Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

evet canım sana yazdım ya hatta demek ki gözden kaçmış , 8 haftalıkken kürtaj oldum bebeğim hiç oluşmamış mı yoksa vardıda gelişmemiş mi o cahillikle sormadım bende faktör 5 heterozigot çıktı canım, araştırmada yaptırmıştım testlerimi proteinlere bakılmadıi sende bulursan bana söyle
sıcacık bugün hava yaz gibi
nasılsın tatlım

iyiyim kuzu sen nasılsın

kürtaj oldum bende araştırma da ...patoloji sonucunda bişey çıkmamıştı nasip değilmiş düşükten sonra bir kızım oldu şimdi 14 aylık ve yine hamiileyim nasip kısmet vardır yaradanın bir bildiği dedim hep

iyidir bebiş iyidir yusracım rabbim esirgesin onları teşekkür ederim bu arada iyi dileklerin için sıra sende inşallah çabuk geçer de zaman hayırlısıyla öğreniriz senn bebişinin cinsiyetini de :)))))

sosyalcim öenmli deil seni merak ettim denk gelmeyince kolaylık versin rabbim bu arada çalışıyormusunz kızlar hiç soramadım

sosyalcim öenmli deil seni merak ettim denk gelmeyince kolaylık versin rabbim bu arada çalışıyormusunz kızlar hiç soramadım

evet canım ben çalışıyorum ziraat mühendisiyim , sağol canım bu ara yoğunluğum var biraz ,bu arada resimdeki kızınsa çok tatlı maşallah

kuzum sen umudunu kaybette gönülden inanaıyorum ve istiyorum inşallah en yakın zamanda kuzuna kavuşacakmış hem hayal
Allah yaşatmayacağı şeyin hayalini kurdurmazmış hayal et bitanem çocuklarını hayal kuzum
hep dualarımdasınız isim isim
ay kıyamam sana canım ama olsun kız bebişin sağlıklı olsunda seninde miden bulansınay ne heyecanlı kız darısı da bizlere inşallahhhhhh
evet canım Rabbim hayırlı sağlıklı eksiksiz noksansız nasip etsin razıyım.
meleğim en kısa zamanda inşallah ama umudunuz kaybetmeryin evlimutluya da yazdım hayallerini eksik etmeyin
dualarım sizlerle bitanelerim
bitanem ölçeyim biraz daha kalp atışına kadar bakalım zaten 9 ay ölçersem liste ekrana sığamaz kuzum öpüyorum seni
iyidir bebiş iyidir yusracım rabbim esirgesin onları teşekkür ederim bu arada iyi dileklerin için sıra sende inşallah çabuk geçer de zaman hayırlısıyla öğreniriz senn bebişinin cinsiyetini de :)))))
amin kuzum amin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısı ile inşallahhhhh

evt canım ben öğretmenım. sen çalışıyo musun?

sağol canım çok teşekkür ederim bakalım bize de nasip olacak mı? sen de benim dualarımdasın canım Rabbim sana bebişine sağlık sıhhat versin

olacak Allah'ın izni ile umudunu kaybetle ağla üzül ama sonra sıkı sıkı sarıl dualara

evet canım ben çalışıyorum ziraat mühendisiyim , sağol canım bu ara yoğunluğum var biraz ,bu arada resimdeki kızınsa çok tatlı maşallah

allah kolaylık versin canım...teşekkür ederiz o senin tatlılığın...kızım teyzesi 7 aylık falandı o zaman bilgisayarı yeni yaptırdık yükleyemedim yeni resimlerini inş bigün onlarıda paylaşırım

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
gene çoktandır gelemedim ama aklımdasınız her zaman
umarım herşey yolundadır

kuzu ya yoğunuz bizde çok giremiyorum deryanın ateşe baktım çok güzel gidiyo inşallah hamiledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…