kuzu ya yoğunuz bizde çok giremiyorum deryanın ateşe baktım çok güzel gidiyo inşallah hamiledir
erken gebelik testi yapmış ama banada var gibi geldi inşallah hamiledir canım yaa, senin bulantılar devam ediyor mu :26:
inaşallah canım
kuzu bi geliyo bi gidiyo çok yoğun değil hamd olsun şefimiz bayan bugün nasılsın dedi hafif bulantı var dedim psikolojiktir bu kadar erken olmaz dedine biliyosa kendi daha bekar zaten bebek konusu olunca önceden aman erken diyodu
allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım , sanki 20 doğum yapmışta dediğin gibi nerden bileceksin psikolojikmiş, seninde aptallığın doğuştan mı deseydin
olsun canım annelik gibi dünyanın en güzel mesleğine sahipsin
günaydım kuzum nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın? nasıl gidiyor?
canım gebelik takvımını niye yapmıyorsun?
canım iyi gibi hafif bulantı oluyor o zamanda zoraki leblebi atıyorum ağzıma rahatlıyorum tuzlu şeyler iyi geliyor su içmekte zorlanıyorum :26: içmeye çalışıyorum ama ancak gün boyu 1,5-2 lt oluyodur
kuzum kesin haftasını bilemiyorum ki adete göre doğum bi sitede 8/10/2014 birinde 9/10/2014 en son ultaronda doktor baktı 5+0 dı ona göre de 10/10/2014 kafam karıştı :26:
kalp atımında tekrar haftasına bakıp nasip olursa ona göre yapayım ne dersiniz ?
canım iyi gibi hafif bulantı oluyor o zamanda zoraki leblebi atıyorum ağzıma rahatlıyorum tuzlu şeyler iyi geliyor su içmekte zorlanıyorum :26: içmeye çalışıyorum ama ancak gün boyu 1,5-2 lt oluyodur
kuzum kesin haftasını bilemiyorum ki adete göre doğum bi sitede 8/10/2014 birinde 9/10/2014 en son ultaronda doktor baktı 5+0 dı ona göre de 10/10/2014 kafam karıştı :26:
kalp atımında tekrar haftasına bakıp nasip olursa ona göre yapayım ne dersiniz ?
canım nasılsın bakalım kvler gitti ama bende bittim ya bel fıtığım azdı ayakta bile duramıyorum regl gelsin doktora gideceğimsen nasılsın kuzum evet ya takvimini yap artık
sosyalim sen nasılsın canım çalışmalar nasıl
canım sabah kalkınca olmuyor garip yani akşam üzeri balıyor geceye doğru artıyor bide öğleye doğru psikopat bişeybilmıyorum kı 1,5 litre yeterlı mıdr.
canım sabahları bulanırsa miden uyanır uyanmaz mideni çok hareket ettirmeden ağzına tuzlu bir şeyler at öyle kalk.
genelde son adet tarıhlerıne göre bakıyorlar canım ama kalp atısından sonra daha da netleşir
canım benşm ya evde misafir hemde yatılı kolay mı çok geçmiş olsun allah acil şifa versin ihmal etme git doktora mutlakacanım nasılsın bakalım kvler gitti ama bende bittim ya bel fıtığım azdı ayakta bile duramıyorum regl gelsin doktora gideceğimsen nasılsın kuzum evet ya takvimini yap artık
sosyalim sen nasılsın canım çalışmalar nasıl
sosyal canım ya her düşüşte bu sefer olacak diyorum olmuyor tamn bilsen kuzu yani çalışmalrı ayarlarsın zor oluyor gün aşırı saçlarda uzun seninpofuduğum gün aşırı çalışmalara devam ama bugün 20. günüm henüz yumurtlama olmadı
canım sabah kalkınca olmuyor garip yani akşam üzeri balıyor geceye doğru artıyor bide öğleye doğru psikopat bişey
o zaman kk daki hesaplayıcı ile doktorun dediği tutuyor ona göre yapayım bakalım nasıl olacak
canım benşm ya evde misafir hemde yatılı kolay mı çok geçmiş olsun allah acil şifa versin ihmal etme git doktora mutlaka
ben hamd olsun iyiyim
sosyal canım ya her düşüşte bu sefer olacak diyorum olmuyor tamn bilsen kuzu yani çalışmalrı ayarlarsın zor oluyor gün aşırı saçlarda uzun senin
inşallah bu son ay olur kuzun gelirde dinlenmeye çekilirsin
ben benimkine doktor yasak dedi dedimdeli oluyor yok ya ne alaka dememiştir diyo
teyzeleri takvimimizi yaptık Rabbim en kısa zamanda sizlerede naip etsin inşallahhhhh ultrasonda gördüğüme göre yaptım hayırlısı bakalım
darısı başınıza
tünaydın canım nasılsın bakalım
iyiym canım sen nasılsın
sosyalım senın kürtajdan öncede mı böyleydı acaba? adetlerın kac gunde bir gelıyordu?
yusram sankı midenın aksam bulanması daha ıyı kız gün boyu çekmektense hem çalışıyosun da çekılmez olurdu.
valla millet küfrediyo gibi gelırdı bana mıde bulantısı olunca
pofuduğum gün aşırı çalışmalara devam ama bugün 20. günüm henüz yumurtlama olmadı
teyzeleri takvimimizi yaptık Rabbim en kısa zamanda sizlerede naip etsin inşallahhhhh ultrasonda gördüğüme göre yaptım hayırlısı bakalım
darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?