Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

erken gebelik testi yapmış ama banada var gibi geldi inşallah hamiledir canım yaa, senin bulantılar devam ediyor mu :26:

inaşallah canım
kuzu bi geliyo bi gidiyo çok yoğun değil hamd olsun şefimiz bayan bugün nasılsın dedi hafif bulantı var dedim psikolojiktir bu kadar erken olmaz dedi ne biliyosa kendi daha bekar zaten bebek konusu olunca önceden aman erken diyodu

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım , sanki 20 doğum yapmışta dediğin gibi nerden bileceksin psikolojikmiş, seninde aptallığın doğuştan mı deseydin

allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım , sanki 20 doğum yapmışta dediğin gibi nerden bileceksin psikolojikmiş, seninde aptallığın doğuştan mı deseydin

öyle canım bide bekar yeğeni var oda 11 haftalıkmış bizimkinde hiç bulantı olmadı falan diyo daha saçlarıı çıkarken olurmuş dedi dedim bünyeden bünyeye değişir hem bulantının psikoloji ile ne alakası olsun dedim şimdi bundan sonra iznim raporum olacak ya onun hoşuna gitmiyor

iyiyim canım sen nasılsın? nasıl gidiyor?

canım gebelik takvımını niye yapmıyorsun?

canım iyi gibi hafif bulantı oluyor o zamanda zoraki leblebi atıyorum ağzıma rahatlıyorum tuzlu şeyler iyi geliyor su içmekte zorlanıyorum :26: içmeye çalışıyorum ama ancak gün boyu 1,5-2 lt oluyodur
kuzum kesin haftasını bilemiyorum ki adete göre doğum bi sitede 8/10/2014 birinde 9/10/2014 en son ultaronda doktor baktı 5+0 dı ona göre de 10/10/2014 kafam karıştı :26:
kalp atımında tekrar haftasına bakıp nasip olursa ona göre yapayım ne dersiniz ?

bilmıyorum kı 1,5 litre yeterlı mıdr.
canım sabahları bulanırsa miden uyanır uyanmaz mideni çok hareket ettirmeden ağzına tuzlu bir şeyler at öyle kalk.

genelde son adet tarıhlerıne göre bakıyorlar canım ama kalp atısından sonra daha da netleşir

canım nasılsın bakalım kvler gitti ama bende bittim ya bel fıtığım azdı ayakta bile duramıyorum regl gelsin doktora gideceğimsen nasılsın kuzum evet ya takvimini yap artık

sosyalim sen nasılsın canım çalışmalar nasıl

pofuduğum gün aşırı çalışmalara devam ama bugün 20. günüm henüz yumurtlama olmadı

canım sabah kalkınca olmuyor garip yani akşam üzeri balıyor geceye doğru artıyor bide öğleye doğru psikopat bişey
o zaman kk daki hesaplayıcı ile doktorun dediği tutuyor ona göre yapayım bakalım nasıl olacak
canım benşm ya evde misafir hemde yatılı kolay mı çok geçmiş olsun allah acil şifa versin ihmal etme git doktora mutlaka
ben hamd olsun iyiyim
pofuduğum gün aşırı çalışmalara devam ama bugün 20. günüm henüz yumurtlama olmadı
sosyal canım ya her düşüşte bu sefer olacak diyorum olmuyor tamn bilsen kuzu yani çalışmalrı ayarlarsın zor oluyor gün aşırı saçlarda uzun senin
inşallah bu son ay olur kuzun gelirde dinlenmeye çekilirsin
ben benimkine doktor yasak dedi dedim deli oluyor yok ya ne alaka dememiştir diyo

teyzeleri takvimimizi yaptık Rabbim en kısa zamanda sizlerede naip etsin inşallahhhhh ultrasonda gördüğüme göre yaptım hayırlısı bakalım
darısı başınıza

sorma canım yaa off çok geç yumurtluyorum ben saçımda beni çok yıpratıyor ama ne yapalım herşey gelecek olan bebiş için

teyzeleri takvimimizi yaptık Rabbim en kısa zamanda sizlerede naip etsin inşallahhhhh ultrasonda gördüğüme göre yaptım hayırlısı bakalım
darısı başınıza

hayırlı olsun canım inşallah 40 hafta boyunca hiç kaldırmazsın vee bebişini sağ salim kucağına ai inşallah, amin canım cümlemize

tünaydın canım nasılsın bakalım

iyiym canım sen nasılsın

sosyalım senın kürtajdan öncede mı böyleydı acaba? adetlerın kac gunde bir gelıyordu?

yusram sankı midenın aksam bulanması daha ıyı kız gün boyu çekmektense hem çalışıyosun da çekılmez olurdu.

valla millet küfrediyo gibi gelırdı bana mıde bulantısı olunca

yumurtlamadan falan haberim yoktu ki canım benim kürtajdan önce , ama normaldede 30-31-32 günde adet olurdum ben hep :26:

evet kuzum ya bir yumrutlasaydın senin tabloyu takipteyim zatenbizde bugün çalışalım diyorum eşime çünkü 3 gün perhiz olması lazım p.tesi test verecek yaeşime telde 3 gün perhiz demişler içinden ben 3 gün nasıl aç kalacağım demiş akıllı kocişim benim sanki kan testi verecekbana anlattı gülmekten öldüm

darısı başınıza

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdarısı da bizlereeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…