iyiym canım sen nasılsın
sosyalım senın kürtajdan öncede mı böyleydı acaba? adetlerın kac gunde bir gelıyordu?
yusram sankı midenın aksam bulanması daha ıyı kız gün boyu çekmektense hem çalışıyosun da çekılmez olurdu.
valla millet küfrediyo gibi gelırdı bana mıde bulantısı olunca
bel ağrım dışında iyiyim canım çok şükürannem aradı azönce bizim bir akrabanın 10 yıl olmamış ve tüp bebekle olmuş 9 yaşında bir kızı varmış ve ikinciye hamileymiş 2.yi de tüp bebekle yaptırmış anneme de pofuduknaz boşuna aşılamayla uğraşıp kendini ilaçlarla şişirmesin demiş kafam çok karışık kızlar ya netcem bennnnnnnnnnnnnnnn 3 negatif aşılamamın olması lazım devletin tüp bebek ilaçlarımı raporla vermesi için raporla bile 2500 civarı tutar zaten.....3 hafta önce de araba aldık birazda kredi çektik ondan önce olsaydı aman yaaaaaa ayrıca bu yıl sanırım tayinciyiz herşey üst üste geldi artık hayırlısı olsun ya:18:
teyzeleri takvimimizi yaptık Rabbim en kısa zamanda sizlerede naip etsin inşallahhhhh ultrasonda gördüğüme göre yaptım hayırlısı bakalım
darısı başınıza
evet kuzum ya bir yumrutlasaydın senin tabloyu takipteyim zatenbizde bugün çalışalım diyorum eşime çünkü 3 gün perhiz olması lazım p.tesi test verecek ya eşime telde 3 gün perhiz demişler içinden ben 3 gün nasıl aç kalacağım demiş akıllı kocişim benim sanki kan testi verecek bana anlattı gülmekten öldüm
bel ağrım dışında iyiyim canım çok şükürannem aradı azönce bizim bir akrabanın 10 yıl olmamış ve tüp bebekle olmuş 9 yaşında bir kızı varmış ve ikinciye hamileymiş 2.yi de tüp bebekle yaptırmış anneme de pofuduknaz boşuna aşılamayla uğraşıp kendini ilaçlarla şişirmesin demiş kafam çok karışık kızlar ya netcem bennnnnnnnnnnnnnnn 3 negatif aşılamamın olması lazım devletin tüp bebek ilaçlarımı raporla vermesi için raporla bile 2500 civarı tutar zaten.....3 hafta önce de araba aldık birazda kredi çektik ondan önce olsaydı aman yaaaaaa ayrıca bu yıl sanırım tayinciyiz herşey üst üste geldi artık hayırlısı olsun ya:18:
evet canım ya geç olması zor tam düzeni öğrenseydin umarım öğrenmene gerek kalmadan kuzuna bu ay kavuşursun meleğimsorma canım yaa off çok geç yumurtluyorum bensaçımda beni çok yıpratıyor ama ne yapalım herşey gelecek olan bebiş için
hayırlı olsun canım inşallah 40 hafta boyunca hiç kaldırmazsın vee bebişini sağ salim kucağına ai inşallah, amin canım cümlemize
evet canım açıdan daha iyi tabiiyiym canım sen nasılsın
sosyalım senın kürtajdan öncede mı böyleydı acaba? adetlerın kac gunde bir gelıyordu?
yusram sankı midenın aksam bulanması daha ıyı kız gün boyu çekmektense hem çalışıyosun da çekılmez olurdu.
valla millet küfrediyo gibi gelırdı bana mıde bulantısı olunca
amin kuzum benim en kısa zamanda inşalllaaaahhhhhhhhhhhhhayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdarısı da bizlereeeeeeeeeeeeeee
sağol bebeğim darısı en kısa zamanda başınızahayırlı olsun canım amin inşallah
arabanız hayırlı olsun kuzum bi kere daha aşılama dene ama karar senin inşallah gerek kalmadan kuzun gelirbel ağrım dışında iyiyim canım çok şükürannem aradı azönce bizim bir akrabanın 10 yıl olmamış ve tüp bebekle olmuş 9 yaşında bir kızı varmış ve ikinciye hamileymiş 2.yi de tüp bebekle yaptırmış anneme de pofuduknaz boşuna aşılamayla uğraşıp kendini ilaçlarla şişirmesin demiş kafam çok karışık kızlar ya netcem bennnnnnnnnnnnnnnn 3 negatif aşılamamın olması lazım devletin tüp bebek ilaçlarımı raporla vermesi için raporla bile 2500 civarı tutar zaten.....3 hafta önce de araba aldık birazda kredi çektik ondan önce olsaydı aman yaaaaaa ayrıca bu yıl sanırım tayinciyiz herşey üst üste geldi artık hayırlısı olsun ya:18:
evet canım ya geç olması zor tam düzeni öğrenseydin umarım öğrenmene gerek kalmadan kuzuna bu ay kavuşursun meleğim
amin kuzum darısı en kısa zamanda sizlere olsun
evet canım açıdan daha iyi tabi
amin kuzum benim en kısa zamanda inşalllaaaahhhhhhhhhhhh
sağol bebeğim darısı en kısa zamanda başınıza
arabanız hayırlı olsun kuzum bi kere daha aşılama dene ama karar senin inşallah gerek kalmadan kuzun gelir
etmem mi meleğim her namazda isim isim ediyorum sizegünaydın yusram hayırlısı bekliyoruz artık, inşallah canım bizlere dua et bizde arkandan gelelim
etmem mi meleğim her namazda isim isim ediyorum size
peki canım aşılama tutmazsa arka arkaya mı yapıyorlar yoksa arada zaman dilimi oluyo mu?
