canım senin bebek kaybın var mı?.. bir de nerede yaptırdın pıhtılaşma testlerini?.. benim ilk gittiğim doktor yapmıycaz test dedi, ilk düşükte yapılmaz dedi.. sonra başka bir doktora gittim ben talep etmeden kendi dedi pıhtılaşmana bakalım diye.. protein c ve protein s testleri yapıldı ve protein c düşük çıktı.. hala araştırıyorum bakalım.. iyi bir doktor bulursan bana da söyle..
sıcacık bugün hava yaz gibi
nasılsın tatlım
amin canım inşallah
iyiyiz kuzu sen nasılsın QUOTE]
iyiym canım uğraşıyorum malum okul açıldı
inşallah canım ya umudum yok ama. inşallah canım güzel haberler alırz senden de
sosyalım sen ne guzel olmussun öyle gelinlikle kız
bende yoğunum kuzu ya, gelinlikle güzel olmayan kız mı var canım , sağol bu arada
evet canım sana yazdım ya hatta demek ki gözden kaçmış , 8 haftalıkken kürtaj oldum bebeğim hiç oluşmamış mı yoksa vardıda gelişmemiş mi o cahillikle sormadım bende faktör 5 heterozigot çıktı canım, araştırmada yaptırmıştım testlerimi proteinlere bakılmadıi sende bulursan bana söyle
iyiyim kuzu sen nasılsın
bende yoğunum kuzu ya, gelinlikle güzel olmayan kız mı var canım , sağol bu arada
cok sükür iyiyim cnm
kürtaj oldum bende araştırma da ...patoloji sonucunda bişey çıkmamıştı nasip değilmiş düşükten sonra bir kızım oldu şimdi 14 aylık ve yine hamiileyim nasip kısmet vardır yaradanın bir bildiği dedim hephoşbulduk canım.. 9 haftalıktı bebeğim yanlışlıkla 9 aylık yazmışım.. canım ben kürtaj oldum o yüzden doktor 3 ay korun dedi.. senin kürtaj mıydı düşük mü?.. bir de neden durmuş bebişinin kalbi araştırdın mı?.. şimdi bir önlem alıyor musun?.. allah inşallah bu bebişini sağsalim kucağına almayı nasip etsin..
sosyalcim öenmli deil seni merak ettim denk gelmeyince kolaylık versin rabbim bu arada çalışıyormusunz kızlar hiç soramadım
kuzum sen umudunu kaybette gönülden inanaıyorum ve istiyorum inşallah en yakın zamanda kuzuna kavuşacakmış hem hayalne bileyim canım ya ben yanımda bi minik nedense hayal edemıyorum öyle uzak gelıyo kı..
canım bu ayın sonunda vermemız gerek biz mart başı gibi gelırz malatya ya geldiğimiz zaman vereceğiz testi.
evt canım düşünüyorum aşılamayı da mecbur gidip gelınecek diye temmuzu beklıyorum. okul var diye
temmuz olunca da 1,5 yıl oluyo
evet canım Rabbim hayırlı sağlıklı eksiksiz noksansız nasip etsin razıyım.ay kıyamam sana canım ama olsun kız bebişin sağlıklı olsunda seninde miden bulansınay ne heyecanlı kız darısı da bizlere inşallahhhhhh
bitanem ölçeyim biraz daha kalp atışına kadar bakalım zaten 9 ay ölçersem liste ekrana sığamazamin canım inşallah
bendede pıhtılaşma sorunu var canım iğne kullanacağım henüz doktor bulmuş değilim kendime araştırıyorum hamile kalırsam kime gideceğim onuda bilmiyorum
iyiyiz kuzu sen nasılsın
ooo senin ki burdayım diyor haa :)) tuzlu kraker falan ye kuzu iyi geliyormuş
ateş ölçmeyi bırakabilirsin yusram yeter bu kadar tşk ederim
pofüduğum sen ne yapıyprsun nasılsın
amin kuzum amin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısı ile inşallahhhhhiyidir bebiş iyidir yusracım rabbim esirgesin onları teşekkür ederim bu arada iyi dileklerin için sıra sende inşallah çabuk geçer de zaman hayırlısıyla öğreniriz senn bebişinin cinsiyetini de :)))))
sosyalcim öenmli deil seni merak ettim denk gelmeyince kolaylık versin rabbim bu arada çalışıyormusunz kızlar hiç soramadım
kuzum sen umudunu kaybette gönülden inanaıyorum ve istiyorum inşallah en yakın zamanda kuzuna kavuşacakmış hem hayal
Allah yaşatmayacağı şeyin hayalini kurdurmazmış hayal et bitanem çocuklarını hayal kuzum
hep dualarımdasınız isim isim
evet canım Rabbim hayırlı sağlıklı eksiksiz noksansız nasip etsin razıyım.
