ayy canım benimm inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin, haklısın insan uykusu gelsin midesi bulansın istiyor
bizde 2 kız kardeşiz güzel oluyor 2 bacı olmak
kocaman olmuş gerçektende maşallahRabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
ben bu ara az yoğunum canım ondan pek yazamıyorum
bende geçen mayıs ayında kürtaj oldum canım 8 haftalıkken ama 8 haftada değildi tabi bebek oluşmadığı için kürtaj oldum , doktorun kim bu arada:26:
ayy hadi güzel haberler verirsin inşallah bize pofuduğumm
günaydın canım hamd olsun ama gece yatağa girdim mide bulantı başladı 2 ye yakın uyumuşum milletin sabah bulanır benim ki gece oldu uykususum o yüzdengünaydın kızlar,
nasılsınz?
yusram sen niye hala ateş ölçüyorsun kız?
günaydın canım hamd olsun ama gece yatağa girdim mide bulantı başladı 2 ye yakın uyumuşum milletin sabah bulanır benim ki gece oldu uykususum o yüzden
sen nasılsın kuzu
cano sosyalime veri hazırlıyorum unutmazsam ölçmeye çalışıyorum
iyiyim canım bende. desene bulantılar başladı. Allah yardımcın olsun. senin yavru şimdiden geceyi gündüze çevirdi desene
anladım canım bende diyorum alışkanlık mı oldu bu kızda niye ölçüyo
sosyalim veri olsun dedi bende bi süre ölçeyim dedim
senin kuzunda gelsin inşallahhhh miden bulansın azıcık göbüşün şişsinnnnnnnnnn
inşallah canım razıyım mide bulantılarına
bazen umutlanıyorum bazen çekıyorum elimi eteğimi bu işten boşuna çırpınıyomuşum gibi gelıyo
bekleyelım bakalım Rabbim ne ile imtihan edecek
kuzum benim umudunu kaybetme olacak allah'ın izni ile zaten eşin ameliyatı yeni sayyılır 3 ayda sonuç verirmiş yeni tahlili ne zaman yaptıracaksınız aşılama düşünüyormusunuz kuzum
inşallah canım bakalım haktan hayırlısı sen nasılsın canımmmmmmayy canım benimm inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin, haklısın insan uykusu gelsin midesi bulansın istiyor
bizde 2 kız kardeşiz güzel oluyor 2 bacı olmak
kocaman olmuş gerçektende maşallahRabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
ben bu ara az yoğunum canım ondan pek yazamıyorum
bende geçen mayıs ayında kürtaj oldum canım 8 haftalıkken ama 8 haftada değildi tabi bebek oluşmadığı için kürtaj oldum , doktorun kim bu arada:26:
ayy hadi güzel haberler verirsin inşallah bize pofuduğumm
inşallah canım razıyım mide bulantılarına
bazen umutlanıyorum bazen çekıyorum elimi eteğimi bu işten boşuna çırpınıyomuşum gibi gelıyo
bekleyelım bakalım Rabbim ne ile imtihan edecek
günaydın canım hamd olsun ama gece yatağa girdim mide bulantı başladı 2 ye yakın uyumuşum milletin sabah bulanır benim ki gece oldu uykususum o yüzden
sen nasılsın kuzu
ay canım amin amin amin inşallah en kısa zamanda Rabbim mucizesini göndersin inşallah yürekten diliyorum bunu sizlere tim isteyenlere hayirlisi ile naip etsin
canım ben ilk hamileliğimde malatyada değildim o yüzden doktorum yok.. ama artık malatyada takip ettiricem.. ben de kan pıhtılaşması çıktı canım.. bir daha hamile kalırsam iğne kullanacakmışım.. ama bir iki doktorla daha görüşmek istiyorum.. hiç güvenmiyorum doktorlara.. senin doktorun kim?..
günaydın kızlar,
nasılsınz?
sen nasılsın kuzu
amin canım inşallah
bendede pıhtılaşma sorunu var canım iğne kullanacağım henüz doktor bulmuş değilim kendime araştırıyorum hamile kalırsam kime gideceğim onuda bilmiyorum
iyiyiz kuzu sen nasılsın
ooo senin ki burdayım diyor haa :)) tuzlu kraker falan ye kuzu iyi geliyormuş
ateş ölçmeyi bırakabilirsin yusram yeter bu kadar tşk ederim
pofüduğum sen ne yapıyprsun nasılsın
iyiyim çok şükür canım misafirlerle uğraşıyorum arada buraya kaçıyorum işte canım
canım nasılsınbende aynı şekildeyim canım amannn diyorum elimi eteğimi çekiyorum ama kafamdan bir türlü atamıyorum yaaaa bazen kızıyorum kendime kafamın içini boşaltmak elimde olsa onu bile yapacağım yaniiiiiiii hakkımızda hayırlısı canım inşallah yaza kadar hamile kalırsında aşılamaya gerek kalmaz bende ilk aşılamada hamile kalırım inşallah normal yolla olacağı yok çünkü
amin canım inşallah
bendede pıhtılaşma sorunu var canım iğne kullanacağım henüz doktor bulmuş değilim kendime araştırıyorum hamile kalırsam kime gideceğim onuda bilmiyorum
iyiyiz kuzu sen nasılsın
sıcacık güneşli miss bir antalyadan selam olsun kızlarrr
ooo senin ki burdayım diyor haa :)) tuzlu kraker falan ye kuzu iyi geliyormuş
ateş ölçmeyi bırakabilirsin yusram yeter bu kadar tşk ederim
pofüduğum sen ne yapıyprsun nasılsın
iyiyim çok şükür canım misafirlerle uğraşıyorum arada buraya kaçıyorum işte canım
sıcacık güneşli miss bir antalyadan selam olsun kızlarrr
amin canım inşallah
tşk ederim canım malatyada sıcak tabii orası kadar değildir
amin canım inşallah
iyiyiz kuzu sen nasılsın QUOTE]
iyiym canım uğraşıyorum malum okul açıldı
canım nasılsınbende aynı şekildeyim canım amannn diyorum elimi eteğimi çekiyorum ama kafamdan bir türlü atamıyorum yaaaa bazen kızıyorum kendime kafamın içini boşaltmak elimde olsa onu bile yapacağım yaniiiiiiii hakkımızda hayırlısı canım inşallah yaza kadar hamile kalırsında aşılamaya gerek kalmaz bende ilk aşılamada hamile kalırım inşallah normal yolla olacağı yok çünkü
inşallah canım ya umudum yok ama. inşallah canım güzel haberler alırz senden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?