Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

dun eyvah eyvah 3 e gittik idare ederdi
bugun kv ye gidecegiz bakalim nasil olacak
opuyorum hepinizi

tamam canım yazarım mutlaka hayırlısı artık gösterirse minik inşallah bekliyoruz bakalım bizde eşim artık gel öğrenmeyelim sürpriz olsun diyor ama ben çatlarım sorucam inşallah :)))))

dun eyvah eyvah 3 e gittik idare ederdi
bugun kv ye gidecegiz bakalim nasil olacak
opuyorum hepinizi

recep ivediği bekliyoruz sabırsılıkla bizde yusramm
evli mutlu test yapma aşamasına gelmişsin canım
pofuduğum sen neyapıyorsun
Cangül kız mı acaba bu minik utanıyor mu yoksa kız

canım bizde onu bekliyoruz bakalımsen nasılsın kuzubende iyi sayılırım canım kvlere hizmet et dur odaya geçtim ateşi girmek için size bakayım dedimya buara da benim kafama birşey takıldı kızlar benim akıntı olup bittikten sonra çatlamış yumurtam bu ay:26:akıntım da çok olmuştu bu zamana kadar yani ateş ölçme yönteminden önce hep akıntıya göre çalışıyorduk ama yanılmışız:26:yani boş akıntıya kürek çekmişizzzzzzz

akıntıya göre çalışmak şaşırtırmış canım, kimisi sonrasında çatlarmış kimisi öncesinde kız bizde 6 aydır deniyoruz ya ilk geçen ay doğru zamanda denedik ondan öncesinde yumurtlama günlerinde çalışma olmuyormuş bizde ben geç yumurtluyormuşum

canlarım iyi akşamlar nasılsınz?

kızlar ben bugün ateşi girdim 35.8 çıktı.

ben sabah ölçerken not almıyorum uykum kacınca geri dalamıyorum

sanırım dünü de yanlış girdim ikinci kez ölçünce dünkü değer çıkmıştı.

bi an da düşmüş oldu.

sosyalım sanırım hasta olacağım baksana ateşin iyi gittiği yok

yusram iyi bi doktor bulursan bana da söyle

benim doktor - levent bey- de gitmiş.

olursa Rabbim vermezse haziran temmuz da aşılama için araştırmaya gideyim diyorum pofuduğum sen memnun musun araştırmadan?

ben hiç gitmedim bu zamana kadar oraya.

başlarından savmıyorlar dimi ilgilenıyrlar

tamam canım yazarım mutlaka hayırlısı artık gösterirse minik inşallah bekliyoruz bakalım bizde eşim artık gel öğrenmeyelim sürpriz olsun diyor ama ben çatlarım sorucam inşallah :)))))
hayırlı haberlerini bekliyoruz
canım ben bunda pek eglenemedim ama olsun yinede değişiklik oldu recep ivediğe gideceğiz inşallah farklılık oluyor zaten spsyal aktivitemiz pek yok
bu arada kuzu aateş düşmüş bugün yumurtlayabilirsin çalış
nasılsın şeker bebişimiz nasıl bakalımkv ye söylemedin dimi canım daha:26:
iyiyiz herhalde bitanem gün sayıyorum sen nasılsın misafirlerin olunca özlüyoruz seni
canım aslında eşim bugün söyleyelim demişti ama onun işi çıktı gelemedi akşama kalmadım bende döndüm kaldı yani haftaya kalp atışından sonra söyleyecem inşallah
bugünde yeter artık neyi bekl,yonuz falan dedi bişey demedim gülümsedim
kuzum ateşin düşmesi iyiye işaret değil adet gelir gibi yaaaaa bundan sonra 9 ay gelmesin inşallahhhh
denizhana gidecem ama canım gözde kışlada tarık göksel gül varmış 2-3 kişi gidiyo çok memnunlar

kuzum ateşin düşmesi iyiye işaret değil adet gelir gibi yaaaaa bundan sonra 9 ay gelmesin inşallahhhh
denizhana gidecem ama canım gözde kışlada tarık göksel gül varmış 2-3 kişi gidiyo çok memnunlar

hayırlısı artık canım ya denizhanı ben de çok duydum ama ondan hem randevu almak zor hem de aşılaması pahalı diyorlar

tarık göksel e ben de gittim canım fena değildi memnun kaldım ben.

kızlar hasta oldum...

4 gün erken oldum hiç böyle olmazdı

erken adet olmak geçen ay ki yumurtlamayı değiştirir mi?

adet olduğumu eklemeye çalıştım ama olmuş mu sosyalım?

kızlar hasta oldum...4 gün erken oldum hiç böyle olmazdıerken adet olmak geçen ay ki yumurtlamayı değiştirir mi?adet olduğumu eklemeye çalıştım ama olmuş mu sosyalım?
canım taplona açmadım telden giriyorum adet olman yumurylamadan sonraki luteal faza göre bide her ay aynı zamanda yumurtlama olmazmış farklı günlerde yumurtlayabilirsınben bi 26. gün geçen ay 14. gün yumurtladim

Son düzenleme:

ay aynen canım yaaaaaa iyiki ateş ölçme varmış

kızlar hasta oldum...

canım hakkında hayırlısı olsun üzülmemeye çalış olur muaraştırma eskiden çok kötüydü ama şimdi çok iyi canım çünkü tüp bebek bölümü açıldı sadece bizim gibi olanlar geliyor yani bakan doktorda çok iyi yalnız şuan biraz yoğunlar laboratuvarları sisteme girmemiş ama bir kaç aya kadar düzene tam girerdenizhana bende gitmiştim ama ilaçlar hariç aşılama için 500 civarı istemişti hiç gerek yok canım bence hayırlısı olsun kuzu bende bugün baş ağrısı çektim benimkide 1 haftaya kadar gelir sanırım:18:

canım ayrıca stresten filan gecikebiliyor yada erken gelebiliyor adet bende de olur arad sırada adet döngün fazla değişmez canım değişsede ateş ölçme yöntemi var ona göre hareket edersin kuzu

Son düzenleme:

canım ben bugün ki ateşinde yüksek çıkar diye ummuştum o yüzden ateşin iyi gidiyor dedim canım, kanaman olduğu sürece mensen kısmını lıght yada medium girersen yeni döngün başlamış olur

gün aşırıyı bırakmıyorum zaten kuzum, bu arada kalp atışını görene kadar kimseye söylememekle iyi edersin ben hamile kalırsam askere gönderene kadar söylemeyeceğim

kızlar hasta oldum...

yok kuzu değiştirmez her ay farklı günlerde yumurtlarsın

ay aynen canım yaaaaaa iyiki ateş ölçme varmış

iyi ki varmış gerçekten, ne zaman yumurtladığımızı anlıyoruz en azından

sosyal canım güldürdün akşam akşam Allah da seni guldursun demek askere gidene kadar soylemeyecen bu arada sana erkek gelecen galiba askere gönderecen

sen tekrar ne zaman gideceksın canım araştırmaya?

düzene girene kadar yaz gelir canım ben de tam o aralar gitmeyi düşünüyorum

kızda olursa evlendirene kadar söylemem canım
günaydın canım nasılsın ateş aynı gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…