Mal, mülk..

Bir de şöyle bir durum hvar esinizin başka kardeşi varsa yarın obur gun kayinvalideye birşey olduğunda o araba üzerinde o kardeşler de hak iddia edebilirler. Ki kayinvalidenizin yasli olduğunu siz de söyleyiniz.

bilmediğim, merak etmediğim için soruyorum: araç ya da ev kredisi şeklinde değil de normal tüketici ihtiyaç vs. kredisi çekse ve arkasından ev alsa annenin üzerine yapılamaz mı?
Sonuçta tüketici kredisi çekebilir ama konut ve taşıt kredisi kimin üzerine çekilirse tapu yada ruhsat onun üzerine olur haa borç biter satışı annenin üzerine yapabilir borç bitmeden borç kimin üzerineyse tapu o kişinin üzerinde kalır Y yasmn_

ne akıllı kocaymış o!!!

Zaten bu sebepten konu sahibinin eşi herşeyi tasarlamış
Tüketici kredisi çekeceğiz demiş..
Taşıt kredisi olsa, karısının üstüne olmak zorundaydı araba

Krediyi kim çekerse onun üzerine oluyor otamatikmen ev.Arabada da aynıdır bence.

Zaten bu sebepten konu sahibinin eşi herşeyi tasarlamış
Tüketici kredisi çekeceğiz demiş..
Taşıt kredisi olsa, karısının üstüne olmak zorundaydı araba
Tüketici mi cekecekmis. O zaman başkası üzerine alır dediğiniz gibi.

Eşin çok akıllı canım sakın ihtiyaç falan çekme çok istiyorsa kendisi çeksin

Ne zaman konuşacaksın
Ben olsam çatlardım bu akşam konuşurdum hemen
Konuşursan bize de yaz
Kesin suç bastıracak

Ne zaman konuşacaksın
Ben olsam çatlardım bu akşam konuşurdum hemen
Konuşursan bize de yaz
Kesin suç bastıracak
Konu tekrar açılmadan konuşmayı düşünmüyorum. Kendisi tekrar dile getirsin o zaman söyleyeceğim düşündüklerimi kesin ve net bir dille.

annesine birşey olduğunda parasını siz ödediğinizi ispat etseniz dahi kardeşleri(teyze/dayı) eşinizin kardeşleri hak isteyebilir ve alabilirler
kesinlikle sıcak bakmayın neyse vergisi öderiz deyin
birde boşanırsanız zırnık alamazsınız

ev almak için olsa düşünülür ama araba için borcun içinde borç açmak saçmalık ultra lüks sorumsuzluk ayağını yorgan dışına taşuırma olarak geliyor bana ki araba 1 gün dahi kullansanız para değer kaybeden birşey

Konu tekrar açılmadan konuşmayı düşünmüyorum. Kendisi tekrar dile getirsin o zaman söyleyeceğim düşündüklerimi kesin ve net bir dille.
Çok sabırlısın
Ben konuşmasam uyuyamam
Herhangi bir durum netleşmezse huyum öyle yatamam

Yanlış hatırlıyo olabilirim
Eşinle aranızda kültür farkı vardı yani aile yapılarınız çok farklıydı sanırım ?
Sanki öyle bi konuşma geçmişti başka bi konuda

komşum kızı kredi çekti ev aldı
babası kız evlenirse kocasına kalır diye ortalığı kaldırdı ev annesinin üstüne oldu (bankacı tanıdık soktular araya nasıl yaptılar bilmiyorum ama yaptılar, kız krediyi çekti annesinin üstüne ev)
evin borcunun bitmesine daha 4 yıl var

ben kv üzerine yapmayacağım gibi bu anlattığınızı da yapmazdım

ben kv üzerine yapmayacağım gibi bu anlattığınızı da yapmazdım

Siz kv ile yaşıyordunuz acaba eşinizin kv ile birlikte ödemek yada azda olsa ondan borç alma bunun karşılığında da kvnin üstüne yapma planı olabilir mi ?

Şuan aklıma gelen enkuvvetli ihtimal bu

annesinin tek evladı eşinizmi eğer öyleyse annesinin üstüne almasında problem yok.Sonuçta allah korusun birşey olsa yine size kalacak..Ama borç varken 0 araba almak hiç mantıklı değil.Bana kalırsa borç yokken bile 0 araba almak mantıklı değilde neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…