Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

kızlar merhabalar.. beni de aranıza alır mısınız?.. malatyalıyım ben de.. hiç bebişim yok.. bir ay kadar önce 9 aylık bebişimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.. şimdi korunma süremdeyim, çalışma yok yani..

hoşgeldın canım

öncelikle geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatlı hamilelik verir inşallah.

canım kendinden bahseder mısın?

kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin?

hoşgeldin canım rabbim birdaha yaşatmasın inşallahne kadar süre korunacaksınız canım:26:

canım hoş geldin
Rabbim yardımcın olsun bu gördüğün son acı olsun umarım korunma süren bitince sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın
malatya da mı yaşıyorsun
günaydın canım nasılsın ateş aynı gidiyor
inşallah canım ama benim ateş birden düşüyor kızzzzzzhayırlısı olsun kuzu ne diyeyim sen nasılsın anacım bulantın filan varmııııı

pofuduğum bekleyip görelim ama inşallahhhhh güzel haberler yazarsın buraya bitanem

uyku belirtileri başlamış demek ki ne güzel, ben de iyiyim ama yoğunum be kuzu

canım bende dün eşime uykum gelmiyo hamşle olanlar gözünü açamıyormuş öğlen uykum var dedim iyi dün üzlüyodun dedi insan bi psikobat oluyor hani ondan iyi haber olsunda bazen uyku bulantı bile olsun diyebiliyorsun
Rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda her namazda duamdasınız

canlarım gittim bugün doktora fıstık kızımı gördük kızım diyorum kız dedi doktor ne demişler bir kızın daha iyisi iki kızmış :))))kızıma bacı olacak en azından rabbim sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmemi nasip etsin bi kız bi oğluş olsa iyiydi ama rabbim böyle nasip etmiş kızlarıma uzun ömür versin yeter sağlık olsun yeter ki yusra teyzesi 320 gr olmuş koca kız olmuş artık değil mi :)))))))) sosyalcim napıyorsun nerelerdesin ya ben mi denk gelmiyorrum iyisin umarım canımmmmmm

Bu arada yusracım uyumuyorsun diye hiç sıkıntı yapma ben kızımda 9 ay boyunca hiç uyumadım düşün gece 3 e 4 e kadar oturuyordum ki 9 a kadar yatayım yoksa 5-6 gibi uyanıyordum gündüz de hiç uyuyamadım şimdi ki kızım da ise bıraksalar hiç kalkmam ama berra ela izin vermiyor tabi sürekli uyukluyorum o farketmiyor yani uyuyamayabilirsin canım hormonlardan dolayı anlıcan...senn minikte mi hiç uyumayacak acaba ...Aman bacım inşallah uyuyan ve yemeğini yiyen bi çocuk olur yoksa benm gibi çıldırırsın :44: ...

rabbim bir daha yaşatmasın geçmiş olsun Yaradan yine nasip eder inşallah 9 aylık mı 9 haftalık mı canım benmde 9 lık bebeğimin kalbi durmuştu eğer ki 9 haftalıksa çok da uzun korunma derim canım ben 1 ay sonra hamile kalmıştım bi sıkıntı olmamıştı doktorum öyle önermişti yani geçmiş olsun tekrar hoşgeldin

hoşbulduk canım.. 9 haftalıktı bebeğim yanlışlıkla 9 aylık yazmışım.. canım ben kürtaj oldum o yüzden doktor 3 ay korun dedi.. senin kürtaj mıydı düşük mü?.. bir de neden durmuş bebişinin kalbi araştırdın mı?.. şimdi bir önlem alıyor musun?.. allah inşallah bu bebişini sağsalim kucağına almayı nasip etsin..

oyyyyyy prensesine baı mı geliyor sağlıkla eksiz noksansız kucağına al inşallahhhh kuzum benim Rabbim hayırlı bir evlat oolasını nasip etsin
canım belirti arıyorum hani onun iyi olduğunu bileyim yeter ki diye hayırlısı herşeyin
sosyalimde buralarda da işleri yoğun çok giremiyor bu aralar
minik prenseslere iyi bak darısı başıma

kızlar hayırlı akşamlar kimsecikler kalmamışşşşşşeşimi bugün araştırmadan aramışlar 17 şubat saat 14.00 e randevu vermişler sonunda çok şükür bakalım ne olacağız:18:

ayy canım benimm inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin, haklısın insan uykusu gelsin midesi bulansın istiyor

bizde 2 kız kardeşiz güzel oluyor 2 bacı olmak
kocaman olmuş gerçektende maşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
ben bu ara az yoğunum canım ondan pek yazamıyorum

bende geçen mayıs ayında kürtaj oldum canım 8 haftalıkken ama 8 haftada değildi tabi bebek oluşmadığı için kürtaj oldum , doktorun kim bu arada:26:

kızlar hayırlı akşamlar kimsecikler kalmamışşşşşşeşimi bugün araştırmadan aramışlar 17 şubat saat 14.00 e randevu vermişler sonunda çok şükür bakalım ne olacağız:18:

ayy hadi güzel haberler verirsin inşallah bize pofuduğumm

ay canım amin amin amin inşallah en kısa zamanda Rabbim mucizesini göndersin inşallah yürekten diliyorum bunu sizlere tim isteyenlere hayirlisi ile naip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…