Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

amin canım rabbim bütün dualarımızı kabul etsin canım

canım benim yaaaaaaadualarımız hemen hemen aynı sonuçta gönüllerimiz bir canım inşallah bizlerde o kıdem atlayan kullardan oluruz

İyiyim canım benim sen nasılsın bakalım.
Ara verdim canım ya zamana bıraktım.
Olursa olsun çook yoruldum inan maddi&manevi

seni o kadar iyi anlıyorumki canım ne desem bilemedim bende tekrar aşılama için tedaviye başlayacağım p.tesi eşim test verecek bakalım ne olacağız canım:26:rabbim büyük canım inşallah bu zorlu dönemleri atlatacağız ve bizlerde anne olacağız inşallah Allahın izniyle

İnşallah balım ya amin inşallah hepimiz de anne oluruz tedavin hayırlı olsun canım benim

mrb kızlar doktora gittim sabredemedim
tarık göksel güle gittim çok ılgili ve sukurler olsun kalp atışı duyduk darısı başınıza meleklerim benim

oyyy kuzum benim inşallah sizde en yakın zamanda 1. Kategoriye geçeceksiniz

inşallah canım

inşallah gerek kalmaz canım ya rabbim hayırlısını versin hepimize inşallahevet canım aşılama hakkımız sayılı

amin canım aşılama sayısı 3 değil mi canım?

tarık göksel güle gittim çok ılgili ve sukurler olsun kalp atışı duyduk darısı başınıza meleklerim benim

çok sevindim canım hadı gözün aydın

sağlıkla sıhhatle kucağınada al inşallah yusram kalp atışını dinletti mi yoksa ekranda mı gördün cano:26:

günaydın kızlar nasılsınız bakalımdün fena baş ağrısı çektim ateşimde düşüyor benim regl geliyorrrrrrrryarın doktora gideceğiz bakalım ne olacak:26:nerdesiniz yahuuuuuuu hafta sonu hepiniz kayboldunuz

kız ben burdayımda genelde ateş ve ağlayak topiğine takılıyorum genelde sakin oluyor ya burası

ateşinde düşüyor canım, hadi bir an önce olda tedavine başla canım inşallah bu ay gelir bebişin pofuduğumm

sağlıkla sıhhatle kucağınada al inşallah yusram kalp atışını dinletti mi yoksa ekranda mı gördün cano:26:
canım benim allah razı olsun tarık göksel gülü tavsiye edebilirim öncelikle çok ilgili ismail resmen başından sağmıştı herşeyı anlattı kalp atışlarını dinletti kuzum şükürler olsun Rabbim en kısa zamanda o sesle önce gönlünüzü sonrada doğumuyla yuvanızı şenlendirsin
poduğum canım hafta içi baya yoğunuz giriyorum ama sen genelde akşam giriyon galiba benimde akşam telden olunca çok zorlanıyorum meleğim
kuzum inşallah bebeğin gelmiştir ama adet bile olsan umudunu kaybetme oloacak Allah'ın izni ile yarında herşey çok güzel olur inşallah bende yarın araştırmaya gidiyorum nöroloji doktorumla görüşeceğim inşallah oda güzel şeyler söyler

selam kızlar nasılsınz bakalım.

tarık göksel gül benım doktorumdu canım iyi bi doktor akrabamız onda doğum yaptı o da memnun kaldı.

sosyalım sen de ne var ne yok?

pofuduk sende hayrlı haberlerle gelırsın ınsallah

evet kuzu burası sakinyarın gideceğiz bakalım canım hayırlısı:26:sen nasılsın canımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…