor, yani sizin değil onun tarlası, ben yaptığına doğru yanlış birşey diyemem ama sizinde bu annelik konusına duygusal yaklaşmadığınız, maddiyat peşinde olduğunuz ortada. Ancak şu aşamada yapacağınız hukuki birşey yok.Size göre öyle ama yaşadıklarımı Allah biliyor ben herşeyi kendim yaptım bu yaşıma kadar kimse bana bakmadı düğünümde bile çeyizini herşeyimi ben yaptım neden o adama kalsın buna hakkım yokmu
Çok haklısınız ben bu tarz olaylara çok şahit oldum.
Maalesef üveylik girince işin içine ana ana olmaz baba baba olmazsa neler neler oluyor…
Enerjinizi negatife döndürmeyin böyle bi anne için… Yaradana havale edin…
Yaradan size öyle mal mülk versin ki kapınızdan ayrılmasınlar.
Amin inşallah iki sağlıklı oğlum var eşim var çok şükür en büyük servet bana babam evleneceğim vakit üvey annemin lafıyla beni kapıda bıraktı 1 sene içinde bütün mal varlığını kaybetti ve oldu şimdide annemin haksizliklarina uğruyorum yazıklar olsunÇok haklısınız ben bu tarz olaylara çok şahit oldum.
Maalesef üveylik girince işin içine ana ana olmaz baba baba olmazsa neler neler oluyor…
Enerjinizi negatife döndürmeyin böyle bi anne için… Yaradana havale edin…
Yaradan size öyle mal mülk versin ki kapınızdan ayrılmasınlar.
Malda gözüm yok ben bunu açıklamada anlamayacaginizi düşünüyorum açıkçası ayrıca bende anneyimHanfendi anlamağınız şu anneniz ölmedi ve gayet sağlıklı anladığım kadarı ile. Sizin onun malı hakkında söz hakkınızın olması için ölmesi gerekiyor, yani sizin değil onun tarlası, ben yaptığına doğru yanlış birşey diyemem ama sizinde bu annelik konusına duygusal yaklaşmadığınız, maddiyat peşinde olduğunuz ortada. Ancak şu aşamada yapacağınız hukuki birşey yok.
Allah size inşallah unulmadık kapılar açar.Amin Allah razı olsun benim en büyük mirasim iki sağlıklı oğlum ve eşim anneme yazıklar olsun babamda ben evlenince bana sırtını döndü üvey annem vardı 1 sene içinde herşeyimi kaybetti ve oldu
Amin inşallah iki sağlıklı oğlum var eşim var çok şükür en büyük servet bana babam evleneceğim vakit üvey annemin lafıyla beni kapıda bıraktı 1 sene içinde bütün mal varlığını kaybetti ve oldu şimdide annemin haksizliklarina uğruyorum yazıklar olsun
Çok teşekkür ederim inşallah adalet yerini bulur belki bir umut diye buraya yazdım hani olurya biri akıl verir diye duanız yeter çok teşekkür ederim samimiyetimiz içinAllah size inşallah unulmadık kapılar açar.
Ferah içinde yaşattın iki alemde de.
Çok etkilendim.
Size dua edicem…
Parayı gönderirken açıklamaya tarla ödemesi diye yazdırdınız mı?Kestim zaten Allah bildiği givi yapsin tarlayi alamiyorlardi 6 sene önce 4 altın bozdurup PTT ile attım
Resmen kaziklandim
Eft aciklamasina tarla ile ilgili birsey yahut borç falan yazdiniz mi? Sayet yazdiysaniz o para kurtarilabilir belkiKestim zaten Allah bildiği givi yapsin tarlayi alamiyorlardi 6 sene önce 4 altın bozdurup PTT ile attım
Resmen kaziklandim
annenizin aklı başındaysa mental bir hastalığı yoksa dava falan açamazsınız.kendi isteğiyle satabilir istediği kişiye sağlığında maalesef.Kuzenime gizliden satmış bende yeni öğrendim adam bana benim çocuklarim varken sana bu tarladab hicbirsey kalmayacak demişti ki oldu benimde dava açmam lazım
Tarlanız değil annenizin tarlasıydı hayatta olduğu sürece. O da eşine ve çocuklarına yedirmeyi tercih etmiş. Hiç br şey yapamazsınızAnnem adama tövbe haşa tapiyor sanki sözünden çıkmıyor adamın 3 çocuğu var adam onlara yediricek tarlami
Çocukken, en ihtiyacınız olduğu zamanlar size sahip çıkmamış kadından daha ne bekliyorsunuz? Tamam ysal olarak hakkınız varmış ama belli ki anneniz buna duyarsız. Bu durumda ne yapılabilir ki? Allaha havale edin geçemez misiniz?Merhabalar arkadaşlar annem bir başkasıyla evli üvey babam var annemin tek çocuğuyum annemin birtane arsası var adam ben hak sahibi olmayayım diye arsayı satmış kuzenime dava açabilir miyim annemin annesinden kalan mal adamla evliyken almadı bu malı ne yapabilirim bana akıl verin
Anneniz sağken onun tasarrufunda olan bir mal için mal kaçırma davası açamazsınız diye biliyorum ama siz yine de bir avukattan danışmanlık hizmeti alın.Size göre öyle ama yaşadıklarımı Allah biliyor ben herşeyi kendim yaptım bu yaşıma kadar kimse bana bakmadı düğünümde bile çeyizini herşeyimi ben yaptım neden o adama kalsın buna hakkım yokmu
Ben şu kısmı anlamadım, arsa annenize kendi ailesinden miras kalmamış mıydı ? Yoksa sizin de katkınızla mı satın alındı ?Kestim zaten Allah bildiği givi yapsin tarlayi alamiyorlardi 6 sene önce 4 altın bozdurup PTT ile attım
Resmen kaziklandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?