yanlış hatrlamıyorsam bi negatf aşılaman bir de yarım kalmış aşılaman vardı dı mı canım?
yanı şimdi yaptıracağın aşılama 3. aşılama olarak mı geçiyo?
sabah sabah ne güldüm yaa yazık kız adama demek aklı yemeğe gitti
pofuduğum tabi ki sen bilirsin ama bence önce aşılamalarını ol sonra tüp bebeğe geçersin, çünkü tüp bebek bayağı bi külfet gerektiriyor , arabanızda hayırlı olsun canım güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin
evet canım ya geç olması zor tam düzeni öğrenseydin umarım öğrenmene gerek kalmadan kuzuna bu ay kavuşursun meleğim
amin kuzum darısı en kısa zamanda sizlere olsun
evet canım açıdan daha iyi tabi
amin kuzum benim en kısa zamanda inşalllaaaahhhhhhhhhhhh
sağol bebeğim darısı en kısa zamanda başınıza
arabanız hayırlı olsun kuzum bi kere daha aşılama dene ama karar senin inşallah gerek kalmadan kuzun gelir
günaydın canım nasılsınkuzum istersen aşılamayı arka arkaya yaptırabilirsin belirli bir zamanı yok canım
evet canım doğru anlamışın yarım kalan aşılamam araştırma hastanesinde oldu diğer aşılamamı ankara da özelde yaptırdım yani devletin ilaç vs raporundan yararlanmadım o yüzden 3.aşılama olarak geçmiyor canım sanırım hiç aşılama olmamışım olarak geçer....p.tesi test vereceğiz bakalım sonucun doktora gösterirken sorarım canım
günaydın canım nasılsınaynen ya bana da ciddi ciddi düşündüğünü söyleyince bende çok güldüm akıllı kocam benim
canım aslında bende aaynı şeklide düşünüyorum aşılama olayım öyle diyorum annem işte hemen anneanne olayım diyorbirde bizim ailede tek çocuksuz malesef benim ya benden küçük kuzenlerimin bile bebişi var....tabiki herşey Allahtan biz bilemeyiz canım....sağol canım rabbim hiç kimseye de bize de kaza bela vermesin
kuzum benim ağzına sağlık
canım hamd olsun iyiyim ama bu saatler önce kramp gibi midemde ağrı arkadan bulantılar başlıyor işlerde çok yoğun geriliyorum amannnnnnnnnnngünaydın canım nasılsınız bakalım(bebişle sen)
dillerine sağlık canım ismimizle söylemen çok güzel rabbim senin sesini duysunda bizlere de bebiş versin inşallah bende sana hep dua ediyorum namazda canım sağlıkla kucağına alasın diye inşallahbende aşılama düşünüyorum canım bakalım kısmet ateşim düşmeye başladı bu ay regl bekliyorum zaten tabiki gelmezse iyi olur ama
benim duada iki kategorı varAllahım dıyordum bana ,sosyale pofuduga yusra fundaya varıkosel den ameliyat olan arkadaslarıma hayrlı evlatlar ver, ablamın arkadasımın da bebeğini sağlıklı bi şeklde kucağınaalmayı nasıp et
şimdi yusra kıdem atladı onu ikinci kategorıye geçirdimsıra bizde inşallah
canım benim sizlerde hep benim dualarımızdansınız , Rabbim inşallah dualarımızı duyar
bizim sıpaların bi zamanı var demek ki kuzum gelmiyorlarsa Rabbimin bi bildiği var demek ki, üzülme canım benim inşallah en yakın zamanda bizlerinde bi bebeği olacak
canım benim sizlerde hep benim dualarımızdansınız , Rabbim inşallah dualarımızı duyar
benim duada iki kategorı varAllahım dıyordum bana ,sosyale pofuduga yusra fundaya varıkosel den ameliyat olan arkadaslarıma hayrlı evlatlar ver, ablamın arkadasımın da bebeğini sağlıklı bi şeklde kucağınaalmayı nasıp et
şimdi yusra kıdem atladı onu ikinci kategorıye geçirdimSıra bizde inşallah
Anladım canım sanırım onun için rapor falan çıkartmak gerekıyormuş ilaçlar pahalıolmasın diye.
ben çatlatma iğnesini aldığımda akrabamız iğneleri alabılıyosan ücretle al aşılamadakı hakkın dolar demişti demekkı bı sayısı falan var
inşallah hıç gerek kalmaz canım butun bunlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?