Bende öyle biliyorum ama eşim inat ediyor başkasının üzerine olabilir diye anlatamıyorum
Taşıt kredisi değilde
Bireysel ihtiyaç kredisi filan mı çek diyecek acaba
Bu kadar çakal insan o kadarı biçmiştir bence kılıfına göre
Erdim ben şu kk daBireysel ihtiyaç kredisini en fazla 36 ay vade ile belli bir sınır içinde kullanabilir.
Alacakları araca bağlı biraz da.
Taşıt kredinde daha uzun vade kullanılabiliyor.
Ama ucuz birşey alınacaksa dediğin gibi olabilir.
Ne yapacağıma karar veremediğim ve iyi niyet mi yoksa fesatlık mı düşüneyim diye karar veremediğimden sizlere sorayım dedim.Erdim ben şu kk da
Tüketici kredisi çekeceğiz demiş
Yeter ki annesinin adına olsun, her yol mübah..
Peki yorumlar ve elindeki veriler doğrultusunda çıkarıdığın sonuç nedir ?Ne yapacağıma karar veremediğim ve iyi niyet mi yoksa fesatlık mı düşüneyim diye karar veremediğimden sizlere sorayım dedim.
Evet bende öyle düşünüyorum. Şimdilik sadece konusu geçti. Ama iş ciddiye geldiğinde herşeyi göze alıp kesinlikle karşı çıkacağım.şu erkeklerin hareketlerinden bıktım usandım kendim yaşıyormus gibi sinirim tepeme çıktı.
ben yerinde olsam çekmezdim. kavgaysa kavga huzursuzluksa huzursuzluk olsun ama kimse de seni enayi yerine koymasın..
Erdim ben şu kk da
Tüketici kredisi çekeceğiz demiş
Yeter ki annesinin adına olsun, her yol mübah..
benim saf olduğum gerçeği :)Peki yorumlar ve elindeki veriler doğrultusunda çıkarıdığın sonuç nedir ?
ben sizi çok iyi niyetli gördüm ama at gözlüklerinizi çıkarıp olaya birazda objektif bakın derim.Merhaba hanımlar, fikir almak istediğim bir konu var. Hemen paylaşayım.
Eşiniz sizden halihazırda 1 krediniz varken mal mülk sahibi olabilmeniz için ikinci bir kredi çekmenizi istese ne tepki verirdiniz?
Örnek vereyim, bankaya zaten borcunuz varken tekrar kredi alıp 0 km bir araç almak istiyor. Siz ne dersiniz?
Bir de alınan ev araba vs gibi malların tapularının kendi annesinin üzerine olmasını istiyor yaştan dolayı vergi vs daha az ödemek için.
Prosedürü bilmiyorum. Teknik bilgiye ihtiyacım yok ama hem borcun benim üzerime olup hem malın başkası üzerine olma fikri canımı çok fena sıktı.
Nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Borç olmadan mal mülk tabii ki olmaz ama borç varken de bir daha borçlanmak gözümü korkutuyor.
Fikirlerinizi paylaşın lütfen benimle..
Merhaba hanımlar, fikir almak istediğim bir konu var. Hemen paylaşayım.
Eşiniz sizden halihazırda 1 krediniz varken mal mülk sahibi olabilmeniz için ikinci bir kredi çekmenizi istese ne tepki verirdiniz?
Örnek vereyim, bankaya zaten borcunuz varken tekrar kredi alıp 0 km bir araç almak istiyor. Siz ne dersiniz?
Bir de alınan ev araba vs gibi malların tapularının kendi annesinin üzerine olmasını istiyor yaştan dolayı vergi vs daha az ödemek için.
Prosedürü bilmiyorum. Teknik bilgiye ihtiyacım yok ama hem borcun benim üzerime olup hem malın başkası üzerine olma fikri canımı çok fena sıktı.
Borç olmadan mal mülk tabii ki olmaz ama borç varken de bir daha borçlanmak gözümü korkutuyor.
Sen hala iyi niyet mi kötü niyet mi diyorsun herşey ortada herkez yazmış zatenNe yapacağıma karar veremediğim ve iyi niyet mi yoksa fesatlık mı düşüneyim diye karar veremediğimden sizlere sorayım dedim.
Hayır aslında çok sakin değilim ama içimde biriktirip biriktirip patlıyorumŞoktayım.
Konu sahibi başka konuda aylık geliriniz 3000 olduğunu yazmışşsın. 800 kira, 550 diğer kredi.
Nerden çıktı bu araba alma isteği. Eşin kaç yaşında.
Ayranı yok içmeye vakası olduğu yetmiyormuş gibi
birde mal kaçırma planları yapıyor.
Sakın taviz verme. Sana verdiği cevaba ben buradan sinir oldum.
Sen nasıl tepkisiz kalabiliyorsun.
Hıııı demek öyle, öğrendiğim iyi oldu *
Çok mu çok sakinsinnn anlamadım seniii :)
Tek bunu çıkardıysan kusura bakma ama öylesinbenim saf olduğum gerçeği :)
Merhaba hanımlar, fikir almak istediğim bir konu var. Hemen paylaşayım.
Zaten paşamız ölçmüş biçmişBir çok mantık ve teknik hata var.
Mesela araç alacaksınız alacağınız krediyi taşıt kredisi olarak aldığınızdan taşıt, kredi çeken üstüne olmak zorunda.
Yaşlıya vergi indirimi falan yok, özürlü oranı belli bir rakkamın üerinde olanda ötv indirimi var.
Madem mal sahibi olmak isyiorsunuz ve bunu borçlanarak yapacaksınız neden 0 km, 2. el alın
Otomobil artık olmazsa olmaz bişeyken, evde kirada oturmak daha büyük bi yanlış.
Aylık gelirinizi toplayın. Giderleri düşün kalan rakam kadar takside girin.
ŞU Bİ GERÇEK Kİ, BEN BU DURUMU HİÇ BEĞENMEDİM. KARIKOCA İSTERSE 1 TRİLYON BORCA GİRSİN. AMA ANEMIN ÜZERİNE OLSUN. YOK 0 KM OLSUN PEK BEĞENMEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?