Malatya///44

yaa yine noldu hepiniz yok oldunuz bende şimdi çıkıcam bi ağız tadıyla sohbet edemicemmi ben yaaa.

ayy senin bu yazdıgını şimdi farkettim bende öbür yazına cevap verdim canım sagolasın iyiim ablamla kk keşfettik her ilden arkadaş vala süper

ayy canım ben burdayım başka bölüme gecmiştim sende cabuk ayrılıyon ayoll:1hug:
kız ben işyerinden girebiliyorum patron geliyo kapatmak zorunda kalıyorum,işten çıkıyom yine aynı anlamışkır ondan yani yoksa bende inat eder beklerim elbet birini yakalarım...bu arada herkese hayırlı cumalar diliyorum.

olsun bacım sen yine napan neder yazarsın yaa bizde yazarız sana biz evdeyiz işi boşlama zaten krız var vala işsiz kalırsın haaa hadi kolay gelsinkaydirigubbakcemile3

sağolasın sehernaz sen malatyanın neresindendin sormuşmuydum

kız çok unutkan olmuşum arada kocam arayıp kendini hatırlatmasa onuda unutucam...töbee....

zeko sen nerdensin malatyanın? bu arada herkese slm hayırlı cumalar muck

ya arkadaşlar ben damlı köyünden anlamam hiç gitmedim ki ne bilim kazası falan nere...ben aluçluyum karahüseyin köyü...bildin mi...yav tanıdık yer söyleyesiniz diye bekliyom ama nafile ya ne kopuğuz memleketten dimi...mesela biz 4 kızız 3 evli var hepsi malatyaya gelin gitti...biri izolu biri derezaratolu eşim aynı aluçlu...sizdende bunlardan biri gelir diye bekliyom ama...valla damlı köyünü senden duydum...kız sakın vurmayın yüzüme yüzüme bak küserim...

walla bende damlı köyünü aluçluyu sizden duydum ben merkezde oturyom ya malatyalı oldğum için utandım hea hemen belediyeden tanıtım kitabı alıcam bakayım malatyanın ilçelerine rezillik bişey bilmiyom

bitanem bende isimle bilyorum bisefer gittim pötürgeye baglı annem senın saydıgın köyleri bilyo zaten annemde cok olmuş geleli biz burda dogduk büyüdük annem 73 yaşında amcam lar teyzemler hepsi köydler malatyada akrabalarımız var peki kız sen istanbulun neresindensın yaa akraba cıkmayalım

slm hanımlar nasılsınız damlı köyünü duymadık dediniz internetten girin köyümüzün resimleri var görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…