- 16 Mayıs 2022
- 1.581
- 5.039
- 88
- 30
- Konu Sahibi kardelen3176
-
altinlarinizi isteyin belki bunun icin bir avukata danisabilirsiniz ptt yle gondermissiniz umarim alabilirsinizKestim zaten Allah bildiği givi yapsin tarlayi alamiyorlardi 6 sene önce 4 altın bozdurup PTT ile attım
Resmen kaziklandim
Anneniz yaşıyorsa siz hak sahibi değilsiniz bir şey yapamazsınız.Merhabalar arkadaşlar annem bir başkasıyla evli üvey babam var annemin tek çocuğuyum annemin birtane arsası var adam ben hak sahibi olmayayım diye arsayı satmış kuzenime dava açabilir miyim annemin annesinden kalan mal adamla evliyken almadı bu malı ne yapabilirim bana akıl verin
Annenizin bu işe gönlü varsa hiç birsey yapamaz sınızMerhabalar arkadaşlar annem bir başkasıyla evli üvey babam var annemin tek çocuğuyum annemin birtane arsası var adam ben hak sahibi olmayayım diye arsayı satmış kuzenime dava açabilir miyim annemin annesinden kalan mal adamla evliyken almadı bu malı ne yapabilirim bana akıl verin
anneniz yaşlandığında da adamın evlatları bakar artık(!) boşverin Allah sorsun hesabını ne yapabilirsiniz ki elinizden bir şey gelmez malesefSize göre öyle ama yaşadıklarımı Allah biliyor ben herşeyi kendim yaptım bu yaşıma kadar kimse bana bakmadı düğünümde bile çeyizini herşeyimi ben yaptım neden o adama kalsın buna hakkım yokmu
İyi de tarla annenize anneannenizden kalmış. Anneniz de sağ. Nasıl sizin oluyor? Öfkeden mantığınız devre dışı kalmış. Annenizin size reva görmediği şeye tenezzül etmeyin. Kendi hayatınıza odaklanın.Annem adama tövbe haşa tapiyor sanki sözünden çıkmıyor adamın 3 çocuğu var adam onlara yediricek tarlami
Anneniz yaşarken sattıysa hiç bir şey yapamazsınız. Anneniz öldükten sonra satamaz saten. Resmiyete anneniz satmıştir.anneniz yaşarken üvey babanıza satış yaptıysa anneniz vefat edince dava açabilirsiniz mal satıldığı için kazanmanız zor.Merhabalar arkadaşlar annem bir başkasıyla evli üvey babam var annemin tek çocuğuyum annemin birtane arsası var adam ben hak sahibi olmayayım diye arsayı satmış kuzenime dava açabilir miyim annemin annesinden kalan mal adamla evliyken almadı bu malı ne yapabilirim bana akıl verin
anneniz yaşıyor, tarla sizin değil annenizin once bunu kabul edin.Annem adama tövbe haşa tapiyor sanki sözünden çıkmıyor adamın 3 çocuğu var adam onlara yediricek tarlami
Kadin ne dedi?Anneniz zaten anne değilmiş ki, çocukken bile hayrını görmemişsiniz. Annenize yazıklar olsun, üvey babanın da burnundan fitil fitil gelsin o arsa.
Çok az konuya bu kadar öfkelenmişimdir.
Ama inanın kimsenin ahi kimsede kalmıyor.
Biz eski kiralık evden çıkarken açgözlü ev sahibi, kapıları çizip, yerdeki parkeleri söküp, duvarlara kömür sürüp bilirkişi getirmişti eve, üstelik ev boyasız olduğu halde boyalıydı demiş.
Bunlar yaşlı karı koca sözleşmeyi yeterince önemsememistim, bunlardan ne zarar gelir ki diye.
Her neyse adamın damadı avukat bir şekilde dava açıp kazandılar.
Normalde paraya kıymet vermem ama o parayı vermek çok zoruma gitmişti. İşin içinde iftira, haksızlık, entrika ne ararsanız vardı.
Parayı aldıktan iki gün sonra adam düşmüş belini kırmış. 1 aya yakın hastanede yattı. Karısına "geçmiş olsun, para kötü yere gitmiş" yazdım.
Umarım sizin de ahınız bu dünyada çıkar.
İinii ferah tutun. Kotulerden daha Büyük Allah var.
Cevap yazmadıKadin ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?