Şimdi buna rest çekse adam geri adım atsa bileKesinlikle.
Benim için üstü kapatılıp unutulacak bir mevzu asla değil.
Bir konuyu onaylayacak olsam bile üzerinden 50 defa geçmem için yeterli bir güvensizlik sebebi.
Kesinlikle.
Benim için üstü kapatılıp unutulacak bir mevzu asla değil.
Bir konuyu onaylayacak olsam bile üzerinden 50 defa geçmem için yeterli bir güvensizlik sebebi.
valla arada bir tepem çok atıyor acaba diyorum borcu ödetip mal sahibi olup dehleyecek mi nedirAllah göstermesin yarın bir gün ayrılık olsa başkasının üzerinde olan o mallarla ilgili hak iddia edemezsiniz. eşiniz böyle bir şey düşünmemiştir umarım.
Ben borçtan çok korkarım kesinlikle yapmam ancak bu tarz bi konuşmada borca girilmesi teklif edilen taraf olmak beni hem hayal kırıklığına hem şoka uğrattıEv vergisini bilmiyorum ama araba vergisinde arabanın yaşı ve motor hacmi önemli.
Eşiniz sizi kekliyor gibi geldi bana.
Şahsen babana bile güvenme bile demişler bu devirde.
Hem kredi borcunuz varken bir daha kredi çekmek falza özgüvenli bir davranış.
Kız gaza getirme akşam adamı boşıycam :)Şimdi buna rest çekse adam geri adım atsa bile
Bunu düşünmesi, teklif etmesi, yutturabilirse üstüne konacak olmalarını asla unutamam
Evlenmeye karar verirsem adama tutup seninle tanıştıracağım shap.
Tilki gibisin kız
Aynı hassasiyeti bana da gösterir misin gız?
ben olsam asla rıza göstermem. şüphe uyandıracak bir durum doğrusu. ayrıca 0 km araca da binmeyiversin.daha ucuza ikinci el araba alsın binsin, önce borcunu ödesin beyefendi.valla arada bir tepem çok atıyor acaba diyorum borcu ödetip mal sahibi olup dehleyecek mi nedir
Zaten öyle oluyor. Araba sizin üzerinizde ve rehinli oluyor borç bitene kadar. Evde de aynı şekilde ipotekli biçimde krediyi çekenin üzerine oluyorKendisinin de ödediği bir borcu var çekemiyor. Ama borç benim üzerime olacaksa mal da benim üzerime olmalı diye düşünüyorum
Ben borçtan çok korkarım kesinlikle yapmam ancak bu tarz bi konuşmada borca girilmesi teklif edilen taraf olmak beni hem hayal kırıklığına hem şoka uğrattı
hayır de yarının ne getirecegi bilinmezMerhaba hanımlar, fikir almak istediğim bir konu var. Hemen paylaşayım.
Eşiniz sizden halihazırda 1 krediniz varken mal mülk sahibi olabilmeniz için ikinci bir kredi çekmenizi istese ne tepki verirdiniz?
Örnek vereyim, bankaya zaten borcunuz varken tekrar kredi alıp 0 km bir araç almak istiyor. Siz ne dersiniz?
Bir de alınan ev araba vs gibi malların tapularının kendi annesinin üzerine olmasını istiyor yaştan dolayı vergi vs daha az ödemek için.
Prosedürü bilmiyorum. Teknik bilgiye ihtiyacım yok ama hem borcun benim üzerime olup hem malın başkası üzerine olma fikri canımı çok fena sıktı.
Nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Borç olmadan mal mülk tabii ki olmaz ama borç varken de bir daha borçlanmak gözümü korkutuyor.
Fikirlerinizi paylaşın lütfen benimle..
Gaz maz değil cidden ben böyle düşünürdümKız gaza getirme akşam adamı boşıycam :)
ahahaha :) ben böyle değildim
düşündürenler utansınnnnn
Enişte korkup kaçarsa sorumluluk kabul etmem ama
Emekliye böyle bir hak var ama 1 evi olana. 2. Evden vergi alınıyor arabada öyle dir herhaledd lüks sonuçta. Eğer kendi evleri yok üstlerine.Eşimle aramda bir sorun yok güveniyorsam aileye de tabi yaparım. Iki kredi odeyecek param varsa yine yaparım. Yoksa araba zor iş bir kredisi yokki. Kendi başına masrafMerhaba hanımlar, fikir almak istediğim bir konu var. Hemen paylaşayım.
Eşiniz sizden halihazırda 1 krediniz varken mal mülk sahibi olabilmeniz için ikinci bir kredi çekmenizi istese ne tepki verirdiniz?
Örnek vereyim, bankaya zaten borcunuz varken tekrar kredi alıp 0 km bir araç almak istiyor. Siz ne dersiniz?
Bir de alınan ev araba vs gibi malların tapularının kendi annesinin üzerine olmasını istiyor yaştan dolayı vergi vs daha az ödemek için.
Prosedürü bilmiyorum. Teknik bilgiye ihtiyacım yok ama hem borcun benim üzerime olup hem malın başkası üzerine olma fikri canımı çok fena sıktı.
Nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Borç olmadan mal mülk tabii ki olmaz ama borç varken de bir daha borçlanmak gözümü korkutuyor.
Fikirlerinizi paylaşın lütfen benimle..
Kız o da tilki.
İki cambaz bir ipte oynamaz.
Ama sana güveniyorum.
bilmediğim, merak etmediğim için soruyorum: araç ya da ev kredisi şeklinde değil de normal tüketici ihtiyaç vs. kredisi çekse ve arkasından ev alsa annenin üzerine yapılamaz mı?İşim gereği bildiğim için söylüyorum krediyi kimin üzerine çekerseniz mal onun üzerine olur hatta şuanda konut kredilerinde tektaraflı imzayla olmuyor bu işler ipotek evraklarına kesinlikle eşinin de imzaları isteniyor haaa borç bitince annemin üzerine satış yap derse onu bilemem içiniz rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?