meleğim en kısa zamanda inşallah ama umudunuz kaybetmeryin evlimutluya da yazdım hayallerini eksik etmeyin
dualarım sizlerle bitanelerim
evt canım ben öğretmenım. sen çalışıyo musun?
sağol canım çok teşekkür ederim bakalım bize de nasip olacak mı? sen de benim dualarımdasın canım Rabbim sana bebişine sağlık sıhhat versin
yok canım ben ev hemşiresiyim evde takılıyorum :))))))şaka bir yana hemşireyim çalışmıyorum canım eşimin kıskançlığı yüzündenevt canım ben öğretmenım. sen çalışıyo musun?
evet canım ben çalışıyorum ziraat mühendisiyim , sağol canım bu ara yoğunluğum var biraz ,bu arada resimdeki kızınsa çok tatlı maşallah
allah kolaylık versin canım...teşekkür ederiz o senin tatlılığın...kızım teyzesi 7 aylık falandı o zaman bilgisayarı yeni yaptırdık yükleyemedim yeni resimlerini inş bigün onlarıda paylaşırım
yok canım ben ev hemşiresiyim evde takılıyorum :))))))şaka bir yana hemşireyim çalışmıyorum canım eşimin kıskançlığı yüzünden
evet canım sana yazdım ya hatta demek ki gözden kaçmış , 8 haftalıkken kürtaj oldum bebeğim hiç oluşmamış mı yoksa vardıda gelişmemiş mi o cahillikle sormadım bende faktör 5 heterozigot çıktı canım, araştırmada yaptırmıştım testlerimi proteinlere bakılmadıi sende bulursan bana söyle
iyiyim kuzu sen nasılsın
canım kusura bakma evet söylemiştin.. canım senden kaç tüp kan aldılar.. ben protein c ve syi özelde yaptırmıştım.. dün araştırmaya gittim ve trombofoli paneli ve bir kaç şey söyledi yapılacak diye.. çok kan alırlar mı acab ya.. beni kan tutuyor da.. korkuyorum..
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
gene çoktandır gelemedim ama aklımdasınız her zaman
umarım herşey yolundadır
iyiyim kuzu sen nasılsın
canım kusura bakma evet söylemiştin.. canım senden kaç tüp kan aldılar.. ben protein c ve syi özelde yaptırmıştım.. dün araştırmaya gittim ve trombofoli paneli ve bir kaç şey söyledi yapılacak diye.. çok kan alırlar mı acab ya.. beni kan tutuyor da.. korkuyorum..
15 tüp kan aldılar canım bi de ayda 1 kere yapılıyor bu tahlil kaçırma derim sanakan tutmasıda kötü Allah yardımcın olsun
canım nasılsın bitti ev yerleştirmen
kızlar siz nasılsınızzz
kız biz iyiyiz sen ne yapıyorsun
lingenimm yazını göremedim canım yusra alıntı yapmışken yazayım dedim biz iyiyiz sen nasılsın
15 tüp kan aldılar canım bi de ayda 1 kere yapılıyor bu tahlil kaçırma derim sanaKan tutmasıda kötü allah yardımcın olsun
Kız biz iyiyiz sen ne yapıyorsun
lingenimm yazını göremedim canım yusra alıntı yapmışken yazayım dedim biz iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?