walla bende damlı köyünü aluçluyu sizden duydum ben merkezde oturyom ya malatyalı oldğum için utandım hea hemen belediyeden tanıtım kitabı alıcam bakayım malatyanın ilçelerine rezillik bişey bilmiyom
selam kızlar nasılsınız neler yapıyonuz yazıp kayboluyorum bizim net sorunlu gidip geliyo kızlar ben ölümü arar oldum benim kızı istiyolar kızda aynen ben okusun istiyorum daha yeni 18 oldu ne yapayım bi deyin hele
vallaha bende ilk kez duyuyorum damlı köyünü..hangi ilçeye bağlıki bu diye soracaktımki buldum nette doğanyola bağlıymış..ben yazıhanlıyım pek köyleri filan bilmem...
selam kızlar nasılsınız neler yapıyonuz yazıp kayboluyorum bizim net sorunlu gidip geliyo kızlar ben ölümü arar oldum benim kızı istiyolar kızda aynen ben okusun istiyorum daha yeni 18 oldu ne yapayım bi deyin hele
kızlar bakıyorum son günlerde iyi ilerliyorsunuz. ilçelerin resimlerini yüklesenize. sonra meşhur yemeklerinizin tariflerini ve resimlerini ekleyin. ben yemek yapmayı malatyada öğrendim. okul yaşantısından yemek yapmayı öğrenememiştim. şimdi bayağı yörenizin yemeklerini beceriyorum. hem bizde sizin tariflerinizden faydalanalım. eşimde mutlu olsun. memleket aşı yesin di mi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?