Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

canım ben ilk hamileliğimde malatyada değildim o yüzden doktorum yok.. ama artık malatyada takip ettiricem.. ben de kan pıhtılaşması çıktı canım.. bir daha hamile kalırsam iğne kullanacakmışım.. ama bir iki doktorla daha görüşmek istiyorum.. hiç güvenmiyorum doktorlara.. senin doktorun kim?..

iyiyim canım bende. desene bulantılar başladı. Allah yardımcın olsun. senin yavru şimdiden geceyi gündüze çevirdi desene

anladım canım bende diyorum alışkanlık mı oldu bu kızda niye ölçüyo

iyiyim canım bende. desene bulantılar başladı. Allah yardımcın olsun. senin yavru şimdiden geceyi gündüze çevirdi desene

anladım canım bende diyorum alışkanlık mı oldu bu kızda niye ölçüyo

sosyalim veri olsun dedi bende bi süre ölçeyim dedim
senin kuzunda gelsin inşallahhhh miden bulansın azıcık göbüşün şişsinnnnnnnnnn

sosyalim veri olsun dedi bende bi süre ölçeyim dedim
senin kuzunda gelsin inşallahhhh miden bulansın azıcık göbüşün şişsinnnnnnnnnn

inşallah canım razıyım mide bulantılarına

bazen umutlanıyorum bazen çekıyorum elimi eteğimi bu işten boşuna çırpınıyomuşum gibi gelıyo

bekleyelım bakalım Rabbim ne ile imtihan edecek

bazen umutlanıyorum bazen çekıyorum elimi eteğimi bu işten boşuna çırpınıyomuşum gibi gelıyo

kuzum benim umudunu kaybetme olacak allah'ın izni ile zaten eşin ameliyatı yeni sayyılır 3 ayda sonuç verirmiş yeni tahlili ne zaman yaptıracaksınız aşılama düşünüyormusunuz kuzum

kuzum benim umudunu kaybetme olacak allah'ın izni ile zaten eşin ameliyatı yeni sayyılır 3 ayda sonuç verirmiş yeni tahlili ne zaman yaptıracaksınız aşılama düşünüyormusunuz kuzum

ne bileyim canım ya ben yanımda bi minik nedense hayal edemıyorum öyle uzak gelıyo kı..

canım bu ayın sonunda vermemız gerek biz mart başı gibi gelırz malatya ya geldiğimiz zaman vereceğiz testi.
evt canım düşünüyorum aşılamayı da mecbur gidip gelınecek diye temmuzu beklıyorum. okul var diye

temmuz olunca da 1,5 yıl oluyo

inşallah canım bakalım haktan hayırlısı sen nasılsın canımmmmmm

canım nasılsınbende aynı şekildeyim canım amannn diyorum elimi eteğimi çekiyorum ama kafamdan bir türlü atamıyorum yaaaabazen kızıyorum kendime kafamın içini boşaltmak elimde olsa onu bile yapacağım yaniiiiiiiihakkımızda hayırlısı canım inşallah yaza kadar hamile kalırsında aşılamaya gerek kalmaz bende ilk aşılamada hamile kalırım inşallah normal yolla olacağı yok çünkü

ay kıyamam sana canım ama olsun kız bebişin sağlıklı olsunda seninde miden bulansınay ne heyecanlı kız darısı da bizlere inşallahhhhhh

ay canım amin amin amin inşallah en kısa zamanda Rabbim mucizesini göndersin inşallah yürekten diliyorum bunu sizlere tim isteyenlere hayirlisi ile naip etsin

amin canım inşallah

bendede pıhtılaşma sorunu var canım iğne kullanacağım henüz doktor bulmuş değilim kendime araştırıyorum hamile kalırsam kime gideceğim onuda bilmiyorum

günaydın kızlar,

nasılsınz?

iyiyiz kuzu sen nasılsın

ooo senin ki burdayım diyor haa :)) tuzlu kraker falan ye kuzu iyi geliyormuş

ateş ölçmeyi bırakabilirsin yusram yeter bu kadar tşk ederim

pofüduğum sen ne yapıyprsun nasılsın

iyiyim çok şükür canım misafirlerle uğraşıyorum arada buraya kaçıyorum işte canım

iyiyim çok şükür canım misafirlerle uğraşıyorum arada buraya kaçıyorum işte canım

sıcacık güneşli miss bir antalyadan selam olsun kızlarrr

amin canım inşallah

bendede pıhtılaşma sorunu var canım iğne kullanacağım henüz doktor bulmuş değilim kendime araştırıyorum hamile kalırsam kime gideceğim onuda bilmiyorum

canım senin bebek kaybın var mı?.. bir de nerede yaptırdın pıhtılaşma testlerini?.. benim ilk gittiğim doktor yapmıycaz test dedi, ilk düşükte yapılmaz dedi.. sonra başka bir doktora gittim ben talep etmeden kendi dedi pıhtılaşmana bakalım diye.. protein c ve protein s testleri yapıldı ve protein c düşük çıktı.. hala araştırıyorum bakalım.. iyi bir doktor bulursan bana da söyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…